KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
4.10.12 13:19

@ikyki Nemysli, že zůstaneš u jednoho…možná naopak, právě, že je manžel starší, tak by možná bylo nejlepší, aby mimi mělo sourozence :)
Přemýšlela jsem stejně, také jsem chtěla původně kvůli věku manžela jedno, malej se narodil, když bylo manželovi 42 let. No a malá přišla na svět, když mu bylo 45let. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.10.12 13:20

@glorča Tak tfuj tfuj tfuj, a drž se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.10.12 13:23

@Andel007 Věřím, že to bude v pořádku. Kdyby se jim cokoliv nezdálo, tak by ti tu plodovku spíše nutili…a jestli se jednalo jen o jednu hodnotu, u těch vrozených vad jsou ty hodnoty špatné všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.10.12 13:46
Ivodičko děkuju moc:hug: věřím, že to bude v pořádku :andel:
Jéé ja bych také jednou chtěla páreček jako máš ty.. :kytka: :*
@ivodička píše:
@Andel007 Věřím, že to bude v pořádku. Kdyby se jim cokoliv nezdálo, tak by ti tu plodovku spíše nutili…a jestli se jednalo jen o jednu hodnotu, u těch vrozených vad jsou ty hodnoty špatné všechny…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.10.12 13:52

@Andel007 To, že mám páreček, je jen náhoda, ale jsem ráda, že se povedl :) Někdy si říkám, jakého pohlaví jsou asi ty zbylá embria, ale nad tím asi nesmí člověk přenmýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.10.12 13:59

Ivodicko, znam se a u jednoho zustanu. Vzdy jsem chtela jedno. Je to muj postoj, nechci 2 deti, kvuli manzelovu veku a taky proto, ze nechci. Jedna chce 2 druha 3 a ja proste 1 ;))

• Citovat
  • Upravit
3361
4.10.12 14:01

Holky, co jste teď těhotné, co by jste raději-kluka, nebo holčičku? :)
Samozřejmě vím, že hlavně, ať je to zdravé, ale přece jen???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.10.12 14:03

HOLČIČKA :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@ivodička píše:
Holky, co jste teď těhotné, co by jste raději-kluka, nebo holčičku? :)
Samozřejmě vím, že hlavně, ať je to zdravé, ale přece jen???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
4.10.12 14:24

Nazdárek Ikyki tak šetřit se budu snažit, ale s tím naším malým prďolou to moc nejde. Začal nejspíš prodělávat období vzdoru a je to mazec, na všechno řve jen nene, často dělá, že nemá nohy, visí na mě jak opice a furt řve(teď už vás můžu děsit realitou s dětmi, protože už je pozdě na couvnutí) :mrgreen:!Takže sice nic netahat dr, říkají, ale nějak se tomu nedá vyhnout. @Andel007 jsem ráda, jak ti to vysvětlila, hlavně že na vás měla čas a nepospíchala, to pak člověk zapomene i na to, co chtěl vědět. Také si myslím, že pokud je uz v pořádku, tak je to to hlavní, že u VV by se něco ukázalo. Hodně jsem se o to zajímala v prvním těhotenství, četla kde co, a takhle jsem to pochopila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
4.10.12 14:33

@ivodička máš krásné děti, teď jsem ti mrkla do profilu(jsem skleróza)a věříš, že jsem si myslela, že to starší dítko na fotce je holčička a menší chlapeček? Jak je ta fotka malá, nějak jsem je nerozeznala :lol:.Jinak mám na tě dotaz, jak se prosím tě dají zvládnout dvě malé děti, bojím se, že skončím v ústavu :mrgreen:!Zrovna jsem přemýšlela, že jsem měla ještě chvilku počkat, alespoň až se malej přestane kvůli všemu vztekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.10.12 16:49

@Andel007 Krásná fotečka mimča z ultrazvuku.
@glorča držím ti strašně moc pěstičky štěstí určitě to dobře dopadne a embrijko se uchytí nebo třeba obě a pak na testíku uvidíš //.Drž se opatruj se šetři se a netahej těžké věci a hodně pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.10.12 12:22

@ivodička vzhledem k tomu, že doma máme dost živý páreček, tak je mi to celkem jedno. Ale v koutku duše si myslím, že to bude kluk. Ale necháme se překvapit a budeme uzavírat sázky o dobroučké čokoládky. :oops: :mrgreen: @glorča myslím, že je to doslova boj o přežití. Alespoň u nás to tak občas vypadá. Lukášek začal chodit doškolky a doma nás trénuje jak o život. Jednoduchá rada zní - snažte se přežít všichni zůčastnění. Mě by třeba zajímalo, jestli máte některá nějakou radu na nevolnostní záchvaty. Mám pocit, že si obrátím žaludek naruby… Na kontrolu jdu příští pátek, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.10.12 12:24

@glorča No, zezačátku je to boj :D malýmu byli 3 roky, když se malá narodila. Chtěl ji krmit piškotama, neustále do ni dloubal, byl to děs, někdy jsem si říkala, že je snad lepší mít dvojčata, protože u těch nemusí být zezačátku strach, že jeden druhému ublíží :)
Ale jinak malej je děsně hyperaktivní, neposlouchá, neposedí, nechápe, takže o to to bylo težší… Teď s ním jdu na doporučení učitelek na psychologické vyšetření.
A malá má zase od 6 měsíců astma :(, takže noci jejího dušení mám za sebou, teď dýchá spreye s kortikoidama a už je v pohodě.
Ale nějak to neřeším, jsem hrozně ráda, že je mam, musela jsem si je taky vybojovat :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.10.12 12:27

@lumpas Máš můj obdiv…3 děti, to už by mě asi vezli do blázince… :) :)
No, vzhledem k tomu, že se ještě starám o svou 80letou tchýni s alzhaimerovou chorobou-a to mi stojí už zbytek mích veškerých nervů… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.10.12 12:37

@ivodička tak to máš další dítě navíc… A snad je to ještě horší… Nám když se narodila malá, tak Lukášovi bylo 20měs. Když jsem jí kojila, nebo krmila z lahvičky, tak to sledoval a chtěl ke mě jako Maruška. Asi po měsíci to přešlo a pozitivní bylo, že začal pít kakao… Jinak když malá třeba spala v kuchyni v koši a já šla pověsit prádlo a Lukáš se mnou nešel, tak jsem musela zavírat dveře aby se k ní náhodou nedostal. Nebo když jsme byli všichni v kuchyni a malá chrněla právě v koši, tak Lukášek s ní jezdil rely a to doslova!!! :mrgreen: Ale byli jsme u toho, tak jsme ho nechali. Teď jsou to parťáci, ale taky se pošťuchujou, protože prostě chtějí, nebo se perou. Ale my s bráchou jsme se řezali taky jak psi a máme spolu daleko lepší vztah než manžel s jeho ségrou, kteří na sebe snad nikdy nevstáhli ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.