Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, myslím na vás a držím co se dá(teda všechny 4 palce a 2 pěsti)
!Já zatím nic, čekám na mršku, nějak blbě mi to v Car vypočítali, napsali mi v sobotu, ale to by přišla po 26 dnech a já mám nejméně 28-34dní rozestup, tak stále čekám, chjo!
@glorča No víš, že ti to věřím
stejně je to paradox…před stimulací si přeješ ať mrcha dorazí co nejdřív a pak když je po ET modlíš se aby nedorazila vůbec…ten svět je pěkně pošahanej…budu ti držet palečky
Glorčo to znám
…vždycky když jsem jí potřebovala tak prostě nic a nic a nic…mrcha jedna…tak jsem to měla před začátkem stimulace víc jak 40 dní cyklus…což je síla…přijde mi to fakt jak naschvál…tak držím palce ať už konečně dorazí a může se začít ![]()
Také si vzpomínám, jak jsem se těšila na KET, konečně menstruace a bum-anovulační cyklus, pak další menstruace, folikul rostl, bylo mi řečeno za 3 dny kontrola a pak následný KET a na další kontrole folikul zmizel, prý jsem odovulovala zřejmě předčasně a ještě nebyla jistota, zda folikul nezanikl, takže KET se opět nekonal
. A na další jsem už naštěstí také stimulovala-jo, jistota je jistota
A čekání se vyplatilo
![]()
@glorča A ty si na KET budeš píchat? Já měla jen tablety, estrofem a pak utrogestan…
Ahojte holky, jo jo je to paradox s tou mrškou, člověk když potřebuje aby dorazila, tak si dává vždycky na čas a když mám jet na dovolenou a říkám si, že dorazí později tak šup, a je tu v den odletu
!Mám i injekce do břicha Cetrotide no a bohužel do svalu Agolutin, na ten se vážně těším, je to olejovka takže žůžo. Kdyby alespoň člověk věděl, že to výjde, ale minule jsem byla tak rozpíchaná se zatvrdlinama na zadku, áchych áchych ![]()
@glorča Já to taky znám když jsem potřebovala aby mrcha přišla tak ne a ne přijít. Jinak jsem měla uplně stejné injekce jak ty. A dostala jsi i estrofem a pregnyl?
@Kristulinka píše:
@glorča Já to taky znám když jsem potřebovala aby mrcha přišla tak ne a ne přijít. Jinak jsem měla uplně stejné injekce jak ty. A dostala jsi i estrofem a pregnyl?
Ano Kristulinko, dostala jsem i tablety, jen pořád čekám a čekám na mrchu, ale snad už se zítra uráčí dorazit, dnes jsem už jak nafouklej balón. A co vy holky, všechno v pohodě?
@glorča píše:
Ano Kristulinko, dostala jsem i tablety, jen pořád čekám a čekám na mrchu, ale snad už se zítra uráčí dorazit, dnes jsem už jak nafouklej balón. A co vy holky, všechno v pohodě?
Tak snad ti mrška už brzy dorazí aby jsi mohla začít. Já jsem to měla stejný jako ty čekala jsem pořád na mršku a ona jak na potvoru ne a ne přijít ale uvidíš že u tebe si ta potvůrka ted dá říct. Jinak já jsem dnes opět musela letět k dr ráno jsem měla narůžovělý špinění a pak i s troškou krve, ale hned to přestalo, ale pak jsem průběžně trošku špinila a tak jsem pro jistotu šla k dr a naštěstí je mimčo v pořádku jen zlobí ten hematom co tam mám. Však neboj zachviličku i ty se nám budeš chlubit tím, že máš // a že jsi těhule. Všechny ti tady moc a moc držíme pěstičky štěstí.
Ahoj holky, tak jsem dnes čtvrtý den po KETu, to čekání je hroznýýýýýýýýý ![]()
@iwi85 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes čtvrtý den po KETu, to čekání je hroznýýýýýýýýý
Tak to budem moc držet
jak se cítíš?
Dík
Necítím se nijak zvlášť jinak, jen jsem občas unavená. A ty jsi teď v jaké fázi? Čekáš na //, nebo už je tam máš, nebo se teprve chystáš?
@iwi85 Jen pro orientaci…Kristulinka, ikiki a andel jsou ted po KET těhulky a glorča se na KET chystá…
Jinak moc držím palečky, kdy chceš testovat? Ty nervy znám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.