Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoooj holky
…ja jdu na kontrolu zítra…
jinak zatím vše o. k. děkuji…všem vám držím palečky ![]()
@glorča Já pracovala 6 let v Motole na dětské neurochirurgii a pak jsem přesídlila do jiné nemocnice zpátky domů na ARO. V Motole jsem byla totiž na ubytovně a ta už mě nebavila ![]()
Otěhotnět jsem se snažila od 24 let a podařilo se mi to v 27 letech, takže jsem těhotněla asi 3 roky-hrozně dlouhá doba, ale někdo je na tom hůř…tak si toho stále vážím…takže jsem byla ve zdravotnictví necelejch 10 let. S nemocnicí mám stále smlouvu, ale nevím co bude po mateřské, jak to budu zvládat a tak…
Na jakém oddělení jsi dělala?
@ikyki @Andel007 @Kristulinka Vy už jste asi v diskuzích jak snášet těhotenství, co? Tak dávejte vědět, co a jak…
@ivodička píše:
@ikyki @Andel007 @Kristulinka Vy už jste asi v diskuzích jak snášet těhotenství, co? Tak dávejte vědět, co a jak…
Ani ne, ještě jsem žádnou pořádnou diskuzi nenašla…Ty si dělala v Motole?…tam mě v CAR oplodnili
a hodlám tam i rodit…dojíždím tam i na kontroly, mám tam gyndaře
Ahoj vše je o. k. máme 6 cm…a mrskáme se o 106
tak mám velkou radost
Dr. říkal, že to nejhorší mám za sebou…
Také chci rodit v Motole… ![]()
@ikyki píše:
@Andel007 Ahojky Andelko tak jak jsi dopadla na kontrole?
@ikyki píše:
@Andel007 my máme 3 cmjsem ráda, že je vše v pohodě
Tak motol na porod doporučuji
, porodnice tam byla docela vyhlášená-tedy alespoň tenkrát, přece jen už je to pár let, co jsem tam pracovala ![]()
Jinak z gyndařů jsem tam znala akorát svého závodního lékaře-Douchu. Byla jsem v dětské části, a ta je přece jen od dospělé docela oddělená. A to ještě ve staré budově před rekonstrukcí.
A co jinak, kdo se bojí porodu
![]()
@ivodička No já že jo
sem strašná sračička po KETu mě cévkovali dětskou hadičkou a já řvala bolestí jak krava
takže jak já za 7měsíců porodím to nevim
@ivodička Ahoj tak já dělala na standartd. neurologii ve Znojemské nemocnici. Blbé bylo, že nemáme k odd.JIP,takže všechny těžké stavy(mrtvičky a pod.)ležely u nás, takže celkem těžké odd.jak fyzicky tak psychicky.Ale tebe obdivuju, jak dětská neurochirda tak ARO musí být fakt mazec!!!To bych nedala…Pro Andílka, Kristulinku, Ikyki i Ivodičku a ostatní:jinak jsem ráda, že jste všechny v pořádku a prťátka rostou, a prosím vás, choďte ještě do téhle diskuse, bylo by mi po vás snutno, zajímá mě, jak na tom budete dál ![]()
@ikyki porodu jsem se taky strašně bála, ale nějak ten strach s rostoucím břichem ubýval, až nakonec nebyl. Neboj, zařveš si zase a bude mimi venku ![]()
Jasný, porodu se neboj! Já jsem zase exot na jehly. A můžu říct, že 2. dítě byl porod luxus a když mi pak měli dát kapačku s antibiotikama tak jse málem dostala infarkt
A když jsme rodili 1. dítko, tak manžel zajásal, že to mám za sebou a šítí je prd. Tak to později okomentoval tak, že porod dala, ale když došlo na šití, tak začala hysterčit…
Jinak jsem 13+4 a včera jsem cítila 1. pohyby. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.