KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
9.8.12 16:53

Kristulinka- no uvidíme ale myslím, že se nám to povede oběma…

• Citovat
  • Upravit
458
9.8.12 17:00
@Andel007 píše:
To je moooc dobře Kristulí… :hug:

Určitě vám to vyjde oběma…to je jasnéééé :potlesk: cítím to v kostech :mrgreen:

Tak hezky odpočívejte :kytka:

Mě je dneska zase pěkně na :poblion: vůbec nemám chuť jíst…prostě poslední dobou moooc nejím…nemůžu…nemám vůbec chuť…tak už mám víc jak 2kg dole 8o

Tak jestli to cítíš v kpstech tak nám to určitě oběma vyjde a dkujeme ti jsi zlatíčko :hug:.Já jsem opět byla venku s malým a pěkn za ním běhala takže u mě odpočinek je až ted kdy mě tady unavou usnul :-)A kamarádka co má taky chlapečka říkala, že ten můj je hodně hyperaktivní a že by z něho byla taky pěkně hotová :-).Ale co já jsem ráda, že ho mám at je jakej je tak ho miluji :srdce:.A tobě už začínají těhotenské nevolonosti a chápu, že nemáš chut, ale zkus aspon po malých dávkách průběžn pořád jíst at moc nezhubneš to by nebylo dobré ani pro tebe ani pro malý a nemyslím to zle jen se o vás bojím :hug: .Tak se moc opatruj a aspon trošku pomalinku papej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.8.12 17:02
@ikyki píše:
Kristulinka- no uvidíme ale myslím, že se nám to povede oběma…

Určitě se nám to oběma povede musí :kytka: .Jak se říká to by bylo aby to nebylo. U tebe to určitě bude dobré znamení ty pocity na ms, budu strašně napnutá až si v neděli budeš dělat test. Uvidíš že na něm budou //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 17:04

Kristulinko taky jsem to Andel007 říkala…ale chápu jí…když je člověku blbě…je strašně hodná, že nám drží palečky :hug: a tobě závidím kéž už bych měla taky takovýho malýho hyperaktivního čudlu :lol:

• Citovat
  • Upravit
458
9.8.12 17:31
@ikyki píše:
Kristulinko taky jsem to Andel007 říkala…ale chápu jí…když je člověku blbě…je strašně hodná, že nám drží palečky :hug: a tobě závidím kéž už bych měla taky takovýho malýho hyperaktivního čudlu :lol:

Taky jí chápu když je člověku blbě jí se tžko, ale aspon po malých dávkách by to měla zkoušet. Je hrozně hodná, že nám drží palečky. A neboj i ty se dočkáš a budeš mít doma malýho hyperaktivního čudlu :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.8.12 17:38

Holky vy si asi potom co vám ted napíši budete myslet, že jsem magor :mrgreen: .Ale koupila jsem si dva druhy testu jak mi poradily v CAR a jelikož ten druhý neznám a nemám s ním zkušenosti tak jsem si řekla, že ho vyzkouším jak je spolehlivý dokud mám v těle pregnyl a jestli něco ukáže a ono na to, že jsem dostala pregnyl 1.8 je čárka jen slabá myslela jsem si, že bude silná jak ji měla Adel myslíte, že ten test je nespolehlivý a raději už si ho nekupovat? Hlavně si o mě nemyslete, že jsem magor a cvok prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 17:46

Počkej ty máš pozitivní test?…No každopádně bych si na tvým místě ještě nebyla jistá…mohl by to být ještě pregnyl…ALE NEBO TŘEBA NEEE :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
9.8.12 18:15
@ikyki píše:
Počkej ty máš pozitivní test?…No každopádně bych si na tvým místě ještě nebyla jistá…mohl by to být ještě pregnyl…ALE NEBO TŘEBA NEEE :hug: :hug: :hug: :hug:

Mám, ale vysvětlovala jsem to v předchozím příspěvku. Prosím přečti si ho a napiš co si o tom myslíš. Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 18:54

Já to ale nechápu…těžko říct jestli je nespolehlivej, dneska to není ani 10 dní od píchnutí pregnylu…takže s největší pravděpodobností je to pozůstatek ale taky nemusí, třeba test ukazuje začínající těhotenství…rozhodně nevim proč by test měl být nespolehlivý??

• Citovat
  • Upravit
458
9.8.12 19:29
@ikyki píše:
Já to ale nechápu…těžko říct jestli je nespolehlivej, dneska to není ani 10 dní od píchnutí pregnylu…takže s největší pravděpodobností je to pozůstatek ale taky nemusí, třeba test ukazuje začínající těhotenství…rozhodně nevim proč by test měl být nespolehlivý??

Doufám, že si ted o mě nemyslíš, že jsem cvok. Já ho jen chtěla vyzkoušet jestli něco ukáže když tu firmu neznám abych pak si nemyslela, že ukazuje třeba něco špatně. Neměla jsem to sem ani psát ted si o mě budete myslet, že jsem divná. A co ty jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 19:30
Také myslím, že to dobře dopadne…drž se… :hug:
@ikyki píše:
Holky mě tak strašně bolí břicho na MS, že to snad ani není možný :zed: snad to nic není :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 19:33

Kristulinko

Jsi mooooc hodná :hug:…já vím - snažím se… :hug:
@Kristulinka píše:
Tak jestli to cítíš v kpstech tak nám to určitě oběma vyjde a dkujeme ti jsi zlatíčko :hug:.Já jsem opět byla venku s malým a pěkn za ním běhala takže u mě odpočinek je až ted kdy mě tady unavou usnul :-)A kamarádka co má taky chlapečka říkala, že ten můj je hodně hyperaktivní a že by z něho byla taky pěkně hotová :-).Ale co já jsem ráda, že ho mám at je jakej je tak ho miluji :srdce:.A tobě už začínají těhotenské nevolonosti a chápu, že nemáš chut, ale zkus aspon po malých dávkách průběžn pořád jíst at moc nezhubneš to by nebylo dobré ani pro tebe ani pro malý a nemyslím to zle jen se o vás bojím :hug: .Tak se moc opatruj a aspon trošku pomalinku papej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 19:35

Ikyki

Jsi moc hodná :hug: a věřím, že se dočkáme všechny a budeme mít každá malého čudlu u sebe :kytka: a Kristulinka už bude mít dva :hug:
@ikyki píše:
Kristulinko taky jsem to Andel007 říkala…ale chápu jí…když je člověku blbě…je strašně hodná, že nám drží palečky :hug: a tobě závidím kéž už bych měla taky takovýho malýho hyperaktivního čudlu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 19:35

Kristulinkoprobuh proč bych si měla myslet, že si cvok. Žádná to nevydrží kočko a každá testuje brzo, já to včera zkoušela taky :mrgreen: jak říkám spíše to bude ten pregnyl ale klidně už to může být těhotenství…ale je brzo od pregnylu to má být aspoňv 10 dní, nejlépe prý ale až 14 dní… :hug: a nic si o Tobě nemyslím :*

• Citovat
  • Upravit
ikyki
9.8.12 19:36

:hug: :hug: holky všecky jsme hodný a všecky si držíme palce A VŠECKY BUDEME MÍT MALÉ BOBÁNKY :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.