KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
25.9.12 18:31

@lumpas Už takhle brzy? U prvorodiček ale prý jsou cítit pohyby později…

• Citovat
  • Upravit
ikyki
25.9.12 18:32

@glorča No je to takový bojim, nebojím, vím, že to bude bolet…ale když sem si nechala píchat piercing do jazyka, nebo se tetovat byla to bolest kterou sem chtěla a proto jsem jí snesla líp, možná to tak bude i u porodu je to bolest kterou jsem si přála…

• Citovat
  • Upravit
167
25.9.12 18:38

Ano mimčo sis také přála a mít ho budeš. Až ho budeš držet v náručí, tak o bolesti nebudeš ani vědět. Fakt, odrodíš a pak už nic nebolí… A ten pocit se nedá popsat. Já byla po 2. porodu asi 10 týdnů jak sjetá. Pořád vysmátá, no mazec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
25.9.12 22:11

@lumpas Já si taky právě myslím, že ta euforie je tak obrovská, že se na bolest můžu vykvajznout ;)

• Citovat
  • Upravit
3361
26.9.12 09:49

Holky, porod sice bolí, nebudu tvrdit, že ne, ale ta spousta negativních testů, co jsem si udělala, než jsem konečně po KET otěhotněla, to bolelo mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.9.12 09:51

@glorča Tak neurologie, to musela být fuška…doufám, že jste měli při ruce stále sanitáře, a ne, jako u nás, kdy jsme si lidi tahaly sami holky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.9.12 10:34
:palec:
:palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
@ivodička píše:
Holky, porod sice bolí, nebudu tvrdit, že ne, ale ta spousta negativních testů, co jsem si udělala, než jsem konečně po KET otěhotněla, to bolelo mnohem víc…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
26.9.12 11:54
@ivodička píše:
Holky, porod sice bolí, nebudu tvrdit, že ne, ale ta spousta negativních testů, co jsem si udělala, než jsem konečně po KET otěhotněla, to bolelo mnohem víc…
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
1512
26.9.12 14:28

Máš pravdu ivodičko, že neg. testy bolely víc, i když já rodila sekcí, ale 14hod jsem si užívala porodních bolestí, ale závěr jsem si neužila :lol:.Jinak na odd.jsme měli sanitářky, které bohužel byly rády, že stíhají pac. odvážet po vyšetřeních, takže péče o ně zbývala na nás, měli jsme i 11 ležících pac.po mrtvicích, takže plná péče většinou ve 2 sestrách, už se mi nad tím nechce ani přemýšlet a jen doufám, že po mateřské najdu jiné místečko, ale dnes člověk musí být rád, že má práci a příjem :?,že. Jinak já první pohyby cítila až tak v 17 týdnu, takové šimrání, bylo to nádherný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
26.9.12 16:19

Ahoooooooooooj holky. Jakpak se všechny máte? Jinak u nás je taky mimčo v pořádku a už jsem konečně dostala i průkazku :dance:.Termín porodu 20.4.2013.Porodu se bojím a nebojím už přeci jen vím co měě čeká, ale každý porod je jiný aa co se týče pohybů tak ty jsem v prvním těhu cítila taky až kolem 17tt a to jen takový šimrání. @glorča A co ty??Jak to u tebe pokračuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.9.12 22:17

@Kristulinka Ahoooojky,už jsem si říkala, kdepak jsi, když tu nejsi :mrgreen:!Jsem moc ráda, že jste oba v pořádku! A samozřejmě i @Andel007 a @ikyki!Jsem fakt ráda, že to u vás probíhá v pohodě a mimča se drží a rostou! A já pokračuju v píchání, teď jsem píchala 3 dny Cetrotide a dnes Pregnyl do břicha a v sobotu mám začít ty hýžďovky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.9.12 10:01

@glorča Au. To tedy nevím, jestli bych tu hýžďovku zvládla. Mě dělalo problém i to břicho. Jsem hold cíťa…injekce někomu dát není problém :), ale dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
27.9.12 14:59

Tak jsem dnes volala do CAR na rozmražení embryí a embryoložka mi řekla, že máme zamražené 3 prťata v 1 pipetě, ach jo! Dr. mi říkal, že máme 2pipety, ale mě se to zdálo divné, pamatovala jsem si, že když jsem byla na 1 Ketu říkali, že máme ještě 1 se 3 embryjkama. Škoda, říkala jsem si, že na dvakrát to snad vyjde, nechce se mi podstupovat zase IVF :,( .Tak musím doufat na první pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.9.12 15:45

@glorča Ty za sebou ještě nemáš KET a už přemejšlíš nad dalším IVF…teď musíš myslet co nejvíce pozitivně…kolik si necháš zavést embryek? ;)

• Citovat
  • Upravit
3361
27.9.12 16:43

@glorča Jak píše IKIKI, musíš myslet pozitivně, mě se z 1.IVF, kde jsem získala 10 embrijek podařil až poslední KET, takže k 2.IVF nedošlo. Takže tobě to také určitě vyjde, uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.