KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
19.7.12 10:27

@Radka85 :,( :,( :,( To je mi moc líto. Nevim, co teda vymýšlí, z HCG 1,4 asi nebude do 4 dnů najednou přes 500.....ale třeba chtějí mít úplnou jistotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.7.12 10:29

To je hrozný jak stále nechávají jiskřičku naděje, co…kdyby člověk snad slyšel, že už je to ztracené, bylo by to snad lepší…
A začala si už menstruovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.7.12 10:36
@ivodička píše:
To je hrozný jak stále nechávají jiskřičku naděje, co…kdyby člověk snad slyšel, že už je to ztracené, bylo by to snad lepší…
A začala si už menstruovat?

No já to taky nechápu…je fakt že minule jsem měla 0,6 z ovitrellu a pak 0 takže tohle je furt víc, ale je to tak málo že z toho nic nebude…byla jsem tady v nemocnici a oni že mám přijít tam…si asi myslí že to tu dělaj nepřesně nebo co…a ještě jsem to nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.7.12 10:48

@Radka85 Já když to nevyšlo, tak jsem začla vždy menstruovat i přes utrogestan…ale taky jsem tady na diskuzích zažila opačné případy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.7.12 10:51
@ivodička píše:
@Radka85 Já když to nevyšlo, tak jsem začla vždy menstruovat i přes utrogestan…ale taky jsem tady na diskuzích zažila opačné případy…

Já jsem minule taky menstruovala i přes něj…už v neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.7.12 10:56

@Radka85 No tak to by mě tedy zajímalo, co z tohohle bude. Vzpoměla jsem si na to, jak kamarádka po IVF čekala dvojčata a měla hyperstimulační syndrom. Tenkrát ležela v nemocnici a vzali ji krev na HCG a měla hrozně nízké, takže se také nevědělo…a pak šlo HCG nahoru a dnes má dvojčata :) Ale bohužel už si nepamatuji, kolik dní po transferu ji tu krev brali, tipuji tak týden, možná víc? Fakt nevim. Jinak držím palce, uvidíš, jestli dorazí menstruace nebo co vlastně bude…jinak si užij pořádně dovču!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.7.12 11:06
@ivodička píše:
@Radka85 No tak to by mě tedy zajímalo, co z tohohle bude. Vzpoměla jsem si na to, jak kamarádka po IVF čekala dvojčata a měla hyperstimulační syndrom. Tenkrát ležela v nemocnici a vzali ji krev na HCG a měla hrozně nízké, takže se také nevědělo…a pak šlo HCG nahoru a dnes má dvojčata :) Ale bohužel už si nepamatuji, kolik dní po transferu ji tu krev brali, tipuji tak týden, možná víc? Fakt nevim. Jinak držím palce, uvidíš, jestli dorazí menstruace nebo co vlastně bude…jinak si užij pořádně dovču!!!

Jasný, ty případy asi jsou a je mi jasný, že oni nic nechtěj uspěchat aby to nepodělali, ale jaká je pravděpodobnost že zrovna já jsem ten případ…
No vezmu si ten jeden test s sebou a udělám si ho ještě v neděli pokud to tedy dřív nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
19.7.12 19:37
@Radka85 píše:
Tak holky test negativní, z krve HCG 1,4, ale v Pronatalu mi řekli že vysazovat nemám a mám přijít příští týden k nim na krev…chtěli na začátku týdne ale jak jedeme pryč tak jdu až v pátek…Nevím co ještě vymejšlej

Ahojky.Moc mě to mrzí držela jsem ti pěstičky. Jsem zvědavá co chtějí ještě za týden řešit, ale asi si chtějí být 100% oni jistí nebo spíš chtějí aby to udělal jejich člověk. Opravdu mě to moc mrzí. Nevzdávej se i když sama vím jak je to těžké. Drž se a zkus si užít dovolenou i když chápu, že to ted bolí, ale snad tam na to aspon trochu zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
19.7.12 19:40

Holky tak konečně začíná příprava na KET a začínám brát léky a 1.8 mám trasfer.Jsem zvědavá jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.7.12 19:56

@Kristulinka Jejej, tak to budu na tebe myslet!!! Necháš si dát dvě embrijka?
Co bereš za hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.7.12 20:35

Ahooooj holky :mavam: - můžu se přidat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.7.12 22:41

Ahoj holky, také bych se k vám ráda přidala, sice mám 17 měs syna(také po KETu),ale nyní bych chtěla podstoupit další, bohužel se mi opět nedaří otěhotnět normálně. Chtěla jsem jít už teď v červenci, ale nějak jsem se nedokopala a uvidím co srpen :) .Pro Radku 85 je mi líto, jak to dopadlo, ale pokud to nevyjde teď příště už určitě! Ještě si živě pamatuju to zklamání, když to nevyšlo mě… :,(,Kristulinka-držím palce! Taky se chci zeptat, necháte či nechaly jste si dát 1 nebo 2 embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.7.12 10:02

Ahoooj Glorčo já dvě…a můžu se zeptat kolik ti je??

@glorča píše:
Ahoj holky, také bych se k vám ráda přidala, sice mám 17 měs syna(také po KETu),ale nyní bych chtěla podstoupit další, bohužel se mi opět nedaří otěhotnět normálně. Chtěla jsem jít už teď v červenci, ale nějak jsem se nedokopala a uvidím co srpen :) .Pro Radku 85 je mi líto, jak to dopadlo, ale pokud to nevyjde teď příště už určitě! Ještě si živě pamatuju to zklamání, když to nevyšlo mě… :,(,Kristulinka-držím palce! Taky se chci zeptat, necháte či nechaly jste si dát 1 nebo 2 embrya?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.12 10:09

Ahoj holky. Vítám tady nově příchozí :mavam:.Necháme si zavést dvě embrijka pokud budou rozmrazují mi 5 vajíček tak uvidíme kolik znich bude schopných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.12 10:13

@ivodička beru estrofem 1-1-1 pak budu aplikovat cetrotide 3 dny po sobě pak jednou pregnyl a pak agolutin a ještě ted vidím v rozpisu jeden pregnyl po transferu tak nevím to se pak musím zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.