Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andel007 píše:
Díkychvilku je to lepší a chvilku horší
ale dá se to…
Kristulinko tak 3.9. budu držet všechny palečky…
Kiky a co ty už znáš výsledky HCG???
Tak at miminko maminku moc nezlobí at jí není moc špatně. A děkuji ti za to, že mi budeš držet palečky, ale je to dlouhá doba. A co jinak?
Kristulinko jsi zlatičko…ono to uteče neboj se…
hlavně se opatruj…
![]()
@Kristulinka píše:
Tak at miminko maminku moc nezlobí at jí není moc špatně. A děkuji ti za to, že mi budeš držet palečky, ale je to dlouhá doba. A co jinak?
Nooo tak to je super gratuluji
ono se u vas v CAR chodí na krev 2×??
@ikyki píše:
Ano HCG mám 494…příští čtvrtek jdu na UTZ a ještě jednou na krev…
Ano při UTZ jí ještě jednou odeberou jestli HCG stoupá tak jak má
@ikyki píše:
Ano při UTZ jí ještě jednou odeberou jestli HCG stoupá tak jak má
@Andel007 píše:
Kristulinko jsi zlatičko…ono to uteče neboj se…hlavně se opatruj…
Ty jsi taky zlatíčko. Musím se s tebou podělit o můj dnešní zážitek šla jsem si ke svému dr na gynekologii pro utrogestan a on mi říká nechcete si odložit že by jsme se podívali jestli je vše v pořádku a jestli to enní mimoděložní tak jsem šla a on na ultrazvuku říká je to tam a je tam jen jedno jsem ráda protože jedno dítě už doma mám, ale zatím je mimčo hodně malé je to taková malá tečka, ale je tam a pan doktor říkal, že je vše v pořádku a že je velké jak má a že je vše v pořádku tak ješt aby mu začlo tlouct srdíčko a budu nejštastnější člověk na světě. A co ty?
@Kristulinka píše:
Ty jsi taky zlatíčko. Musím se s tebou podělit o můj dnešní zážitek šla jsem si ke svému dr na gynekologii pro utrogestan a on mi říká nechcete si odložit že by jsme se podívali jestli je vše v pořádku a jestli to enní mimoděložní tak jsem šla a on na ultrazvuku říká je to tam a je tam jen jedno jsem ráda protože jedno dítě už doma mám, ale zatím je mimčo hodně malé je to taková malá tečka, ale je tam a pan doktor říkal, že je vše v pořádku a že je velké jak má a že je vše v pořádku tak ješt aby mu začlo tlouct srdíčko a budu nejštastnější člověk na světě. A co ty?
@Andel007 píše:
Kristulinko tak to mám obrovskou radost…to je super zprávička moooc gratuluju…
Moc ti děkuji
.Byl to pro mě krásný zážitek vidět i tu tečku. A co ty jak se toběě daří?
@Kristulinka píše:
Moc ti děkuji.Byl to pro mě krásný zážitek vidět i tu tečku. A co ty jak se toběě daří?
@Andel007 píše:
Mám se fajndíky…akorát včera jsem začala trošičku špinit, tak mám bobky..že se bude historie opakovat…
a že to zas bude ZT, ale stejně s tím nic nenadělám…musím počkat do pondělí…a uvidí se..
.
To věřím…musí to být krásný pocit…tak se pěkně opatruj a brzo už určitě uvidíš i
![]()
Jsem moc ráda, že se máš fajn vždycky si na tebe vzpomenu.To špinění nemusí nic znamenat. Neboj bude určitě vše v pořádku hlavně se šetři a opatruj se. V pondělí určitě uvidíš svého broučka na ultrazvuku a bude vše v pořádku neboj se ![]()
@Kristulinka píše:
Jsem moc ráda, že se máš fajn vždycky si na tebe vzpomenu.To špinění nemusí nic znamenat. Neboj bude určitě vše v pořádku hlavně se šetři a opatruj se. V pondělí určitě uvidíš svého broučka na ultrazvuku a bude vše v pořádku neboj se
@Andel007 píše:
Jsi moooc hodná děkuju…
není zač
Drž se já věřím, že to u tebe vše dobře dopadne v pondělí na tebe budu moc myslet. V kolik hodin tam jdeš?
@Kristulinka píše:
není začDrž se já věřím, že to u tebe vše dobře dopadne v pondělí na tebe budu moc myslet. V kolik hodin tam jdeš?
@Andel007 píše:
Děkujuv 8.30h
Tak v 8.30 v pondělí budu držet vše co jde a uvidíš že bude vše v naprostém pořádku
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ano HCG mám 494…příští čtvrtek jdu na UTZ a ještě jednou na krev…