KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
25.10.12 16:49

@Lenken No je to u každý jinak já slabýho ducha měla 7 den…vydrž a uvidíš…dobře to dopadne…

• Citovat
  • Upravit
50
25.10.12 18:52

No mas pravdu spatne jsem napsala inekce jmenuji se GONAL a ten zbytek sedi omlouvam se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.10.12 18:54

@ivodička a ten pregnil nemam vubec jen ty tabletky utrogestal!!!Myslis ze je to dobre ze ho namam ten pregnil a na co vubec je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
25.10.12 19:03

@Lenken Každý to má jinak a každý bere jiné léky, myslím, že moc vyšiluješ :lol: klid a to, že si nepíchala pregnyl není trága, ne každá si ho píchne…

• Citovat
  • Upravit
3361
25.10.12 19:54

Ten utrogestan je lepší zavádět, protože pokud se spolkne, tak ho játra částečně odbourávají. Ale to vůbec nevadí, důležité jem že je v krvi vůbec přítomen…
A jinak ohledně spaní dětí, raději nekomentuji, malému jsou 4 a teď jsme ho konečně naučili spát v pokojíku. A malá, které byl 1 rok, se budí v noci na kojení stále po 3 hodinách a to přes den už normálně jí všechno, ach jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.10.12 19:59

@Lenken To vůbec nevadí, každý bere jiné léky, jiné názvy, všechno je správné…
Já si třeba píchala gonal prvních 6 dní, ten stimuluje zrání filikulů, poslednní 3 dny jsem ho píchala součastně s orgolutranem, aby nedošlo k ovulaci. 36 hodin před punkcí folikulů mě píchli pregnyl, který zbůsobí dozrání folikulů a vajíček, ale punkce po něm musí proběhnout do myslím 48 hodin nejdéle, aby nedošlo k předčastné ovulaci…
No a od punkce utrogestan, který prokrví pořádně sliznici a změkčí jí natolik, že je embrijko schopné se zavrtat…
každý bere něco jiného, někdo píchá injekce, někdo používá hormony v nosních spreyích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.10.12 20:04

@glorča A ještě, u uměle navozeného cyklu jsem si pregnyl nepíchala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.10.12 20:07

@ivodička no tak ja to mam podobne jen nevim jestli dostanu ten menses nebo ne az po vysazeni jsem z toho takova nervozni!!Taky mi pichli neco na dozrani a punkci mi delali do 48 hodin to vse mam stejne!!No tak uvidime ve stredu jedu na ultrazvuk tak snad mi reknou ze je vse v poradku!!!Ale jak mi to zavadeli tak jsem mela problemy bo mam delóhu a cipek moc vysoko tak mi to nejak posouvali pristrojem klestema AMERICAN a uz nikdy vic bolelo to jak blazen!!!
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.10.12 20:22

@Lenken Hlavně, že to zavedli, kam mají…to čekání je hrozné, každý to tu známe :( Jinak já dostala menzes i přes utrogestan, když to nevyšlo, dokonce i dřív, než jsem vůbec měla. A u dalších pokusů, které nevyšly, vždycky přišlo krvácení, musela jsem utrogestan brát dál a vysadit ho až při negativním testu až po 3 týdnech. Jak dlouho že jsi po transferu a kdy ti dělali přesně punkci? Nějak se už ztrácím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.10.12 20:31

@ivodička Punkce 11.10 zavadeli 15.10 a jsem 10 den po zavedeni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.10.12 20:58

@Lenken 10dní od zavedení a 14 dní od punkce? A krvácení se zatím nedostavilo? To vypadá nadějně… :) Každopádně můžeš už testnout, už by mohlo být vidět // Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.10.12 22:59

@lumpas Ahoj máme doma kávovar, plně automatický, zn. De-Longhi(snad to píšu dobře),ale dělá kávu(jak z celých zrnek, tak z mleté kávy)ale jestli by udělal čokoládu, to netuším. Také má napěňovač mléka. Naši mají to DolceGusto a tam si kupují kapsle a tam čokoláda je, ale jestli je kávovar bez kapslí na čokoládu fakt nevím :nevim: @ivodička S těma cyklama nevím jak to je, beru celou dobu estrofem, píchala jsem si agolutin, v určitý den pregnyl, pak po ketu mi zase píchli pregnyl…ale někoho zkouší nechat bez hormonů, jen vysledují ovulaci, tomu se říká přirozený cyklus, ne? Ach, jo, když já mám nějaké dávné trauma ze školy, že když mi někdo něco vykládá, tak mi to ušima jen prolítne a nezůstane v hlavě ani zbla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.10.12 09:15

@ivodička Dobre rano no uvidim pockam do soboty jestli se neco nedostavi a pak si ho udelam testik dekuji za rady a povzbuzeni hodne to pomaha si tak o tom pokecat.Muj pritel cise trpel semnou a porad se o me boji, ale baba je baba dekuji moc :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.10.12 10:09

@glorča Já tomu zase tak nerozumím. Když jsem měla KET v přirozeným cyklu, tak jsem nebrala žádné léky a před ovulací píchli pregnyl, a pak jen utrogestan. V uměle navozeném cyklu nebyla ovulace prý vůbec důležitá-brala jsem estrofem na růst sliznice a když narostla tak utrogestan na změkčení a prokrvení sliznice. I jsem potom volala doktorovi, jestli na mě nezapoměl s pregnylem, protože jsem ho měla doma připravený, ale měla jsem stále anovulační cykly, takže se nedalo nic konat. A on řekl, že pregnyl ne, že u uměle navozeného cyklu není třeba ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.10.12 10:10

@Lenken Tak zítra čekám zprávu o udělání testu. Tedy, já bych to už asi nevydržela, testovala jsem jak šílená…pevné nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.