KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
25.7.12 18:25
@Andel007 píše:
To víš, že už mě taky ty myšlenky napadaly 8) :zed: …ale pořád to ještě nechci vzdát…a Tobě Kritulinko mooooc moooc děkuji… :hug: :hug: :hug: jo jo pěkně se nám to blíží viď…také Ti budu moc moc držet palečky… :palec: :potlesk:

To je dobře, že to nechceš vzdát. A ted už to dopadne dobře a budeš mít svoje štěstí u sebe. A jsem moc ráda že ti pomáhám. :hug:
Jinak zítra mám volat do CAR a říct, že opravdu souhlasím a přeji si aby rozmrazily embria a doufám, že to budou silní bojovníci věřím jim. A příští týden už ten náš den je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
25.7.12 18:29
@ivodička píše:
@Kristulinka. :) Martínkovi budou v srpnu 4 roky a Markétce je 10 měsíců :)
A kolik je tvému děcku?
Já na druhém IVF byla, když měl malej druhé narozeniny, bez úspěchu. Malá se chytla na 1.KET 5 měsíců po IVF. Přála jsem si mateřskou zpojit…

Mému synovi jsou 2 roky. A už bych si moc přála druhé a doufám, že se mi taky podaří mateřskou spojit, ale když ne nic se nedá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
25.7.12 19:22
Kristulinko…moooc moooc mi pomáháš :hug:…fáákt…děkuju :hug: :* - jsi sluníčko…noo tak to je super…určitě to budou bojovníčci…uvidíš…budu moc moc držet palečky… :palec: :palec: no už se nám to pomalu blíží viď…
@Kristulinka píše:
To je dobře, že to nechceš vzdát. A ted už to dopadne dobře a budeš mít svoje štěstí u sebe. A jsem moc ráda že ti pomáhám. :hug:
Jinak zítra mám volat do CAR a říct, že opravdu souhlasím a přeji si aby rozmrazily embria a doufám, že to budou silní bojovníci věřím jim. A příští týden už ten náš den je. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
26.7.12 19:47
@Andel007 píše:
Kristulinko…moooc moooc mi pomáháš :hug:…fáákt…děkuju :hug: :* - jsi sluníčko…noo tak to je super…určitě to budou bojovníčci…uvidíš…budu moc moc držet palečky… :palec: :palec: no už se nám to pomalu blíží viď…

Konečně jsem se dnes dostala k tomu ti napsat bylo toho dnes nějak moc.Jsem moooc ráda, že ti tolik pomáhám.
Jinak embria budou rozmražovat v sobotu a pak mi ještě den před transferem zavolají v kolik hodin mám přijít na transfer. Věřím jim, že se jim bude dařit. Budu 1.8 napnutá jak jsi ty dopadla tak hned jak dorazím domů budu vyhlížet zprávičku od tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.7.12 20:57
Určitě Ti Kritulinko dám hned vědět…tak hned písni až Ti zavolají v kolik bude KETík budu na tebe moooc myslet a držet všechny palečky co mám…neboj určitě to budou bojovníčci…a bude se jim u tebe líbit…já to vím…tak už se pomaličku můžeš těšit :potlesk: :hug: :hug: :hug: a budu to zas pak prožívat s tebou a těšit se až budeš mít na testíku …moooc děkuji za vše Kristulinko… :hug: :hug: :hug:
@Kristulinka:www.emimino.cz/…kristulinka/ píše:
Konečně jsem se dnes dostala k tomu ti napsat bylo toho dnes nějak moc.Jsem moooc ráda, že ti tolik pomáhám.
Jinak embria budou rozmražovat v sobotu a pak mi ještě den před transferem zavolají v kolik hodin mám přijít na transfer. Věřím jim, že se jim bude dařit. Budu 1.8 napnutá jak jsi ty dopadla tak hned jak dorazím domů budu vyhlížet zprávičku od tebe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.7.12 21:38

Tak koukám, jestli @Andel007 nevydrží a nenapíše, že udělala testík dříve a má //, ale zatím nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.7.12 08:08

ivodičko

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: uvidíme…možná do toho půjdu zítra ráno…má mě klepnout ve středu nebo v neděli… :roll: :twisted:
@ivodička píše:
Tak koukám, jestli @Andel007 nevydrží a nenapíše, že udělala testík dříve a má //, ale zatím nic :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
28.7.12 09:14

@Kristulinka den D se blíží…držím pěstičky, máš 5 embrijek, určitě tam nějaké pozitivní bude, mě rozmrazovali jen jedno a koukej… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.7.12 09:33
@Andel007 píše:
Určitě Ti Kritulinko dám hned vědět…tak hned písni až Ti zavolají v kolik bude KETík budu na tebe moooc myslet a držet všechny palečky co mám…neboj určitě to budou bojovníčci…a bude se jim u tebe líbit…já to vím…tak už se pomaličku můžeš těšit :potlesk: :hug: :hug: :hug: a budu to zas pak prožívat s tebou a těšit se až budeš mít na testíku //…moooc děkuji za vše Kristulinko… :hug: :hug: :hug:

Ahojky přeji ti pěkný den. Včera jsme tady měli švagra tak jsem se sem nedostala, ale ted to jdu napravit a napsat ti.Budu moc ráda když mi hned dáš vědět. Níž jsem četla že si možná zítra budeš dělat testík tak budu netrpělivě čekat až napíšeš jestli jsi si ho nakonec udělala.
Mě dnes rozmrazují embria tak na ně myslím a věřím, že budou v pořádku. A hned jak budu vědět v kolik hodin půjdu na trasfer ti dám určitě vědět. A moc a moc ti děkuji za podporu :hug: taky věřím, že to budou bojovníčci. A ty budeš mít určitě // těším se moc na zprávičku od tebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.7.12 09:38
@ivodička píše:
@Kristulinka D se blíží…držím pěstičky, máš 5 embrijek, určitě tam nějaké pozitivní bude, mě rozmrazovali jen jedno a koukej… :)

jo jo den D se pomalu, ale jistě blíží. Děkuji ti za držení pěstí jsi hodná. Také věřím tomu, že z těch 5 tam bude aspon jedno dobré a v pořádku a ty jsi dobrý příklad toho, že to jde i z jednoho.Moc tomu věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
28.7.12 10:27

Andílku: Taky už budeš testovat zítra? Já jo a tolik se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.7.12 18:07
Kristulinko …jsi zlatičko :hug: děkujuu za vše…pořád nevím jestli to mám vydržet do té středy…nebo jestli to mám už zítra zkusit 8o :roll:…trošičku špiním…tak nevím co se děje :twisted: …to jsem nikdy po KET neměla…
Jééé tak moc na tvoje bojovníčky myslím…ať se krásně vyvíjejí…a budu se těšit na tvůj KETík a neboj určitě to klapne… :kytka:
Tobě taky Kristulinko přeji krásnýýý den…a hlavně tvým bojovníčkům…ať se jim na světě líbí… :hug:
@Kristulinka píše:
Ahojky přeji ti pěkný den. Včera jsme tady měli švagra tak jsem se sem nedostala, ale ted to jdu napravit a napsat ti.Budu moc ráda když mi hned dáš vědět. Níž jsem četla že si možná zítra budeš dělat testík tak budu netrpělivě čekat až napíšeš jestli jsi si ho nakonec udělala.
Mě dnes rozmrazují embria tak na ně myslím a věřím, že budou v pořádku. A hned jak budu vědět v kolik hodin půjdu na trasfer ti dám určitě vědět. A moc a moc ti děkuji za podporu :hug: taky věřím, že to budou bojovníčci. A ty budeš mít určitě // těším se moc na zprávičku od tebe. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.7.12 18:09
Jáááá se taky bojím 8o Julko …jako blázen…ale musíme věřit… :hug: tak já Ti nevím…možná do toho zítra ráno půjdu s Tebou… 8o :hug:
@jjj11 píše:
Andílku: Taky už budeš testovat zítra? Já jo a tolik se bojím :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
28.7.12 19:35

@Andel007 Já po KETu taky špinila, zrovna když mi vyšel a byla jsem těhotná, dokavad neteče vyloženě červená, tak je to ještě dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.7.12 19:44

Ivodičko moc děkuji za podporu :hug: …je to fakt strašně malinko světlounce hnědé…tak nevím… :nevim:

@ivodička píše:
@Andel007 Já po KETu taky špinila, zrovna když mi vyšel a byla jsem těhotná, dokavad neteče vyloženě červená, tak je to ještě dobrý…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.