Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andel007 píše:
Děkujeme…
takééé jednu posílám
Moc děkujeme
A jak se cítíš? A jaké léky ti do ultrazvuku nechali?
Kristulinko léky mám v podstatě všechny…Fraxiparine, Agolutin, Estrofem a Femibion ![]()
Tak ti přeji pěkný den ![]()
@Kristulinka píše:
Moc děkujemeA jak se cítíš? A jaké léky ti do ultrazvuku nechali?
@Andel007 píše:
Kristulinko léky mám v podstatě všechny…Fraxiparine, Agolutin, Estrofem a Femibion
Tak ti přeji pěkný den
Takže v lécích pokračuješ beze změn. A jak se jinak cítíš? Já mám dneska tak hrozný den chce se mi brečet, ale nemůžu to sem psát proč.
Kristulinko tak napiš SZ…to je mi moc líto…kdybych ti mohla nějak pomoct
![]()
Ja poslední dobou to vedro nějak nesnáším…a to jsem to vždycky měla ráda…ale už se těším, až se trošičku ochladí…jinak pohoda…ale potřebovala bych trošičku víc energie… ![]()
@Kristulinka píše:
Takže v lécích pokračuješ beze změn. A jak se jinak cítíš? Já mám dneska tak hrozný den chce se mi brečet, ale nemůžu to sem psát proč.
Kristulinko ať se děje co se děje doufám, že to není nic vážného mysli teď především na sebe stresovaním miminku neprospíváš…drž se kočko
a Adel neboj od příštího týdne se to schladí a bude líp ![]()
@Andel007 píše:
Kristulinko tak napiš SZ…to je mi moc líto…kdybych ti mohla nějak pomoct![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja poslední dobou to vedro nějak nesnáším…a to jsem to vždycky měla ráda…ale už se těším, až se trošičku ochladí…jinak pohoda…ale potřebovala bych trošičku víc energie…
Už jsem ti napsala SZ.Moc ti děkuji ![]()
Jinak já ve vedrech když jsem byla těhotná trpěla ale to už jsem měla břicho a blížil se mi termín porodu a já funěla jak blázen
. A energii ti posílám můj syn jí má na rozdávání
.A neboj ochladí se. Pěkně hlad bříško a pozdravuj miminka od tety opatruj se a šetři se
@ikyki píše:
Kristulinko ať se děje co se děje doufám, že to není nic vážného mysli teď především na sebe stresovaním miminku neprospíváš…drž se kočkoa Adel neboj od příštího týdne se to schladí a bude líp
Snažím se myslet na miminko, ale dneska to bylo šílený ten stres, ale nechci to rozebýrat tady veřejně. A děkuji ti za podporu
.Ty už jdeš zítra v 13:00 na transfer tak na tebe budeme myslet a napiš až dorazíš domů a budeš mít miminka u sebe ![]()
@Kristulinka Nevím, co se stalo, ale i já prožívala u IVF velký stres, takže chápu, jak ti asi musí být…doufám jen, že to není nic vážného, drž se a ať se malým u tebe líbí…stejně jseš u mě hrdinka, já s jedním dítětem jsem se bála riskovat a už raději zkoušela po jednom… ![]()
@ikyki píše:
Kristulinko ať se děje co se děje doufám, že to není nic vážného mysli teď především na sebe stresovaním miminku neprospíváš…drž se kočkoa Adel neboj od příštího týdne se to schladí a bude líp
No musí to být záhul s malým roštákem to vše podstupovat a snažit se šetřit a ono to asi moc nejde viď
…nebuď smutná
máš nás… ![]()
A kolik je vlastně malému??? A jak se jmenuje ![]()
@Kristulinka píše:
Už jsem ti napsala SZ.Moc ti děkuji
Jinak já ve vedrech když jsem byla těhotná trpěla ale to už jsem měla břicho a blížil se mi termín porodu a já funěla jak blázen. A energii ti posílám můj syn jí má na rozdávání
.A neboj ochladí se. Pěkně hlad bříško a pozdravuj miminka od tety opatruj se a šetři se
@ikyki tak už máš broučky u sebe v bříšku tak se pkně opatruj a šetři se a odpočívej a brzy nám napiš včera jsme na tebe všechny mysleli
@Andel007 píše:
No musí to být záhul s malým roštákem to vše podstupovat a snažit se šetřit a ono to asi moc nejde viď![]()
…nebuď smutná
![]()
![]()
máš nás…
A kolik je vlastně malému??? A jak se jmenuje
Je to záhul s malým rostákem to všechno podstupovat a snažit se aspon trochu šetřit to je sním nemyslitelný a nereálný, ale trošku se snažím a moc věřím, že mimi v bříšku je silné a udrží se a bude se mu u mě líbit i tak a těší se za bráškem
.Malému jsou 2 roky a jmenuje se Patrik.
A co ty povíš mi něco o sobě? ![]()
Určitě se mu bude u tebe líbit uvidíš
…Patrik je krásné jméno… ![]()
Určitě …ale nevím co ![]()
@Andel007 děkuji ti moc za podporu
.Jsem ráda, že se ti líbí jméno mého syna. A řekni mi o sobě třeba všechno ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.