KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
26.10.12 10:15

@lumpas Ten kávovar jsem studovala 3 roky a nakonec, i když kávu pijeme, jsme do něj nešli. Manžel řekl, že je to krám do bytu. Ale my máme hodně malou kuchyň, takže nebylo o čem přemýšlet. Zmámí si ho koupili, zezačátku dělali kafe pořád a teď jim akorát stojí v kuchyni, protože kafe je do něj drahé-mají tassimo, takže bych určitě volila nějaký dražší, který udělá kávu nebo čokoládu z normálního kafe a ne ze speciálních kapslí. Mě osobně se to takhle líbí víc, je to praktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.10.12 11:31

Tak tohle se nedá neukázat, holky, co říkáte tomuhle???
 http://www.pragueivf.com/…etody-lecby/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.10.12 12:42

Já právě chci také kávovar na sypké směsi. Čokoláda z kapsí mi nějak nechtná. Jenže je to zase jiná cenová liga, tedy musim to ješt pořádně prozkoumat, když nemám děti doma na celý víkend… :dance: U Lenken to ai vypadá velmi slibně, tomu bych opravdu věřila.. :kytka: Asi jsem taky nějak mimo :oops:, ale utz okolo 20. dne? No nevadí… Jé dnes jsem byla nakoupit pár dárků na Vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.10.12 15:21

@lumpas Ahoj,právě ty kávovary na kapsle, vychází ta káva hodně draho, ještě jsem kdysi měla ten pákový(ruční, ne automat)a taky dělal super kafe a nejsou tak drahé, ale fakt nevím, jestli se dá ta čokoláda spařovat, je tam 100stupňů horká pára a voda pod tlakem, chtělo by se to zeptat až si něco vyhlédneš v nějakém elektru.My kafe pijeme pořád, u nás mašinka jen nestojí, ale pracuje :lol:.Ultrazviuk mi dr dělal jen velmi opatrně, ani ho nezasunuval dovnitř, jen na kraj a je tam tak brzy vidět jen ten váček(prostě mě chtěl uklidnit, jinak ho taky nedělá) :),Dnes jsem si sama skočila na biochemku a vzali mi krev, a HCG je 48 233,v pondělí zajdu znovu, jestli roste.Jsem 24 den po KET a měla jsem 5 denní embrya.Jdu na net a prozkoumám hodnoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.10.12 15:23

@ivodička Ahoj no koukám jako blázen, to je snad výhodné jen pro samoplátce nebo zahraniční klienty :nevim: .Je fakt, že jsem nezkoumala cenu IVF když jsi samoplátce, tak nevím, ale suma pěkná, obzvlášť, když se páru zadaří na poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.10.12 15:26

@Lenken Tak držím palce na testování, aby se tam ty // ukázaly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.10.12 17:42

@ivodička ja pockam jako do soboty, ale testovat budu az z rani moci v nedeli takze pak napisu, ale uvidim no jak a co a tak!!!Snad tam budou // a pokud ne tak se svet nezbori beru to z nadhledem at nejsem pak moc zklamana!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.10.12 17:44

@glorča dekuji snad jo a kdyz ne tak se svet nezbori a mi pujdeme dal no ja pak napisu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.10.12 08:33

@ivodička Tak jsem se dneska prekonala a delala teda test byla jsem nervozni jak sanky v lete a je to tam mam //cise ta jedna zasadni jeste neni tak silna, ale jde videt nadherne takze pockam jeste do stredy jak mi to potvrdi na ultrazvuku a je to za nama!!!Vsem drzim palecky at taky mate //pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.10.12 10:57
@Lenken píše:
@ivodička Tak jsem se dneska prekonala a delala teda test byla jsem nervozni jak sanky v lete a je to tam mam //cise ta jedna zasadni jeste neni tak silna, ale jde videt nadherne takze pockam jeste do stredy jak mi to potvrdi na ultrazvuku a je to za nama!!!Vsem drzim palecky at taky mate //pa L.

Mooc ti gratuluju :potlesk: je jedno jak moc je ta druhá vidět podstatný je, že tam je :pankac: užívej si to a opatruj se

• Citovat
  • Upravit
3361
29.10.12 12:48

@Lenken OHROMNÁ GRATULACE!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.10.12 15:26

@Lenken Hurá,mám radost za tebe! @ikyki @lumpas @ivodička A jak se máte, děvčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.10.12 16:18

@Lenken Tak to je super. Já dnes jezdila po úřadech. A teď jsem si přivezla tu sKartu. Dělají to hrozně složitě. Jinak z pátku na sobotu a v sobotu celý den jsem měla nějaký záchvat asi od slinivky. Byl to hukot, ale přežila jsem. Tak dnes jsem nám k večeři koupila utopence… :oops: Pěkný zbytek dne všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.10.12 18:11

@glorča Docela to ujde, to víš začínám magořet s vánocema, jsem jedna z těch šílených co pěčou uklízí a už měsíc dopředu řeší dárky a co Ty?

• Citovat
  • Upravit
50
29.10.12 19:02

Holky vsechny strasne dekuji pomohli jste mi tady jak psychycky tak i na povzbuzeni i kdyz Vas neznam osobne tak si vas vazim!!!DEKUJI :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.