KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
13.8.12 15:03

Tak jsem zpět z procházky a zkusila jsem test taky od jiné firmy a je taky pozitivní.
Jinak špagetky chutnali nám všem taky je máme rádi. Taky ti trochu posílám.

@Andel007 děkujeme moc :hug: a co ty jak se cítíš a jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 15:05

No báječný takže se nám o opravdu povedlo oboum, krásný :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 15:22
@ikyki píše:
No báječný takže se nám o opravdu povedlo oboum, krásný :hug:

To je opravdu krásný že se nám to oběma povedlo mám z toho velkou radost :dance: :hug:
Můžu se zeptat jak silnou druhou čárečku jsi měla dnes na testu od té jiné firmy? Já jsem měla stejně silnou jak včera na mamatestu.Ale u toho mého testu není napsané jaká je to citlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 16:29

Byl to test clear blue a čárka byla silná tak jako na tom papírku co na něm bylo napsáno, byla tak tmavá jak jen jde pak začala mizet a teď tam skoro není v lékárně mi ale řekli, že jak s testu začne vysychat moč, proužek se zase ztratí…chtěla jsem si ho skovat a můžu ho vyhodit

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 18:19
@ikyki píše:
Byl to test clear blue a čárka byla silná tak jako na tom papírku co na něm bylo napsáno, byla tak tmavá jak jen jde pak začala mizet a teď tam skoro není v lékárně mi ale řekli, že jak s testu začne vysychat moč, proužek se zase ztratí…chtěla jsem si ho skovat a můžu ho vyhodit

Tak to je škoda, že ten test funguje tak, že když vyschne moč tak druhá čárka zmizí. Určitě ten test nebyl nejlevnější a pak to takhle zmizne.Ale člověk chce zkusit nějaký jiný lepší. Taky si ty testy schovávám. Já jsem si dělala jen ten obyčejný proužkový akorát jiná firma koupila jsem to tady u nás v drogerii je to firma kterou vůbec neznám a ani nebyla napsaná citlivost, ale druhá čárka se ukázala a to je hlavní :-).V lékárně mi taky nabízeli ten co je do proudu moči, ale stál 80 kč jeden.Ten Clearblue bude asi ještě dražší, že? Taky jsem o něm přemýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 19:02

No on clearblue dražší digital a ten co jsem měla stál 100,– ten byl pod proud moči…jinak nejlepší jsou stejně ty proužkový ale musí to být mama testy ty jsou od 10 ml/HCG

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 19:14
@ikyki píše:
No on clearblue dražší digital a ten co jsem měla stál 100,– ten byl pod proud moči…jinak nejlepší jsou stejně ty proužkový ale musí to být mama testy ty jsou od 10 ml/HCG

To máš pravdu nejlepší jsou stejně ty proužkový a mamatest je opravdu spolehlivý.

Ted tady přemýšlím co si dám k večeři už mi kručí v břiše :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 19:22

Manža mi donesl pytel lískových ořechů, miluju celý odpoledne se tm cpu ale hlad ten mám pořád a pořád něco jim

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 20:33
@ikyki píše:
Manža mi donesl pytel lískových ořechů, miluju celý odpoledne se tm cpu ale hlad ten mám pořád a pořád něco jim

To je hodnej manžel. Taky mám pořád na něco chut :D .Tak já jdu dens do hajan a zítra se zase tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 20:55

Dobrou KIKI :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
14.8.12 11:13

@ikyki Dobré pozdní ránko. Dnes jsem se sem dostala až ted musela jsem si jít ráno ještě lehnout nějak jsem se špatně vyspala a je mi dnneska nějak divně motá se mi hlava. A co ty jaká byla noc u tebe?
Jinak dnešní ranní test opět pozitivní takže ted už můžu se 100% jistotou říci, že to pregnyl není. Dám ti sem fotečku. A těším se na nějakou tvoji další fotečku tvého testíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
14.8.12 12:27

Já zase nespala ale už sem zvykla :lol: tohle je mimísek čárky máme asi stejné, dnes jsem měla taky takovou

• Citovat
  • Upravit
458
14.8.12 14:20
@ikyki píše:
Já zase nespala ale už sem zvykla :lol: tohle je mimísek čárky máme asi stejné, dnes jsem měla taky takovou

Ted už se jen tak asi nevyspíme, ale co by jsme pro ty naše broučky neudělali ;).A čárky máme stejné to je hezký jsem vážně zvědavá co se toho 16.8 dozvíme. A jak se jinak dnes cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
14.8.12 15:43

Trochu přežraná furt něco zobu…jinak mě pořád nic není…taky jsem zvědavá kolik budu mít ve čtvrtek HCG

• Citovat
  • Upravit
458
14.8.12 16:47
@ikyki píše:
Trochu přežraná furt něco zobu…jinak mě pořád nic není…taky jsem zvědavá kolik budu mít ve čtvrtek HCG

Tak jsem využila že mě malý usnul a chvilku spala sním :).Jinak taky mám pořád na něco chut :D .Asi si budeme muset pořídit pořádné zásoby :lol:.A ty budeš mít hcg určitě krásné a třeba tam budou i dvojčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.