Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumpas Ten kávovar jsem studovala 3 roky a nakonec, i když kávu pijeme, jsme do něj nešli. Manžel řekl, že je to krám do bytu. Ale my máme hodně malou kuchyň, takže nebylo o čem přemýšlet. Zmámí si ho koupili, zezačátku dělali kafe pořád a teď jim akorát stojí v kuchyni, protože kafe je do něj drahé-mají tassimo, takže bych určitě volila nějaký dražší, který udělá kávu nebo čokoládu z normálního kafe a ne ze speciálních kapslí. Mě osobně se to takhle líbí víc, je to praktičtější.
Tak tohle se nedá neukázat, holky, co říkáte tomuhle???
http://www.pragueivf.com/…etody-lecby/
Já právě chci také kávovar na sypké směsi. Čokoláda z kapsí mi nějak nechtná. Jenže je to zase jiná cenová liga, tedy musim to ješt pořádně prozkoumat, když nemám děti doma na celý víkend…
U Lenken to ai vypadá velmi slibně, tomu bych opravdu věřila..
Asi jsem taky nějak mimo
, ale utz okolo 20. dne? No nevadí… Jé dnes jsem byla nakoupit pár dárků na Vánoce…
@lumpas Ahoj,právě ty kávovary na kapsle, vychází ta káva hodně draho, ještě jsem kdysi měla ten pákový(ruční, ne automat)a taky dělal super kafe a nejsou tak drahé, ale fakt nevím, jestli se dá ta čokoláda spařovat, je tam 100stupňů horká pára a voda pod tlakem, chtělo by se to zeptat až si něco vyhlédneš v nějakém elektru.My kafe pijeme pořád, u nás mašinka jen nestojí, ale pracuje
.Ultrazviuk mi dr dělal jen velmi opatrně, ani ho nezasunuval dovnitř, jen na kraj a je tam tak brzy vidět jen ten váček(prostě mě chtěl uklidnit, jinak ho taky nedělá)
,Dnes jsem si sama skočila na biochemku a vzali mi krev, a HCG je 48 233,v pondělí zajdu znovu, jestli roste.Jsem 24 den po KET a měla jsem 5 denní embrya.Jdu na net a prozkoumám hodnoty ![]()
@ivodička Ahoj no koukám jako blázen, to je snad výhodné jen pro samoplátce nebo zahraniční klienty
.Je fakt, že jsem nezkoumala cenu IVF když jsi samoplátce, tak nevím, ale suma pěkná, obzvlášť, když se páru zadaří na poprvé ![]()
@Lenken Tak držím palce na testování, aby se tam ty // ukázaly!
@ivodička ja pockam jako do soboty, ale testovat budu az z rani moci v nedeli takze pak napisu, ale uvidim no jak a co a tak!!!Snad tam budou // a pokud ne tak se svet nezbori beru to z nadhledem at nejsem pak moc zklamana!!!
@glorča dekuji snad jo a kdyz ne tak se svet nezbori a mi pujdeme dal no ja pak napisu!!!
@ivodička Tak jsem se dneska prekonala a delala teda test byla jsem nervozni jak sanky v lete a je to tam mam //cise ta jedna zasadni jeste neni tak silna, ale jde videt nadherne takze pockam jeste do stredy jak mi to potvrdi na ultrazvuku a je to za nama!!!Vsem drzim palecky at taky mate //pa L.
@Lenken píše:
@ivodička Tak jsem se dneska prekonala a delala teda test byla jsem nervozni jak sanky v lete a je to tam mam //cise ta jedna zasadni jeste neni tak silna, ale jde videt nadherne takze pockam jeste do stredy jak mi to potvrdi na ultrazvuku a je to za nama!!!Vsem drzim palecky at taky mate //pa L.
Mooc ti gratuluju
je jedno jak moc je ta druhá vidět podstatný je, že tam je
užívej si to a opatruj se
@Lenken Tak to je super. Já dnes jezdila po úřadech. A teď jsem si přivezla tu sKartu. Dělají to hrozně složitě. Jinak z pátku na sobotu a v sobotu celý den jsem měla nějaký záchvat asi od slinivky. Byl to hukot, ale přežila jsem. Tak dnes jsem nám k večeři koupila utopence…
Pěkný zbytek dne všem…
@glorča Docela to ujde, to víš začínám magořet s vánocema, jsem jedna z těch šílených co pěčou uklízí a už měsíc dopředu řeší dárky a co Ty?
Holky vsechny strasne dekuji pomohli jste mi tady jak psychycky tak i na povzbuzeni i kdyz Vas neznam osobne tak si vas vazim!!!DEKUJI ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.