Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andel007 píše:
Díkychvilku je to lepší a chvilku horší
ale dá se to…
Kristulinko tak 3.9. budu držet všechny palečky…
Kiky a co ty už znáš výsledky HCG???
Tak at miminko maminku moc nezlobí at jí není moc špatně. A děkuji ti za to, že mi budeš držet palečky, ale je to dlouhá doba. A co jinak?
Kristulinko jsi zlatičko…ono to uteče neboj se…
hlavně se opatruj…
![]()
@Kristulinka píše:
Tak at miminko maminku moc nezlobí at jí není moc špatně. A děkuji ti za to, že mi budeš držet palečky, ale je to dlouhá doba. A co jinak?
Nooo tak to je super gratuluji
ono se u vas v CAR chodí na krev 2×??
@ikyki píše:
Ano HCG mám 494…příští čtvrtek jdu na UTZ a ještě jednou na krev…
Ano při UTZ jí ještě jednou odeberou jestli HCG stoupá tak jak má
@ikyki píše:
Ano při UTZ jí ještě jednou odeberou jestli HCG stoupá tak jak má
@Andel007 píše:
Kristulinko jsi zlatičko…ono to uteče neboj se…hlavně se opatruj…
Ty jsi taky zlatíčko. Musím se s tebou podělit o můj dnešní zážitek šla jsem si ke svému dr na gynekologii pro utrogestan a on mi říká nechcete si odložit že by jsme se podívali jestli je vše v pořádku a jestli to enní mimoděložní tak jsem šla a on na ultrazvuku říká je to tam a je tam jen jedno jsem ráda protože jedno dítě už doma mám, ale zatím je mimčo hodně malé je to taková malá tečka, ale je tam a pan doktor říkal, že je vše v pořádku a že je velké jak má a že je vše v pořádku tak ješt aby mu začlo tlouct srdíčko a budu nejštastnější člověk na světě. A co ty?
@Kristulinka píše:
Ty jsi taky zlatíčko. Musím se s tebou podělit o můj dnešní zážitek šla jsem si ke svému dr na gynekologii pro utrogestan a on mi říká nechcete si odložit že by jsme se podívali jestli je vše v pořádku a jestli to enní mimoděložní tak jsem šla a on na ultrazvuku říká je to tam a je tam jen jedno jsem ráda protože jedno dítě už doma mám, ale zatím je mimčo hodně malé je to taková malá tečka, ale je tam a pan doktor říkal, že je vše v pořádku a že je velké jak má a že je vše v pořádku tak ješt aby mu začlo tlouct srdíčko a budu nejštastnější člověk na světě. A co ty?
@Andel007 píše:
Kristulinko tak to mám obrovskou radost…to je super zprávička moooc gratuluju…
Moc ti děkuji
.Byl to pro mě krásný zážitek vidět i tu tečku. A co ty jak se toběě daří?
@Kristulinka píše:
Moc ti děkuji.Byl to pro mě krásný zážitek vidět i tu tečku. A co ty jak se toběě daří?
@Andel007 píše:
Mám se fajndíky…akorát včera jsem začala trošičku špinit, tak mám bobky..že se bude historie opakovat…
a že to zas bude ZT, ale stejně s tím nic nenadělám…musím počkat do pondělí…a uvidí se..
.
To věřím…musí to být krásný pocit…tak se pěkně opatruj a brzo už určitě uvidíš i
![]()
Jsem moc ráda, že se máš fajn vždycky si na tebe vzpomenu.To špinění nemusí nic znamenat. Neboj bude určitě vše v pořádku hlavně se šetři a opatruj se. V pondělí určitě uvidíš svého broučka na ultrazvuku a bude vše v pořádku neboj se ![]()
@Kristulinka píše:
Jsem moc ráda, že se máš fajn vždycky si na tebe vzpomenu.To špinění nemusí nic znamenat. Neboj bude určitě vše v pořádku hlavně se šetři a opatruj se. V pondělí určitě uvidíš svého broučka na ultrazvuku a bude vše v pořádku neboj se
@Andel007 píše:
Jsi moooc hodná děkuju…
není zač
Drž se já věřím, že to u tebe vše dobře dopadne v pondělí na tebe budu moc myslet. V kolik hodin tam jdeš?
@Kristulinka píše:
není začDrž se já věřím, že to u tebe vše dobře dopadne v pondělí na tebe budu moc myslet. V kolik hodin tam jdeš?
@Andel007 píše:
Děkujuv 8.30h
Tak v 8.30 v pondělí budu držet vše co jde a uvidíš že bude vše v naprostém pořádku
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ano HCG mám 494…příští čtvrtek jdu na UTZ a ještě jednou na krev…