KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
11.8.12 11:23

Ahoj holky.Asi jsem hloupá, ale dnes mi to taky nedalo a udělala jsem si test a je negativní takže to byla ještě pregnylovka :-( :,(.Takže se musím smířit z neuspěchem. Vám to holky strašně moc moc přeji at vám to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 12:25

Já jsem taky dnes nevydžela…každopádně je mi to Kristý líto ale třeba to ještě není ztraceno…třeba je ještě brzy :|

• Citovat
  • Upravit
458
11.8.12 13:01
@ikyki píše:
Já jsem taky dnes nevydžela…každopádně je mi to Kristý líto ale třeba to ještě není ztraceno…třeba je ještě brzy :|

A jak to dopadlo dnes tobě? Jsi moc hodná děkuji. Myslím si, že už by něco být mělo vidět. Docela mě to vzalo.Ale musím se s tím smířit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 13:04

No u mě čárká sílí…dnes je růžovější…kolikátý den si dnes od KET 11?

• Citovat
  • Upravit
458
11.8.12 14:30
@ikyki píše:
No u mě čárká sílí…dnes je růžovější…kolikátý den si dnes od KET 11?

To mám obrovskou radost potichounku gratuluji to je krásná zpráva :potlesk: :dance: .KET jsem měla 1.8 takže 10 den? To by už mělo být něco určitě si myslím vidět. Jsem z toho dost smutná. Ale co čekám neměla jsem žádný klid tak nemůžu čekat zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 14:37

10 den a kdy Ti řekli, že máš testovat…no nebudu Ti mazat med kolem pusy ale sama víš, že to ještě nemusí být ztraceno…kočičko drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
11.8.12 16:11
@ikyki píše:
10 den a kdy Ti řekli, že máš testovat…no nebudu Ti mazat med kolem pusy ale sama víš, že to ještě nemusí být ztraceno…kočičko drž se :hug:

testovat mám 16.8. a sama vím co to znamená sice do 16ě.8 je ještě relativn daleko, ale myslím si, že nějaký náznak by tam být už měl to víme asi obě. Já budu průběžně ještě testovat, ale už se začínám smiřovat s neupěchem. Tobě to, ale strašně moc a moc přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 16:28

Zlato ani nevíš jak moooc mě to mrzí :,( ale podívej se doma na broučka…ten ti zvedne náladu :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
11.8.12 16:40
@ikyki píše:
Zlato ani nevíš jak moooc mě to mrzí :,( ale podívej se doma na broučka…ten ti zvedne náladu :hug:

Jsi strašně moc hodná děkuji ti :hug:.Musím se přiznat, že mám slzy v očích. Jediné co mě drží nad vodou je můj syn. A to, že si tady můžu s vámi povídat. Ale i tak tady brečím jak želva. Dneska jsem se svěřila jedné kamarádce a ta jediný co mi řekla, že brečením nic nevyřeším, ale ona neví jaké to je ona má 5 dětí a šlo jí to jako pomásle a nechápe co prožívá člověk který musí tohle vše podstupovat aby měl dítě a pak aby mělo dítě sourozence.Jsem ráda, že vás tady mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 17:10

Tady je to právě o tom, že každá víme jak bolí neúspěch a naprosto teď s tebou cítím…cejtím se úplně provinile

• Citovat
  • Upravit
458
11.8.12 17:23
@ikyki píše:
Tady je to právě o tom, že každá víme jak bolí neúspěch a naprosto teď s tebou cítím…cejtím se úplně provinile

Právě tady každá víme co ta druhá prožívá a jak jí je, ale myslela jsem si, že když tu kamarádku znám tolik let, že mě aspon podpoří nebo něco, ale strašně jsem se v ní zklamala. Vůbec se necit provinile já ti to strašně moc přeji zasloužíš si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 17:37

I ty se dočkáš…a kamarádku omluv, má 5 dětí a jak si sama řekla, neví co tohle je…nezlob se na ní…

• Citovat
  • Upravit
458
11.8.12 18:36
@ikyki píše:
I ty se dočkáš…a kamarádku omluv, má 5 dětí a jak si sama řekla, neví co tohle je…nezlob se na ní…

Já už se bohužel druhého dítěte nedočkám tohle byla poslední šance ho mít manžel už do toho znovu nechce jít i když máme ještě zamraženo 5 embrií :-(
A kamarádku omluvím asi je to opravdu tím, že tohle nezná a neví jaké to je.Ale i tak ví, že jsem to dítě moc chtěla a že to bolí a jako opravdová kamarádka by tu pomocnou ruku podat mohla, ale neodsuzuji ju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
11.8.12 18:41

@Andel007 Jakpak ti je a kdepak tě dnes máme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 18:44

Víš ty máš jednu VELKOU výhodu…oproti jinejm už doma jedno štěstíčko máš…ja už do toho znova nepůjdu budu si vážit toho jednoho broučka ale naprosto chápu tvůj přístup, že si chtěla pořídit sourozence…vím, že to teď bolí ale vem si, že jsou holky co nikdy žádné dítě mít nebudou a raduj se z toho štěstí, že ty jedno doma máš…drž se kočko, soucítím s tebou :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.