KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
23.8.12 10:06
@ivodička píše:
Kdyby to tak ultrazvukem potvrzující těhotenství skončilo…já se klepala celé těhu, že se něco stane, dokavad jsem neměla mimi v náručí :)
Takže holky, tiše do boje a už se těším v dubnu na vaše nové diskuze „bojím se porodu“ :lol: :lol:

Jo jo já už to znám taky jsem se bála celé první těhu aby bylo vše v pořádku dokud jsem neměla malého v naručí takže vím co mě čeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.8.12 10:19

@Kristulinka je trošku výhoda jedno děcko mít v tom, že jsem druhé těhu neměla tolik času se tak pozorovat a nervit se, moje první těhu po KET jsem hrozně prožívala. Jinak jsem tu četla, že jste se bavili, zda, když už člověk jedno dítě má, je pak další IVF nebo KETY jiné. Já tedy z vlastní zkušenosti byla hrozně šťastná, když jsem po 3 letech boje konečně otěhotněla a porodila. A když jsem pak šla do dalšího IVF kvůli sourozenci pro malého, tak jsem měla pocit, že to druhé mimi chci snad ještě více, než to první…
Samozřejmě vím, že jsou spousty bezdětných, které by mimi moc chtěly a nemají. A na mě se jednou už štěstí usmálo. Ale i tak nějak jsem prostě to druhé chtěla strašně moc moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
23.8.12 10:51
@ivodička píše:
Kdyby to tak ultrazvukem potvrzující těhotenství skončilo…já se klepala celé těhu, že se něco stane, dokavad jsem neměla mimi v náručí :)
Takže holky, tiše do boje a už se těším v dubnu na vaše nové diskuze „bojím se porodu“ :lol: :lol:

Někdo se klepe a někdo ne…

• Citovat
  • Upravit
ikyki
23.8.12 10:52

Máme 10mm gestační váček…nevypadá to na vícečetné těhu a dr říkal, že to vidí víc než příznivě… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
773
23.8.12 11:27

kiky

Velkááá gratulace :kytka:
@ikyki píše:
Máme 10mm gestační váček…nevypadá to na vícečetné těhu a dr říkal, že to vidí víc než příznivě… :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
23.8.12 11:36
@ikyki píše:
Máme 10mm gestační váček…nevypadá to na vícečetné těhu a dr říkal, že to vidí víc než příznivě… :pankac:

Moc ti gratuluji to je užasná zpráva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
23.8.12 12:04

Děkuju vám holky a co @Andel007 jak je?

• Citovat
  • Upravit
458
23.8.12 12:04
@ivodička píše:
@Kristulinka je trošku výhoda jedno děcko mít v tom, že jsem druhé těhu neměla tolik času se tak pozorovat a nervit se, moje první těhu po KET jsem hrozně prožívala. Jinak jsem tu četla, že jste se bavili, zda, když už člověk jedno dítě má, je pak další IVF nebo KETY jiné. Já tedy z vlastní zkušenosti byla hrozně šťastná, když jsem po 3 letech boje konečně otěhotněla a porodila. A když jsem pak šla do dalšího IVF kvůli sourozenci pro malého, tak jsem měla pocit, že to druhé mimi chci snad ještě více, než to první…
Samozřejmě vím, že jsou spousty bezdětných, které by mimi moc chtěly a nemají. A na mě se jednou už štěstí usmálo. Ale i tak nějak jsem prostě to druhé chtěla strašně moc moc…

Je to fakt když už máš jedno dítě doma nemáš tolik času se pozorovat. A tak nějak mi to čekání na ultrazvuk rychleji utíká. A s tím druhým dítětem jsem to cítila stejně jako ty.
Ale moc bych přála těm kterým se nedaří nebo nemohou mít děti aby se dítěte přeci jen dočkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.8.12 12:42

kiky

Zatím o. k. jen mi pořád není úplně nejlíp…nejhroší je to večer…ale věřím, že se to brzo srovná…

@ikyki píše:
Děkuju vám holky a co @Andel007 jak je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
23.8.12 13:15
@Andel007 píše:
Zatím o. k. jen mi pořád není úplně nejlíp…nejhroší je to večer…ale věřím, že se to brzo srovná…

To podle mě dělá HCG mě od minulého týdne vylítl o 9000 a taky mi není úplně hej

• Citovat
  • Upravit
3361
23.8.12 14:16

Jejej, jak mě bylo blbě…a nejvíc, když jsem byla nalačno, v noci jsem stávala a jedla piškoty, abych ráno nezvracela, ale u obou těhu, když se překlenul 12 týden těhu, vše se najednou obrátilo a nevolnosti se až do té doby, než mi mimi kopalo do žaludku, už neukázaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.8.12 16:23
Zrovna si říkám…kdy to asi tak skončí… :roll: ty nevolnosti…
@ivodička píše:
Jejej, jak mě bylo blbě…a nejvíc, když jsem byla nalačno, v noci jsem stávala a jedla piškoty, abych ráno nezvracela, ale u obou těhu, když se překlenul 12 týden těhu, vše se najednou obrátilo a nevolnosti se až do té doby, než mi mimi kopalo do žaludku, už neukázaly…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
24.8.12 09:58

@Andel007 Většinou by to tak mělo být, tím 12 týdnem, to se dotvoří placenta a plně převezme hormonální funkci a maminkám se uleví. U mě to tak bylo, tak jsem zvědavá tady na vás všechny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.8.12 11:33

kiky

A kdy jdeš na další kontrolu???
@ikyki píše:
To podle mě dělá HCG mě od minulého týdne vylítl o 9000 a taky mi není úplně hej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.8.12 11:34
Noooooo taky jsem zvědavááááá :mrgreen: :mrgreen:
@ivodička píše:
@Andel007 Většinou by to tak mělo být, tím 12 týdnem, to se dotvoří placenta a plně převezme hormonální funkci a maminkám se uleví. U mě to tak bylo, tak jsem zvědavá tady na vás všechny… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.