KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15201
23.7.12 17:33
@Kristulinka píše:
Po IVF jsem měla 28 embrií.

8o 8o 8o 8o 8o téda, taková ůrodička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.7.12 17:52

Julko kdy plánuješ testovat??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.7.12 19:19
@Andel007 píše:
Julko kdy plánuješ testovat??? 8o

asi v neděli :think: a v po ráno si zajedu obvodákovi na krev, jelikož v caru mají do 13.srpna dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.7.12 19:52
Tak to jo ;) …tak budu moooc držet palečky… :hug:
@jjj11 píše:
asi v neděli :think: a v po ráno si zajedu obvodákovi na krev, jelikož v caru mají do 13.srpna dovolenou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.7.12 19:56
@Andel007 píše:
Tak to jo ;) …tak budu moooc držet palečky… :hug:

děkuji :hug: :hug: a kdy ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.7.12 20:16
Já právě nevím…možná taky neděle nebo pondělí…uvidím jak to vydržím… :nevim: :mrgreen:
@jjj11 píše:
děkuji :hug: :hug: a kdy ty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
24.7.12 08:40
@Kristulinka píše:
Po IVF jsem měla 28 embrií.

jejej, to byla úroda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
24.7.12 08:44

@Kristulinka moje snažení trvalo 3 roky. A v okolí také jen málo lidí ví, že máme děti z umělého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
24.7.12 08:45

Tak pevně věřím, že v neděli nebo pondělí tady bude první zprávička o tom, že má někdo //!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.7.12 11:01
**„@Andel007“:
Přeji ti moc hezké ráno. Určitě se dočkáš neboj se, je fakt, že já jsem byla taky taková, že jsem si říkala jestli se vůbec dočkám a pak v určité fázi jsem si říkala, že si dítě adoptuji už jsem se smiřovala stím, že mít dítě nebudu, ale vidíš i já jsem se po tolika letech dočkala. Takže určitě se i ty dočkáš a to tvoje štěstíčko na tebe čeká. Jsem moc ráda, že jsem tě povzbudila. Už se nám naše datum pomalu blíží a já se moc těším na to až mi napíšeš že máš //.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
24.7.12 11:05

Děkujem :hug: :hug:
U mě to ví skoro každý z nejbližších lidí…1.IVF a KET sme nikomu neřekli, vůbec nikomu, mysleli sme si, že se to povede a každý si bude myslet, že to je přirozeně…od 2.IVF sme to řekli rodině a já pár kamarádkám…a od 3.IVF to ví v práci, kamarádky, rodina a pár nejbližších…bylo by to těžké už utajit když se snažíme skoro čtyři roky a furt nic, aspon se příbuzní neptaj:Kdy už budeme mít miminko, jestli na něm pracujem atd prostě takové ty hloupé otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.7.12 11:08
@ivodička píše:
@Kristulinka snažení trvalo 3 roky. A v okolí také jen málo lidí ví, že máme děti z umělého…

Takže jsme tady na tom tak nějak stejně, že málo kdo ví že máme děti z umělého myslím si, že někteří by to nemuseli ani pochopit. Já to řeklla jen kamarádce o které jsem věděla, že jí můžu věřit a že to pochopí.
Máš moc hezké děti. Můžu se zeptat kolik je tvým dětem roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.7.12 11:08
To víš, že už mě taky ty myšlenky napadaly 8) :zed: …ale pořád to ještě nechci vzdát…a Tobě Kritulinko mooooc moooc děkuji… :hug: :hug: :hug: jo jo pěkně se nám to blíží viď…také Ti budu moc moc držet palečky… :palec: :potlesk:
@Kristulinka píše:
**„@Andel007“:
Přeji ti moc hezké ráno. Určitě se dočkáš neboj se, je fakt, že já jsem byla taky taková, že jsem si říkala jestli se vůbec dočkám a pak v určité fázi jsem si říkala, že si dítě adoptuji už jsem se smiřovala stím, že mít dítě nebudu, ale vidíš i já jsem se po tolika letech dočkala. Takže určitě se i ty dočkáš a to tvoje štěstíčko na tebe čeká. Jsem moc ráda, že jsem tě povzbudila. Už se nám naše datum pomalu blíží a já se moc těším na to až mi napíšeš že máš //.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.7.12 15:34

Ahojte holky, tak my jsme se snažili asi 5 let a nic, chodila jsem na různá vyšetření, i na laparoskopii a nikde nic nenašli. Manžel má dobré spermie, takže to je asi ve mě. Jsem alergik a naposledy mi gynekolog řekl, že je to možná alergie na sperma, kdyby ho to třeba napadlo před pár lety, nečekali jsme tak dlouho s IVF :zed: .No ale hlavně že se zadařilo :lol:.V okolí to taky skoro všichni věděli(o IVF)protože jak už bylo psáno, když to čekání má dlouhé trvání, nějak se to roznese… :lol:.Moc vám všem držím palce, nevzdávejte se, jednou se ta smůla unaví a přijde štěstí v mimi podobě :mrgreen:.Jinak rozmrazit embrya a znovu zmrazit asi nejde a právě se taky nechci rozhodovat, pokud by se chytla 2,o odsátí 1,na to nějak nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
24.7.12 20:43

@Kristulinka Děkuji. :) Martínkovi budou v srpnu 4 roky a Markétce je 10 měsíců :)
A kolik je tvému děcku?
Já na druhém IVF byla, když měl malej druhé narozeniny, bez úspěchu. Malá se chytla na 1.KET 5 měsíců po IVF. Přála jsem si mateřskou zpojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.