KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
14.8.12 17:15

Dvojčátka ne…chci si to s miminkem užít ale dvojčátka si užít nejde…pokud tam ale dvě budou budu stejně šťastná radši bych ale jedno…máme sklípek zaplnění domácími kyselými okurkami…vraždila bych pro ně…máš tak chuť na okurky?

• Citovat
  • Upravit
458
14.8.12 18:00
@ikyki píše:
Dvojčátka ne…chci si to s miminkem užít ale dvojčátka si užít nejde…pokud tam ale dvě budou budu stejně šťastná radši bych ale jedno…máme sklípek zaplnění domácími kyselými okurkami…vraždila bych pro ně…máš tak chuť na okurky?

To je pravda s dvojčátky si to užít nejde.Ale pokud tam budou tak je jasný, že člověk bude štastný, ale já taky chtěla jen jedno. Já ani nemám chut na okurky i když neříkám, že bych si klidně nedala ale spíš pořád chodím a hledám co bych snědla :mrgreen:.A ty když máš chut na okurky tak to bude chlapeček. Já taky když jsem čekala malýho tak jsme měla ráda okurky a říká se že když chutnají okurky, že to bude chlapeček tak jsem zvědavá jestli se to i u tebe vyplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
14.8.12 18:50

To by manža prasknul radostí :lol: mě okurky chutnají normálně ale teď teda maximálně

• Citovat
  • Upravit
458
14.8.12 18:57
@ikyki píše:
To by manža prasknul radostí :lol: mě okurky chutnají normálně ale teď teda maximálně

Přeji vám at se to u vás taky vyplní já opravdu měla ráda taky v těhotenství okurky i salátovky a opravdu se to říká, že to pak bude chlapeček a vidíš já ho mám tak jsem opravdu zvědavá jestli to i u tebe bude pravda.Ted jdu dát nádobí do myčky něco snít dát malému večeři vykoupat se a pokusit se o spánek. A zítra se zase tady potkáme těším se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
14.8.12 19:20

Hezky se vyspi…já ještě kouknu na něco v telce a pak se taky pokusim spát…zítra papa :lol:

• Citovat
  • Upravit
458
14.8.12 19:59
@ikyki píše:
Hezky se vyspi…já ještě kouknu na něco v telce a pak se taky pokusim spát…zítra papa :lol:

Taky se hezky vyspi. Už jsem po včeři jdu se vykoupat a lehnout si. Ještě budu taky koukat na telku a pak se pokusím taky spát. Tak snad se aspon trochu obě vyspíme. Zítra papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.8.12 10:01

@ikyki Krásné ráno ti přeji :mavam: .Tak já se opět tuhle noc nevyspala, ale tentokrát kvůli malému a co ty? A já ještě k tomu byla díky malému vzhůru v 6.30 takže už mám skoro i oběd uvařený. Jinak dnes asi test dělat nebudu a udělám si ho zítra kdy mám testovat oficiálně. Co ty budeš dnes testovat nebo už ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
15.8.12 10:40

Už netestuji ani včera jsem netestovala…já se první noc konečně vyspala a dokonce jsem si chrupla až do 11…co jsi dnes vařila

• Citovat
  • Upravit
458
15.8.12 13:51
@ikyki píše:
Už netestuji ani včera jsem netestovala…já se první noc konečně vyspala a dokonce jsem si chrupla až do 11…co jsi dnes vařila

já blbec testovala. Měla jsem počkat až do zítřka a taky aspon dva dny vynechat. Čárka je pořád stejná nezesílila tak snad je vše v pořádku, ale věřím, že jo musím věřit. Jé tak to jsem ráda, že jsi se konečně vyspala a zchrupla si dýl aspon jsi si odpočala. Jinak jsem dnes vařila polívku, brambory a karbenátky a copak jsi ty měla dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
15.8.12 13:56

N já jsem si dala dneska ty špagetky…neboj se…když je stejná je to v poho kdyby slábla bylo by to horší…nechápu že ale máte do CAR volat výsledek moče a pak na krev, u nás na krev chodíme za 14 dní i když dorazí MS a to proto aby vyloučili mimoděložní těhu…

• Citovat
  • Upravit
458
15.8.12 14:06
@ikyki píše:
N já jsem si dala dneska ty špagetky…neboj se…když je stejná je to v poho kdyby slábla bylo by to horší…nechápu že ale máte do CAR volat výsledek moče a pak na krev, u nás na krev chodíme za 14 dní i když dorazí MS a to proto aby vyloučili mimoděložní těhu…

jsem tě navnadila na špagetky tak jsi si dala :-)..Jinak je trochu zvláštní ten postup mého CARU bylo to tak i při IVF z kterého mám syna měla jsem tam taky tenkrtá volat výsledek testu a oni mě obejdnali až za několik dní na potvrzení z utz krev mi žádnou nedělali tak nevím :nevim: .Ale zase tam byli lepší na jiné věci než třeba v Repromedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.8.12 09:06

Ahooooj holky tak dnes držím palečky na HCG ať je ukázkové a ono bude :pankac: :hug: :kytka: hezky si to užívejte a odpočívejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
16.8.12 09:12

Andel co u Tebe?

• Citovat
  • Upravit
458
16.8.12 16:43
@Andel007 píše:
Ahooooj holky tak dnes držím palečky na HCG ať je ukázkové a ono bude :pankac: :hug: :kytka: hezky si to užívejte a odpočívejte :)

Ahooooj kočko :hug: .Na HCG šla jen ikyki já jen měla volat do CAR výsledek testu. A obědnali mě na 3.9. v 9.00 na ultrazvuk.Ty taky odpočívej a pěkně si to užívej a jak ti je? Taky už se ti pomaličku blíží UTZ tak budeme netrpělivě čekat na zprávičky od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.8.12 17:50
Díky :hug: chvilku je to lepší a chvilku horší :poblion: ale dá se to…
Kristulinko tak 3.9. budu držet všechny palečky…
Kiky a co ty už znáš výsledky HCG???
@ikyki píše:
Andel co u Tebe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.