KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
14.12.12 15:08

Ahojte, tak ultrazvuk včera na 1,žádný problém nenašla, krev mi brali před tím, takže pokud dnes nebudou volat, tak je vše O. k a celk. výsledek se dozvím příští týden na kontrole u mého gyn. A vypadá to na holčičku, ale mimi je stydlín, takže ještě uvidíme :mrgreen:!A co se týčepřejídání, jsem na něj vážně odborník, nyní papám mentolovou čokoládku :lol:!Ale těžko je mi nějak pořád i z ovoce a z masa, ale jsem masožrout, takže dělám, že to nevnímám, já ten žaludek prostě přečůrám :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
22.12.12 20:34

Ahoj holky, krásné a klidné pržití Vánočních svátků a bohatého Ježíška přeje Lumpas :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
22.12.12 22:19

Taky se přidávám k lumpas a přeju hezké a klidné vánoce :andel:

• Citovat
  • Upravit
3361
23.12.12 11:48

Všem nádherné vánoce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.12.12 15:22

Také se přidám, přeji Vám všem krásné a klidné Vánoce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.1.13 10:33

Ahoj holky, tak jak jste přežily svátky? My to přežili v poklusu, ale myslím, že jsme si to zároveň užili. Také máme za sebou poradnu, vše ok a další bude včetně uz ve 32tt. tak se na to těším. Stále nevíme co vlastně čekáme, krom toho, že to bude miminko :mrgreen:, ale dr. hlásil s úsměvem, že on už to ví, ale neřekne… :mrgreen: Tak se tu opatrujte a zase pište. papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.1.13 12:08

Až mě mrzí, že jsou svátky za mnou..
Jinak teď řeším docela problém, jelikož mám 2 děti z IVF, šance na normální otěhotnění kvůli spermiogramu manžela minimální až nulová, tak ani nějak neřeším antikoncepci. tedy, pro jistotu jsem ji brala, ale kojím, a ta jediná, která se může při kojení brát, mi absolutně nesedla, takže jsem ji vysadila. No a teď mi začíná být nějak špatně, hlavně po ránu cítím kov v puse, úplně stejně, jako když jsem byla po IVF podruhé těhotná. Tak se začínám bát, nevím tedy, jak bych vítala třetí těhotenství…jen doufám, že to je pouze nějaké vánoční přežrání :) Nebo hormonální rozhození po vysazené antikoncepci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
4.1.13 14:35

Ahojte, taky jsme si svátky užili, bylo to v pohodě, hlavně taky proto, že jsme obědvali a někdy i večeřeli u babiček(máme jich hodně, tak než jsme je prostřídali ani jsem nemusela vyvařovat) :lol:! @lumpas jsem ráda, že je u tebe vše O. K,já teprve půjdu někdy v únoru na Uz ve 20 týdnu. Příští týden mě čekají tripl testy, aji přemýšlím, jestli je nemám odmítnout, když papp a Uz ve 12 tý dopadnul dobře…bojím se falešně špatných výsledků(kvůli dvojčatům)a že mě bude nutit do plodovky.No uvidíme. @ivodička Jejda,tak to by byla sranda, přemýšlela jsi nad možností mít 3 mimi? Udělej si test a víš to hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.1.13 19:41

@glorča Vůbec nepřemýšlela. Tři děti bych nezvládla:-) Stačí mi ty dva raubíři…:-) jinak s tím testem nechci nějak plašit, spíše tomu nevěřím, že by to bylo vůbec možné…to je docela dobré, dřív jsem lítala do lékárny jak vzteklá a co bych tenkrát dala za tu druhou čárku a dnes mam panickou hrůzu, co kdyby tám náhodou byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.1.13 19:43

@glorča A ty testy bych si možná rozmyslela. stejně jsi říkala, že když ti těhotenství vzhledem k věku a tak nevyjde teď, že zůstaneš u jednoho dítěte. tak bych prostě tohle mimčo nechala přijít na svět, ať se děje, co se děje…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.1.13 20:22

@ivodička To je ale ironie, že? Tak takhle funguje psychika, seznam me se. :mrgreen: Když zvládnou tři děti jiní i my ( tedy doufám, že zvládneme) tak vy také! :palec: Promiň, že to beru s humorem, ale je to fakt ironie. Takže si rovnou dojdeš k dr. na uz na potvrzení těhu… :mrgreen: To je fakt hnusný se smát cizímu „neštěstí“ Ještě jednou se omlouvám… :mavam: Krásný zbytek večera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.1.13 15:22

@ivodička Tak takhle, myslím že bys to určitě zvládla, ale rozumím, že to nechceš zvládat za každou cenu.Asi kdyby byl klučina pohodové dítě a malá zdravá bez dých. potíží, asi bys to viděla jinak, že? Je to vážně ironie osudu, já také pokoušela štěstí teď dlouho přirozeně, pak zase Ket když to nešlo a šup, dvojčátka, však víš, že mě málem mázlo :lol:!No uvidíš, třeba jsou to jen a jen rozhašené hormony… :hug: No asi se s dr. nebudu hádat a triply uděláme, ale pokud budou horší výsledky, počkám na výsledek UZ ve 20 týdnu, naše dr.co dělá velké Uz je šikovná, tak počkám na její názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.1.13 10:32

Tak počkám do pátka a jestli to nedostanu, tak udělám test, bože, at je tam jen jedna!!! Nejhorší je, že já ani vlastně nevím, jaký mám cyklus. Po porodu malé jsem krvácela každých 14 dní, až jsem nakonec skončila na pohotovosti na injekcích, pak následovala nějaká hormonální léčba, která nezabrala a 4 měsíce po porodu jsem byla na laparoskopii + kyretáži. Pak mi hned dali antikoncepci, no a to jsem nemenstruovala 9 měsíců. V listopadu jsem ji vysadila, odmenstruovala a od té doby nic…Třeba to je tím, že stále kojím…i když to jsem kojila i po porodu i u prvního dítěte a menstruovala jsem normálně :nevim:

@glorča Právě. S malým je to složité. ředitelka školky mi řekla, že si myslí, že má v sobě autistické prvky a ty že ho budou doprovázet celý život. u malé mám zase teď strach, blíží se jaro a prý to bude rozhodující v tom, jestli bude mít astma natrvalo, nebo jestli to bylo jen loňské jaro jednou. Zatím stále bereme léky a vdechujeme kortikoidy, ale tak na 50 procent mam prý s nástupem kvetoucích stromů čekat opět zhoršení…bojim.

Ale co, vy máte porod před sebou, že? asi bych ho už po třetí fakt nezvládla… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.1.13 13:37

Tak mě napadá holky, ještě si vzpomenete na reakci z vašeho 1. pozitivního testu? Já to pojala, tak, že jsme těhotná a všichni okolo si sedněte na zadek. Byla jsem jak vyšinutá a hend jsem volala manželovi, který jel z Liberce. A chrlila jsem na něho bez jaké koliv přípravy, že jsem těhotná!!! A já nevím co všechno a on mi jen suše řekl hm, já jedu se šéfem! A já pokračovala, totálně mimo, byla to pro manžela celkem trapná chvilka, protože má v autě „blutučko“ :potlesk: Nakonec to bylo stejně mimoděložní, ale nikdy na to nezapomenu… :dance: Mohla bych se vás na něco zeptat, je to maličko od tématu, ale jste zkušené a hodné… První dvě děti jsem moc nekojila, při druhém těhu jsem z toho měla doslova deprese, takže jsem kojení odpískala hned porodnici. Teď jsem se na to vybavila, ale když si zmáčknu bradavdy jako při odstříkání mléka, tak mi teče mlezivo a šíleně to bolí, skoro jako při tom kejení. Byla jsem i u kožní a ta mi řekla, že je mám trošku popraskané, ale nic víc… Mám celkově citlivé bradavky a nemůžu nosit ani podprdy se švem, jinak se mi odřou až do krve… děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.1.13 13:42

@ivodička Ještě jsem chtěla říct, že nevím jaké jste měli porody, ale já si nemůžu stěžovat. První porod jsem přežila (takže ok) a druhý porod výstavní…Přála bych tohle zažít každé z vás, fakt!!! Ale myslím, že to byla ohromná souhra náhod. Byl to druhý porod, porod do 2let od 1. a se super doktorem a porod byl rozjetý přirozeně z domova ( po sexu :oops: :oops: :oops: :mrgreen: ) Takže fak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.