Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem zpět z procházky a zkusila jsem test taky od jiné firmy a je taky pozitivní.
Jinak špagetky chutnali nám všem taky je máme rádi. Taky ti trochu posílám.
@Andel007 děkujeme moc
a co ty jak se cítíš a jak se máš?
@ikyki píše:
No báječný takže se nám o opravdu povedlo oboum, krásný
To je opravdu krásný že se nám to oběma povedlo mám z toho velkou radost
![]()
Můžu se zeptat jak silnou druhou čárečku jsi měla dnes na testu od té jiné firmy? Já jsem měla stejně silnou jak včera na mamatestu.Ale u toho mého testu není napsané jaká je to citlivost.
Byl to test clear blue a čárka byla silná tak jako na tom papírku co na něm bylo napsáno, byla tak tmavá jak jen jde pak začala mizet a teď tam skoro není v lékárně mi ale řekli, že jak s testu začne vysychat moč, proužek se zase ztratí…chtěla jsem si ho skovat a můžu ho vyhodit
@ikyki píše:
Byl to test clear blue a čárka byla silná tak jako na tom papírku co na něm bylo napsáno, byla tak tmavá jak jen jde pak začala mizet a teď tam skoro není v lékárně mi ale řekli, že jak s testu začne vysychat moč, proužek se zase ztratí…chtěla jsem si ho skovat a můžu ho vyhodit
Tak to je škoda, že ten test funguje tak, že když vyschne moč tak druhá čárka zmizí. Určitě ten test nebyl nejlevnější a pak to takhle zmizne.Ale člověk chce zkusit nějaký jiný lepší. Taky si ty testy schovávám. Já jsem si dělala jen ten obyčejný proužkový akorát jiná firma koupila jsem to tady u nás v drogerii je to firma kterou vůbec neznám a ani nebyla napsaná citlivost, ale druhá čárka se ukázala a to je hlavní
.V lékárně mi taky nabízeli ten co je do proudu moči, ale stál 80 kč jeden.Ten Clearblue bude asi ještě dražší, že? Taky jsem o něm přemýšlela.
No on clearblue dražší digital a ten co jsem měla stál 100,– ten byl pod proud moči…jinak nejlepší jsou stejně ty proužkový ale musí to být mama testy ty jsou od 10 ml/HCG
@ikyki píše:
No on clearblue dražší digital a ten co jsem měla stál 100,– ten byl pod proud moči…jinak nejlepší jsou stejně ty proužkový ale musí to být mama testy ty jsou od 10 ml/HCG
To máš pravdu nejlepší jsou stejně ty proužkový a mamatest je opravdu spolehlivý.
Ted tady přemýšlím co si dám k večeři už mi kručí v břiše
.
Manža mi donesl pytel lískových ořechů, miluju celý odpoledne se tm cpu ale hlad ten mám pořád a pořád něco jim
@ikyki píše:
Manža mi donesl pytel lískových ořechů, miluju celý odpoledne se tm cpu ale hlad ten mám pořád a pořád něco jim
To je hodnej manžel. Taky mám pořád na něco chut
.Tak já jdu dens do hajan a zítra se zase tady ![]()
@ikyki Dobré pozdní ránko. Dnes jsem se sem dostala až ted musela jsem si jít ráno ještě lehnout nějak jsem se špatně vyspala a je mi dnneska nějak divně motá se mi hlava. A co ty jaká byla noc u tebe?
Jinak dnešní ranní test opět pozitivní takže ted už můžu se 100% jistotou říci, že to pregnyl není. Dám ti sem fotečku. A těším se na nějakou tvoji další fotečku tvého testíku
Já zase nespala ale už sem zvykla
tohle je mimísek čárky máme asi stejné, dnes jsem měla taky takovou
@ikyki píše:
Já zase nespala ale už sem zvyklatohle je mimísek čárky máme asi stejné, dnes jsem měla taky takovou
Ted už se jen tak asi nevyspíme, ale co by jsme pro ty naše broučky neudělali
.A čárky máme stejné to je hezký jsem vážně zvědavá co se toho 16.8 dozvíme. A jak se jinak dnes cítíš?
Trochu přežraná furt něco zobu…jinak mě pořád nic není…taky jsem zvědavá kolik budu mít ve čtvrtek HCG
@ikyki píše:
Trochu přežraná furt něco zobu…jinak mě pořád nic není…taky jsem zvědavá kolik budu mít ve čtvrtek HCG
Tak jsem využila že mě malý usnul a chvilku spala sním
.Jinak taky mám pořád na něco chut
.Asi si budeme muset pořídit pořádné zásoby
.A ty budeš mít hcg určitě krásné a třeba tam budou i dvojčátka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.