Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kristulinka píše:
Po IVF jsem měla 28 embrií.
téda, taková ůrodička ![]()
@Andel007 píše:
Julko kdy plánuješ testovat???
asi v neděli
a v po ráno si zajedu obvodákovi na krev, jelikož v caru mají do 13.srpna dovolenou…
@jjj11 píše:
asi v nedělia v po ráno si zajedu obvodákovi na krev, jelikož v caru mají do 13.srpna dovolenou…
@Andel007 píše:
Tak to jo…tak budu moooc držet palečky…
děkuji
a kdy ty
@Kristulinka píše:
Po IVF jsem měla 28 embrií.
jejej, to byla úroda ![]()
@Kristulinka moje snažení trvalo 3 roky. A v okolí také jen málo lidí ví, že máme děti z umělého…
Tak pevně věřím, že v neděli nebo pondělí tady bude první zprávička o tom, že má někdo //!!!
**„@Andel007“:
Přeji ti moc hezké ráno. Určitě se dočkáš neboj se, je fakt, že já jsem byla taky taková, že jsem si říkala jestli se vůbec dočkám a pak v určité fázi jsem si říkala, že si dítě adoptuji už jsem se smiřovala stím, že mít dítě nebudu, ale vidíš i já jsem se po tolika letech dočkala. Takže určitě se i ty dočkáš a to tvoje štěstíčko na tebe čeká. Jsem moc ráda, že jsem tě povzbudila. Už se nám naše datum pomalu blíží a já se moc těším na to až mi napíšeš že máš //.
Děkujem
![]()
U mě to ví skoro každý z nejbližších lidí…1.IVF a KET sme nikomu neřekli, vůbec nikomu, mysleli sme si, že se to povede a každý si bude myslet, že to je přirozeně…od 2.IVF sme to řekli rodině a já pár kamarádkám…a od 3.IVF to ví v práci, kamarádky, rodina a pár nejbližších…bylo by to těžké už utajit když se snažíme skoro čtyři roky a furt nic, aspon se příbuzní neptaj:Kdy už budeme mít miminko, jestli na něm pracujem atd prostě takové ty hloupé otázky
@ivodička píše:
@Kristulinka snažení trvalo 3 roky. A v okolí také jen málo lidí ví, že máme děti z umělého…
Takže jsme tady na tom tak nějak stejně, že málo kdo ví že máme děti z umělého myslím si, že někteří by to nemuseli ani pochopit. Já to řeklla jen kamarádce o které jsem věděla, že jí můžu věřit a že to pochopí.
Máš moc hezké děti. Můžu se zeptat kolik je tvým dětem roků?
@Kristulinka píše:**„@Andel007“:
Přeji ti moc hezké ráno. Určitě se dočkáš neboj se, je fakt, že já jsem byla taky taková, že jsem si říkala jestli se vůbec dočkám a pak v určité fázi jsem si říkala, že si dítě adoptuji už jsem se smiřovala stím, že mít dítě nebudu, ale vidíš i já jsem se po tolika letech dočkala. Takže určitě se i ty dočkáš a to tvoje štěstíčko na tebe čeká. Jsem moc ráda, že jsem tě povzbudila. Už se nám naše datum pomalu blíží a já se moc těším na to až mi napíšeš že máš //.
Ahojte holky, tak my jsme se snažili asi 5 let a nic, chodila jsem na různá vyšetření, i na laparoskopii a nikde nic nenašli. Manžel má dobré spermie, takže to je asi ve mě. Jsem alergik a naposledy mi gynekolog řekl, že je to možná alergie na sperma, kdyby ho to třeba napadlo před pár lety, nečekali jsme tak dlouho s IVF
.No ale hlavně že se zadařilo
.V okolí to taky skoro všichni věděli(o IVF)protože jak už bylo psáno, když to čekání má dlouhé trvání, nějak se to roznese…
.Moc vám všem držím palce, nevzdávejte se, jednou se ta smůla unaví a přijde štěstí v mimi podobě
.Jinak rozmrazit embrya a znovu zmrazit asi nejde a právě se taky nechci rozhodovat, pokud by se chytla 2,o odsátí 1,na to nějak nemám…
@Kristulinka Děkuji.
Martínkovi budou v srpnu 4 roky a Markétce je 10 měsíců ![]()
A kolik je tvému děcku?
Já na druhém IVF byla, když měl malej druhé narozeniny, bez úspěchu. Malá se chytla na 1.KET 5 měsíců po IVF. Přála jsem si mateřskou zpojit…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.