Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kristulinka @Andel007 @lumpas a Kyki Ahój holky, tak jak se vám daří těhulky?
@ivodička Tak vidíš, nebylo to hrozné, ta návštěva psycholožky, že? Hlavně ať se určí o co jde, pak budeš vědět líp, jak s malým jednat. Myslím, že u našeho malého bude časem něco podobného, je hodně živý a má hrozné problémy s usínáním, musím ho uspávat a trvá nám to i 1 a půl hodiny
.Sice jsem si koupila knihu- Každé dítě může dobře spát, ale nějak nemám na to, nechat ho třeba týden řvát a bojím se, aby ho to spíš ještě víc nerozhodilo.Tak prostě ležím a čekám až se umlátí ![]()
Ahoj holky, tak já dnes byla s mimi na kontrole v 17+0 a dr. nás pochválil, že všechno drží jak má, pochválil mi kompresní punčochy a hrozně ho pobavilo, že jsem po předchozím těhu neřešila tříselnou kýlu, která mi samozřejmě opět vylezla. Hned mě objednal na utz ve 20tt a pak prý už budeme plánovat sacher testy (cukrovku) a budeme mít prý půlku za sebou. Jinak je to týden co jsem přestala snad už definitivně zvracet - hurá! My také máme období vzdoru a v úterý jsem myslela, že mlaďase zastřelim. Přísahám, že to co mi předvedl na veřejnosti ( poprvé a doufám, že naposledy ), to se nedá ani popsat. Snad jen to, že v tu chvíli byla na nohou celá obec a všichni to divadlo sledovali a komentovali!!!
Tak doufám že to také nebude na nějakou odbornou pomoc. Mějte se moc krásně a já se jdu připravit na grilování a uzení masa… ![]()
Ještě malé info, Marta Horová jsem já, jen mě to tu trošku pozlobilo… ![]()
Jo ještě někdo tu psal, že mu starší synek skáče po bříšku. To je normální až nebudeš těhu, tak ho to pustí. Nevim proč, ale těhu bříška jsou prostě přitažlivá na takovéto lumpárny… ![]()
Nazdárek děvčata, nějak neodpovídáte
! Tak se chci s vámi podělit o mou radost, samozřejmě jsem to s testem nevydržela do 17,ale udělala jsem si ho včera a vyšly 2 čárky. Dnes jsem ho zopákla a druhá je ještě silnější než včera, takže už to Pregnylem snad nebude, když sílí. No další udělám teda ve středu, jak mám, pak obj.do Car na ultrazvuk…jsem šťastná, ale je to teprve začátek, tak uvidíme. Ale když člověk vidí na testu ty 2 čárky, to je fakt krásný pocit, že?(obvzlášť pro nás IVF harcovnice) ![]()
@glorča TAK TO JE SUPER!!! Zrovna jsem na tebe myslela a chtěla ti dnes psát, jak se cítíš, tak jsi mě předběhla. Fakt skvělý…jak ti jinak je? Tak, že by dvojčátka?
![]()
Jdu Vás dámy pozdravit…glorčo BÁJEČNÝ potichu gratuluju, doufám, že se máte dobře a u těhulí, že je vše OK
A těhulky, IKIKI, ANDEL, KRISTULINKA, LUMPAS…už máte vybraná nějaká jména?
Tohle je nějaká čarovná diskuze…vychází z ní hodně těhulek(tedy Glorča, snad to nezakřiknu, ale už jsi jednou nohou za vodou
,,, na to, že úspěšnost KET je 25procent
Jen škoda, že když já byla také po KETech čekatelka na //, tak jsme ještě nevlastnili internet a já se s těmi pocity neměla s kým podělit, kord když jsem to před okolím tajila.
@glorča píše:
Nazdárek děvčata, nějak neodpovídáte! Tak se chci s vámi podělit o mou radost, samozřejmě jsem to s testem nevydržela do 17,ale udělala jsem si ho včera a vyšly 2 čárky. Dnes jsem ho zopákla a druhá je ještě silnější než včera, takže už to Pregnylem snad nebude, když sílí. No další udělám teda ve středu, jak mám, pak obj.do Car na ultrazvuk…jsem šťastná, ale je to teprve začátek, tak uvidíme. Ale když člověk vidí na testu ty 2 čárky, to je fakt krásný pocit, že?(obvzlášť pro nás IVF harcovnice)
Ivodičkopřesně tak
…také jsem to tajila a zatím tajím dál
…a emimino mi tak strašně moooc pomáhá… ![]()
@Andel007 Tajíš těhu nebo to, že čekáš mimi ze zkumavky…Já teda těhu už neutajím a to jsem o pár týdnů pozadu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.