KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
16.8.12 18:06

Ano HCG mám 494…příští čtvrtek jdu na UTZ a ještě jednou na krev…

• Citovat
  • Upravit
458
16.8.12 19:45
@Andel007 píše:
Díky :hug: chvilku je to lepší a chvilku horší :poblion: ale dá se to…
Kristulinko tak 3.9. budu držet všechny palečky…
Kiky a co ty už znáš výsledky HCG???

Tak at miminko maminku moc nezlobí at jí není moc špatně. A děkuji ti za to, že mi budeš držet palečky, ale je to dlouhá doba. A co jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
17.8.12 13:03

Kristulinko jsi zlatičko…ono to uteče neboj se… :hug: hlavně se opatruj…
:kytka:

@Kristulinka píše:
Tak at miminko maminku moc nezlobí at jí není moc špatně. A děkuji ti za to, že mi budeš držet palečky, ale je to dlouhá doba. A co jinak?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
17.8.12 13:04

Kyki

Nooo tak to je super gratuluji :potlesk: ono se u vas v CAR chodí na krev 2×??

@ikyki píše:
Ano HCG mám 494…příští čtvrtek jdu na UTZ a ještě jednou na krev…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
17.8.12 13:41

Ano při UTZ jí ještě jednou odeberou jestli HCG stoupá tak jak má

• Citovat
  • Upravit
773
17.8.12 16:17
Určitě bude stoupat neboj :hug: tak budu držet palečky :palec:
@ikyki píše:
Ano při UTZ jí ještě jednou odeberou jestli HCG stoupá tak jak má
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.8.12 19:07
@Andel007 píše:
Kristulinko jsi zlatičko…ono to uteče neboj se… :hug: hlavně se opatruj… :kytka:

Ty jsi taky zlatíčko. Musím se s tebou podělit o můj dnešní zážitek šla jsem si ke svému dr na gynekologii pro utrogestan a on mi říká nechcete si odložit že by jsme se podívali jestli je vše v pořádku a jestli to enní mimoděložní tak jsem šla a on na ultrazvuku říká je to tam a je tam jen jedno jsem ráda protože jedno dítě už doma mám, ale zatím je mimčo hodně malé je to taková malá tečka, ale je tam a pan doktor říkal, že je vše v pořádku a že je velké jak má a že je vše v pořádku tak ješt aby mu začlo tlouct srdíčko a budu nejštastnější člověk na světě. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.8.12 14:12
Kristulinko tak to mám obrovskou radost…to je super zprávička moooc gratuluju… :hug:
@Kristulinka píše:
Ty jsi taky zlatíčko. Musím se s tebou podělit o můj dnešní zážitek šla jsem si ke svému dr na gynekologii pro utrogestan a on mi říká nechcete si odložit že by jsme se podívali jestli je vše v pořádku a jestli to enní mimoděložní tak jsem šla a on na ultrazvuku říká je to tam a je tam jen jedno jsem ráda protože jedno dítě už doma mám, ale zatím je mimčo hodně malé je to taková malá tečka, ale je tam a pan doktor říkal, že je vše v pořádku a že je velké jak má a že je vše v pořádku tak ješt aby mu začlo tlouct srdíčko a budu nejštastnější člověk na světě. A co ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.8.12 15:27
@Andel007 píše:
Kristulinko tak to mám obrovskou radost…to je super zprávička moooc gratuluju… :hug:

Moc ti děkuji :hug: .Byl to pro mě krásný zážitek vidět i tu tečku. A co ty jak se toběě daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.8.12 15:43

Kristulinko

Mám se fajn :kytka: díky…akorát včera jsem začala trošičku špinit, tak mám bobky..že se bude historie opakovat… :roll: a že to zas bude ZT, ale stejně s tím nic nenadělám…musím počkat do pondělí…a uvidí se.. 8o.
To věřím…musí to být krásný pocit… :hug: tak se pěkně opatruj a brzo už určitě uvidíš i :srdce: :hug:
@Kristulinka píše:
Moc ti děkuji :hug: .Byl to pro mě krásný zážitek vidět i tu tečku. A co ty jak se toběě daří?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.8.12 17:11
@Andel007 píše:
Mám se fajn :kytka: díky…akorát včera jsem začala trošičku špinit, tak mám bobky..že se bude historie opakovat… :roll: a že to zas bude ZT, ale stejně s tím nic nenadělám…musím počkat do pondělí…a uvidí se.. 8o.
To věřím…musí to být krásný pocit… :hug: tak se pěkně opatruj a brzo už určitě uvidíš i :srdce: :hug:

Jsem moc ráda, že se máš fajn vždycky si na tebe vzpomenu.To špinění nemusí nic znamenat. Neboj bude určitě vše v pořádku hlavně se šetři a opatruj se. V pondělí určitě uvidíš svého broučka na ultrazvuku a bude vše v pořádku neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.8.12 18:00
Jsi moooc hodná děkuju… :hug:
@Kristulinka píše:
Jsem moc ráda, že se máš fajn vždycky si na tebe vzpomenu.To špinění nemusí nic znamenat. Neboj bude určitě vše v pořádku hlavně se šetři a opatruj se. V pondělí určitě uvidíš svého broučka na ultrazvuku a bude vše v pořádku neboj se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.8.12 19:00
@Andel007 píše:
Jsi moooc hodná děkuju… :hug:

není zač :hug: Drž se já věřím, že to u tebe vše dobře dopadne v pondělí na tebe budu moc myslet. V kolik hodin tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.8.12 19:01

Kristulinko

Děkuju :hug:v 8.30h
@Kristulinka píše:
není zač :hug: Drž se já věřím, že to u tebe vše dobře dopadne v pondělí na tebe budu moc myslet. V kolik hodin tam jdeš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.8.12 19:16
@Andel007 píše:
Děkuju :hug:v 8.30h

Tak v 8.30 v pondělí budu držet vše co jde a uvidíš že bude vše v naprostém pořádku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.