Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nooo taky mi to přijde taková zvláštní hodnota… ![]()
Kristulinko tak jak??? Už si hladíš bříško???
@ivodička píše:
@Andel007 Jé, tak to je dost vysoké HCG, to neměla kamarádka ani s dvojčatama@Kristulinka, @ikyki Tak to vypadá, že možná budete dělat testíky stejně
@Andel007 To se asi embrijko činí
Ale neboj, vysoké HCG nic neznamená, horší by bylo, kdyby bylo nižší a nešlo nahoru, jinak 20.8. se vracíme z dovči, takže hned poletím na počítač a budu zvědavá… ![]()
děkuju…
@ivodička píše:
@Andel007 To se asi embrijko činíAle neboj, vysoké HCG nic neznamená, horší by bylo, kdyby bylo nižší a nešlo nahoru, jinak 20.8. se vracíme z dovči, takže hned poletím na počítač a budu zvědavá…
Ivodicka, ja pockam az na ten z krve
adel nadhera krasny hcg
holky chci se zeptat jestli jste slyseli o pití grdpovyho dzusu na sliznici?
@Andel007 píše:
Nooo taky mi to přijde taková zvláštní hodnota…Kristulinko tak jak??? Už si hladíš bříško???
Ahooooooooj.Tak už jsem doma ještě jsme se stavovali na oběd. Tak už mám u sebe dva bobánky a mám mít tak 2-3 dny klidovější režim a netahat se s malým aspon ty 2 dny. Jinak mi zavedli jedno krásně se vyvíjící embrio a druhé bylo trošku pomalejší, ale dalo se taky zavést a ty zbylé dvě, jedno to nakonec taky vzdalo a už se nevyvíjelo a to 3 nebylo nic moc takže vybrali ty nejlepší dvě tak věřím, že to krásně vyvíjející se u mě zahnízdí a bude se mu u mě v bříšku líbit.16.8 mám testovat. Z tebe mám obrovskou radost moc jsem na tebe myslela užasná zpráva krásné hcg
a těším se pak na zprávičky z ultrazvuku.
@ikyki píše:
Ivodicka, ja pockam az na ten z krveadel nadhera krasny hcg
holky chci se zeptat jestli jste slyseli o pití grdpovyho dzusu na sliznici?
@Kristulinka píše:
Ahooooooooj.Tak už jsem doma ještě jsme se stavovali na oběd. Tak už mám u sebe dva bobánky a mám mít tak 2-3 dny klidovější režim a netahat se s malým aspon ty 2 dny. Jinak mi zavedli jedno krásně se vyvíjící embrio a druhé bylo trošku pomalejší, ale dalo se taky zavést a ty zbylé dvě, jedno to nakonec taky vzdalo a už se nevyvíjelo a to 3 nebylo nic moc takže vybrali ty nejlepší dvě tak věřím, že to krásně vyvíjející se u mě zahnízdí a bude se mu u mě v bříšku líbit.16.8 mám testovat. Z tebe mám obrovskou radost moc jsem na tebe myslela užasná zpráva krásné hcg![]()
a těším se pak na zprávičky z ultrazvuku.
Kristulinko jako bych to nerikala, ze budo dva bobanci, ted hlad brisko a opatruj se
@Andel007 píše:
Kristulinko…děkuju…určitě se zahnízdí a možná že klidně taky obě dvě
tak hezky odpočívej a budu se pak tešit na Tvoje testíky…to je moooc dobře, že jste se zastavili i na obídek…pěkně si to užívej…a ono to klapne…
![]()
Moc ti děkuji
.Jsi hodná já pořád věřím že to dobbře dopadne musím věřit. Moc moc ti děkuji za podporu
A ty se ted hlavně opatruj a šetři se
@ikyki píše:
Kristulinko jako bych to nerikala, ze budo dva bobanci, ted hlad brisko a opatruj se
Moc ti děkuji. Měla jsi pravdu. Věřím, že se jim u mě bude líbit. My na tebe budeme v pátek v 13.00 myslet aby pan doktor měl štastnou ruku a těšíme se až nám napíšeš že už jsi doma a že máš bobánky už taky u sebe.
Příspěvek upraven 01.08.12 v 13:25
@Kristulinka píše:
Moc ti děkuji.Jsi hodná já pořád věřím že to dobbře dopadne musím věřit. Moc moc ti děkuji za podporu
A ty se ted hlavně opatruj a šetři se
@Andel007 píše:
Dopadne to dobře uvidíš Kritulinko![]()
..taky jsi moooc hodná…určitě se jim bude u tebe líbit…
Opravdu ti moc děkuji, že mě takhle povzbuzuješ
a opravdu věřím, že se jim u mě líbit bude, stačí mi když jenom jednomu. A tobě patří velký díky za podporu.Je fakt, že jsme si pomáhali tak nějak vzájemně ![]()
@Kristulinka píše:
Opravdu ti moc děkuji, že mě takhle povzbuzuješa opravdu věřím, že se jim u mě líbit bude, stačí mi když jenom jednomu. A tobě patří velký díky za podporu.Je fakt, že jsme si pomáhali tak nějak vzájemně
@Andel007 píše:
Přesně tak držíme se navzájem a to je moooc hezké a člověku to pomůže viď a TAK BY TO MĚLO BÝT…tak se opatruj a hlaď bříško ju…a taky mooooc DÍKY!!!
Je to moooc hezké a opravdu to člověku pomáhá a přesně jak píšeš TAK BY TO MĚLO BÝT
Ty se taky hlavně opatruj a taky hlad pěkně bříško a posílám do bříška malému nebo malé pusu ![]()
@Kristulinka píše:
Je to moooc hezké a opravdu to člověku pomáhá a přesně jak píšeš TAK BY TO MĚLO BÝTTy se taky hlavně opatruj a taky hlad pěkně bříško a posílám do bříška malému nebo malé pusu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď