KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
1.8.12 12:45

Nooo taky mi to přijde taková zvláštní hodnota… :nevim:

Kristulinko tak jak??? Už si hladíš bříško???

@ivodička píše:
@Andel007 Jé, tak to je dost vysoké HCG, to neměla kamarádka ani s dvojčatama :)@Kristulinka, @ikyki Tak to vypadá, že možná budete dělat testíky stejně :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
1.8.12 12:51

@Andel007 To se asi embrijko činí :) Ale neboj, vysoké HCG nic neznamená, horší by bylo, kdyby bylo nižší a nešlo nahoru, jinak 20.8. se vracíme z dovči, takže hned poletím na počítač a budu zvědavá… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.8.12 12:52

:hug: děkuju…

@ivodička píše:
@Andel007 To se asi embrijko činí :) Ale neboj, vysoké HCG nic neznamená, horší by bylo, kdyby bylo nižší a nešlo nahoru, jinak 20.8. se vracíme z dovči, takže hned poletím na počítač a budu zvědavá… :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.8.12 12:58

Ivodicka, ja pockam az na ten z krve :-) adel nadhera krasny hcg
holky chci se zeptat jestli jste slyseli o pití grdpovyho dzusu na sliznici?

• Citovat
  • Upravit
458
1.8.12 13:07
@Andel007 píše:
Nooo taky mi to přijde taková zvláštní hodnota… :nevim:Kristulinko tak jak??? Už si hladíš bříško???

Ahooooooooj.Tak už jsem doma ještě jsme se stavovali na oběd. Tak už mám u sebe dva bobánky a mám mít tak 2-3 dny klidovější režim a netahat se s malým aspon ty 2 dny. Jinak mi zavedli jedno krásně se vyvíjící embrio a druhé bylo trošku pomalejší, ale dalo se taky zavést a ty zbylé dvě, jedno to nakonec taky vzdalo a už se nevyvíjelo a to 3 nebylo nic moc takže vybrali ty nejlepší dvě tak věřím, že to krásně vyvíjející se u mě zahnízdí a bude se mu u mě v bříšku líbit.16.8 mám testovat. Z tebe mám obrovskou radost moc jsem na tebe myslela užasná zpráva krásné hcg :potlesk: :dance: a těším se pak na zprávičky z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.8.12 13:13
Děkuju :kytka:
@ikyki píše:
Ivodicka, ja pockam az na ten z krve :-) adel nadhera krasny hcg
holky chci se zeptat jestli jste slyseli o pití grdpovyho dzusu na sliznici?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.8.12 13:15
Kristulinko…děkuju :hug:…určitě se zahnízdí a možná že klidně taky obě dvě :hug: tak hezky odpočívej a budu se pak tešit na Tvoje testíky…to je moooc dobře, že jste se zastavili i na obídek…pěkně si to užívej…a ono to klapne… :hug: :kytka:
@Kristulinka píše:
Ahooooooooj.Tak už jsem doma ještě jsme se stavovali na oběd. Tak už mám u sebe dva bobánky a mám mít tak 2-3 dny klidovější režim a netahat se s malým aspon ty 2 dny. Jinak mi zavedli jedno krásně se vyvíjící embrio a druhé bylo trošku pomalejší, ale dalo se taky zavést a ty zbylé dvě, jedno to nakonec taky vzdalo a už se nevyvíjelo a to 3 nebylo nic moc takže vybrali ty nejlepší dvě tak věřím, že to krásně vyvíjející se u mě zahnízdí a bude se mu u mě v bříšku líbit.16.8 mám testovat. Z tebe mám obrovskou radost moc jsem na tebe myslela užasná zpráva krásné hcg :potlesk: :dance: a těším se pak na zprávičky z ultrazvuku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.8.12 13:16

Kristulinko jako bych to nerikala, ze budo dva bobanci, ted hlad brisko a opatruj se

• Citovat
  • Upravit
458
1.8.12 13:18
@Andel007 píše:
Kristulinko…děkuju :hug:…určitě se zahnízdí a možná že klidně taky obě dvě :hug: tak hezky odpočívej a budu se pak tešit na Tvoje testíky…to je moooc dobře, že jste se zastavili i na obídek…pěkně si to užívej…a ono to klapne… :hug: :kytka:

Moc ti děkuji :hug: .Jsi hodná já pořád věřím že to dobbře dopadne musím věřit. Moc moc ti děkuji za podporu :kytka: A ty se ted hlavně opatruj a šetři se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.8.12 13:21
@ikyki píše:
Kristulinko jako bych to nerikala, ze budo dva bobanci, ted hlad brisko a opatruj se

Moc ti děkuji. Měla jsi pravdu. Věřím, že se jim u mě bude líbit. My na tebe budeme v pátek v 13.00 myslet aby pan doktor měl štastnou ruku a těšíme se až nám napíšeš že už jsi doma a že máš bobánky už taky u sebe.

Příspěvek upraven 01.08.12 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.8.12 13:23
Dopadne to dobře uvidíš Kritulinko :hug: :kytka: ..taky jsi moooc hodná…určitě se jim bude u tebe líbit… ;)
@Kristulinka píše:
Moc ti děkuji :hug: .Jsi hodná já pořád věřím že to dobbře dopadne musím věřit. Moc moc ti děkuji za podporu :kytka: A ty se ted hlavně opatruj a šetři se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.8.12 13:29
@Andel007 píše:
Dopadne to dobře uvidíš Kritulinko :hug: :kytka: ..taky jsi moooc hodná…určitě se jim bude u tebe líbit… ;)

Opravdu ti moc děkuji, že mě takhle povzbuzuješ :hug: a opravdu věřím, že se jim u mě líbit bude, stačí mi když jenom jednomu. A tobě patří velký díky za podporu.Je fakt, že jsme si pomáhali tak nějak vzájemně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.8.12 13:31

Kristulinko

Přesně tak držíme se navzájem a to je moooc hezké a člověku to pomůže viď a TAK BY TO MĚLO BÝT :hug: …tak se opatruj a hlaď bříško ju…a taky mooooc DÍKY!!!
@Kristulinka píše:
Opravdu ti moc děkuji, že mě takhle povzbuzuješ :hug: a opravdu věřím, že se jim u mě líbit bude, stačí mi když jenom jednomu. A tobě patří velký díky za podporu.Je fakt, že jsme si pomáhali tak nějak vzájemně :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.8.12 16:30
@Andel007 píše:
Přesně tak držíme se navzájem a to je moooc hezké a člověku to pomůže viď a TAK BY TO MĚLO BÝT :hug: …tak se opatruj a hlaď bříško ju…a taky mooooc DÍKY!!!

Je to moooc hezké a opravdu to člověku pomáhá a přesně jak píšeš TAK BY TO MĚLO BÝT :hug: Ty se taky hlavně opatruj a taky hlad pěkně bříško a posílám do bříška malému nebo malé pusu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.8.12 18:00
Děkujeme :hug::hug: takééé jednu posílám :*
@Kristulinka píše:
Je to moooc hezké a opravdu to člověku pomáhá a přesně jak píšeš TAK BY TO MĚLO BÝT :hug: Ty se taky hlavně opatruj a taky hlad pěkně bříško a posílám do bříška malému nebo malé pusu :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.