KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
2.11.12 19:03

@glorča Když mě první ET a následně KET nevyšel, tak jsem samozřejmě plný močák měla a pak jsem se hodinu kroutila v poloze na břiše, jak se mi chtělo čůrat a stejně nic. A když se povedl, tak mě taky museli trochu „zatahat“, protože jsem pak tu hodinu nechtěla trpět :), tak jsem to s tím plným močákem nepřeháněla. Já si myslela, že se to nepovede, 4 embria se po rozmrazení přestala vyvíjet a já tomu už nějak nevěřila…a koukej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.11.12 13:47

Ahoj, my máme za sebou 2 mimoděl. těhu, 3ivf, 2 transfery a 2 kety. A u 1. ivf jsme zažili něco nepochopitelného. Měli nám zamrazit 9embryí a 2. den nebylo nik k zamražení, protože všech 9 embryí zaniklo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.11.12 16:34

@lumpas Jejej, A vědí příčinu zániku? Jestli se tedy můžu zeptat…co genetika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.11.12 18:02

@ivodička My měli mimoděložní těhu dvakrát, takže nebylo co řešit. Prostě to řešili operativně včetně odstranění vejcovodů. Takže jsem neplodná a otěhtonět můžeme jen pomocí ivf. A když se dostaneš do nesprávných rukou, tak je to mazec!!! A kyž si vzpomenu na lhostejnost dr. tak se divim, že jsem to vůbec přežila, protože při 14.mimoděl. jsem se málem nedostala z nemocnice. Když to přeženu, ale tak daleko odpravdy taky asi nebudu… Teď už je to stejně jedno, protože máme 2 krásné zdravé děti a třetí je na cestě, zatím také zdravé… Teď mě napadlo, jestli jsi nemyslela ty zaniklá embrya. Ale to nám prostě řekli, že to tak je a nebavili se s námí. Prostě super centrum… :zed: V novém centru se divili, ale podrželi se navzájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
7.11.12 08:01

Ahoj děvčata, nějak jsem nezvládla dřív napsat.Jsem v šoku a na mrtvici, neboť při UZ dr. prvně povídá, je to dobré, je tam jedno mimčo už se srdíčkem, pak dlouho šátral a hledal a pak povídá, hm ale je tam ještě jedno také se srdíčkem. No řeknu vám, v našem věku…pokud to bude vše v pořádku tak mě čeká pěknej mazec :D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.11.12 10:16

@glorča Jééééé, tak to je mazec :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.11.12 10:20

@lumpas Tak to jsi tedy taky bojovnice. Hlavně, že jste to nevzdali…
S těma centrama, to máš pravdu, hodně taky záleží, na koho narazíš. Já chodila pouze do jednoho, mohla jsem zavolat doktorovi i na mobil, byl fakt skvělej, lidskej, prostě si na něj nemůžu stěžovat. Ale v tom samým centru jsem narazila i na někoho, u koho se mi přišlo, že to bere jako jeden velkej byznys…
A čekáš třetí děcko? Já mám dvě a ještě dvě embria zamražená, furt nevím, zda jim dát u mě ještě šanci, ale tři děti se mi zase zdají dost náročné…
No, glorča, ta už má vyřešeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.11.12 11:18

@glorča Ahoj, tak to je suuuuper… :dance: :mrgreen: Teď se hodně opatruj! @ivodička Ano čekáme třetí dítko a už jsme tento týden začali řešit tři sedačky v autě. A hlavně to, že se nám tam tři asi nevejdou.. :think: Musíme to prokoumat a března času dost. A kam, že jsi chodila do centra? Někde jsem slyšela, že není rozdíl mezi 2. a 3. dítkem, ani mezi 3. a 4. ale rozdíl údajně je mezi ŽÁDNÝM a PRVNÍM!!! A musím říct, že na tom asi něco bude. Žádná chytrá knízka, tě nepřipraví na dítě. Ono je to stejně všechno jinak. A pak už to tak nějak splývá… Tedy alespoň mě. Než jsem se stačila otočit, tak naší slečně je 21 měsíců a 3. mimi na cestě. :oops: No nic, v pátek jdu na screeningový utz a pak do poradny, tak pak dám vědět. @glorča Jsem fakt moc ráda, že to dopadlo, tak jak to dopadlo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.11.12 12:52

@lumpas Já chodila do Pronatalu Praha, a kam ty? A s těmi dětmi je to asi pravda, u prvního jsem měla pocit, že furt musím u něj být, bála jsem se dojít i na záchod, plná zodpovědnosti…určitě to znáš. A u druhého se už člověk tolik nebojí, protože ty pocity už zná…takže jsem malou klidně nechala v postýlce, at si hraje a udělala spoustu věcí, u kterých jsem u prvního měla pocit, že se absolutně nedají stihnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.11.12 14:27
@glorča píše:
Ahoj děvčata, nějak jsem nezvládla dřív napsat.Jsem v šoku a na mrtvici, neboť při UZ dr. prvně povídá, je to dobré, je tam jedno mimčo už se srdíčkem, pak dlouho šátral a hledal a pak povídá, hm ale je tam ještě jedno také se srdíčkem. No řeknu vám, v našem věku…pokud to bude vše v pořádku tak mě čeká pěknej mazec :D!
:mrgreen: :mrgreen: takže dvojitá gratulace
  • Citovat
  • Upravit
1512
7.11.12 14:46

Díky holky, nějak se na to psychicky chystám, ale pořád jsem jak v mrákotách. Dvě děti jsem chtěla, ale 3 je trochu moc, no ale co naplat. Pokud mají přijít na svět, tak alespoň doufám, že budou zdraví, dr. mě trochu strašil kvůli věku vývoj. vadami…Měla jsem dát na Kyki, zavést jen jedno, ale sám dr. říkal „STAL SE ZÁZRAK“ :D, moc jsem nepočítala, že se vůbec zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
7.11.12 14:48

@lumpas Už mi to splývá, ty čekáš 3 mimčo a jak jsou tvé děti věkem od sebe? A jak zvládáš těhotenství s dvěma malejma lumpíkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.11.12 15:42

@glorča Ahoj, ano, čekáme třetí mimi a tohle poslední bude od prvního necelé 4 roky. Takže celkem střelci, jak nás nazval po právu můj dr. v car. Prý mít 3 děti během 4let je mazec… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.11.12 15:57

@glorča Gratulace velika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.11.12 19:31

@lumpas A jak se děti jmenujou? Chodí do školky-to nejstarší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.