KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
1.8.12 18:59
@Andel007 píše:
Děkujeme :hug::hug: takééé jednu posílám :*

Moc děkujeme :hug: A jak se cítíš? A jaké léky ti do ultrazvuku nechali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.8.12 08:42

Kristulinko léky mám v podstatě všechny…Fraxiparine, Agolutin, Estrofem a Femibion :kytka:
Tak ti přeji pěkný den :kytka:

@Kristulinka píše:
Moc děkujeme :hug: A jak se cítíš? A jaké léky ti do ultrazvuku nechali?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
2.8.12 17:10
@Andel007 píše:
Kristulinko léky mám v podstatě všechny…Fraxiparine, Agolutin, Estrofem a Femibion :kytka:
Tak ti přeji pěkný den :kytka:

Takže v lécích pokračuješ beze změn. A jak se jinak cítíš? Já mám dneska tak hrozný den chce se mi brečet, ale nemůžu to sem psát proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.8.12 18:35

Kristulinko tak napiš SZ…to je mi moc líto…kdybych ti mohla nějak pomoct :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Ja poslední dobou to vedro nějak nesnáším…a to jsem to vždycky měla ráda…ale už se těším, až se trošičku ochladí…jinak pohoda…ale potřebovala bych trošičku víc energie… :mrgreen:

@Kristulinka píše:
Takže v lécích pokračuješ beze změn. A jak se jinak cítíš? Já mám dneska tak hrozný den chce se mi brečet, ale nemůžu to sem psát proč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
2.8.12 19:20

Kristulinko ať se děje co se děje doufám, že to není nic vážného mysli teď především na sebe stresovaním miminku neprospíváš…drž se kočko :hug: a Adel neboj od příštího týdne se to schladí a bude líp :*

• Citovat
  • Upravit
458
2.8.12 19:56
@Andel007 píše:
Kristulinko tak napiš SZ…to je mi moc líto…kdybych ti mohla nějak pomoct :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:Ja poslední dobou to vedro nějak nesnáším…a to jsem to vždycky měla ráda…ale už se těším, až se trošičku ochladí…jinak pohoda…ale potřebovala bych trošičku víc energie… :mrgreen:

Už jsem ti napsala SZ.Moc ti děkuji :hug:
Jinak já ve vedrech když jsem byla těhotná trpěla ale to už jsem měla břicho a blížil se mi termín porodu a já funěla jak blázen :-D. A energii ti posílám můj syn jí má na rozdávání :-).A neboj ochladí se. Pěkně hlad bříško a pozdravuj miminka od tety opatruj se a šetři se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
2.8.12 19:59
@ikyki píše:
Kristulinko ať se děje co se děje doufám, že to není nic vážného mysli teď především na sebe stresovaním miminku neprospíváš…drž se kočko :hug: a Adel neboj od příštího týdne se to schladí a bude líp :*

Snažím se myslet na miminko, ale dneska to bylo šílený ten stres, ale nechci to rozebýrat tady veřejně. A děkuji ti za podporu :hug: .Ty už jdeš zítra v 13:00 na transfer tak na tebe budeme myslet a napiš až dorazíš domů a budeš mít miminka u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.8.12 20:23

@Kristulinka Nevím, co se stalo, ale i já prožívala u IVF velký stres, takže chápu, jak ti asi musí být…doufám jen, že to není nic vážného, drž se a ať se malým u tebe líbí…stejně jseš u mě hrdinka, já s jedním dítětem jsem se bála riskovat a už raději zkoušela po jednom… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.8.12 09:27
Ikyki…tak dnes moooc držíme palečky…ať jde všechno hladce a ať se broučkům u tebe líbí :hug: :hug:
@ikyki píše:
Kristulinko ať se děje co se děje doufám, že to není nic vážného mysli teď především na sebe stresovaním miminku neprospíváš…drž se kočko :hug: a Adel neboj od příštího týdne se to schladí a bude líp :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.8.12 09:29

Kristulinko

No musí to být záhul s malým roštákem to vše podstupovat a snažit se šetřit a ono to asi moc nejde viď :hug: :kytka:…nebuď smutná :hug: :hug: :hug: máš nás… :hug:
A kolik je vlastně malému??? A jak se jmenuje ;)

@Kristulinka píše:
Už jsem ti napsala SZ.Moc ti děkuji :hug:
Jinak já ve vedrech když jsem byla těhotná trpěla ale to už jsem měla břicho a blížil se mi termín porodu a já funěla jak blázen :-D. A energii ti posílám můj syn jí má na rozdávání :-).A neboj ochladí se. Pěkně hlad bříško a pozdravuj miminka od tety opatruj se a šetři se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
3.8.12 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.8.12 09:10

@ikyki tak už máš broučky u sebe v bříšku tak se pkně opatruj a šetři se a odpočívej a brzy nám napiš včera jsme na tebe všechny mysleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.8.12 09:15
@Andel007 píše:
No musí to být záhul s malým roštákem to vše podstupovat a snažit se šetřit a ono to asi moc nejde viď :hug: :kytka:…nebuď smutná :hug: :hug: :hug: máš nás… :hug:
A kolik je vlastně malému??? A jak se jmenuje ;)

Je to záhul s malým rostákem to všechno podstupovat a snažit se aspon trochu šetřit to je sním nemyslitelný a nereálný, ale trošku se snažím a moc věřím, že mimi v bříšku je silné a udrží se a bude se mu u mě líbit i tak a těší se za bráškem :-)).Malému jsou 2 roky a jmenuje se Patrik.
A co ty povíš mi něco o sobě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.8.12 17:13

Kristulinko

Určitě se mu bude u tebe líbit uvidíš :kytka: :hug:…Patrik je krásné jméno… :palec:

Určitě …ale nevím co :mrgreen:

citace] @Kristulinka píše:
Je to záhul s malým rostákem to všechno podstupovat a snažit se aspon trochu šetřit to je sním nemyslitelný a nereálný, ale trošku se snažím a moc věřím, že mimi v bříšku je silné a udrží se a bude se mu u mě líbit i tak a těší se za bráškem :-)).Malému jsou 2 roky a jmenuje se Patrik.
A co ty povíš mi něco o sobě? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.8.12 18:12

@Andel007 děkuji ti moc za podporu :hug: .Jsem ráda, že se ti líbí jméno mého syna. A řekni mi o sobě třeba všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.