KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
28.1.13 08:19

A tak co děvčata, už máte vše nakoupeno, co kočárky a jiné krásné věcičky? @lumpas Ty máš asi vše po starších dětech, že? Nebo tě bere mánie, a kupuješ něco nového? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.1.13 13:15

@glorča No já sem úchyl ale vše mám, chybí mi pár věcí do porodnice a taky kosmetika a ještě nějaké povlečení pro maličkou…no a pomalu ale jistě začnu prát a chystat to…doktor mě naposled vyděsil, že bych klidně mohla rodit o nějaký týden dřív tak ať mám hotovo…co Ty?

• Citovat
  • Upravit
3361
28.1.13 13:35

Tak já měla zbalenou tašku do porodnice už ve 32 týdnu :) Doktor furt strašil jak s prvním, tak druhým dítětem, že to bude dřív a nakonec jsem rodila vždy v termínu :) Jinak věcičky jsem měla nachystané už ve 28týdnu-asi, ono pak to břicho už dávalo zabrat a já byla ráda, že nemusím nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.1.13 13:59

@glorča @glorča Ahoj, já mám věci opravdu po dětech a manžel si ze mě dělal legraci, že podle toho co vidí (když jsem připravovala věci) tak mi řekl, že asi musím čekat minimálně čtyřčata :mrgreen: Já jsem v podstatě zabalená, protože Mařinka se narodila 36+3, a měli jsme 2 volné víkendy po sobě, tak jsem toho využila. Teď máme zase 2 víkendy děti doma, tak by na to nebyl čas. Jinak už prý mám maličký nález, ale prý je to dobrý… Jinak teď zažíváme hektické období. Maruška má zánět stř. ucha a praklo jí to, takže jsme byli v sobotu na pohotovosti a dnes jsem byla pro jistotu s Lukáškem a ten má krvavý zánět spojivek a opět poslech na průduškách… Asi mi z toho hrábne, máme snad každý měsíc antibiotika, tedy od tý doby co začal chodit do školky… :zed: :nevim:
Tak vám přeji hodně zdraví, protože jinak je to na hlavu!!! Lumpas, zase mi to tu zlobí. Také se vám stává, že vás to prostě odhlásí a nemůžete se přihlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.1.13 14:11
@ivodička píše:
Tak já měla zbalenou tašku do porodnice už ve 32 týdnu :) Doktor furt strašil jak s prvním, tak druhým dítětem, že to bude dřív a nakonec jsem rodila vždy v termínu :) Jinak věcičky jsem měla nachystané už ve 28týdnu-asi, ono pak to břicho už dávalo zabrat a já byla ráda, že nemusím nic dělat…

Nachystané znamená vyprané a vyžehlené? Jestli jo takto jsem teda pozadu a jdu hned vyprat pračku :D

• Citovat
  • Upravit
ikyki
28.1.13 14:12
@lumpas píše:
@glorča @glorča Ahoj, já mám věci opravdu po dětech a manžel si ze mě dělal legraci, že podle toho co vidí (když jsem připravovala věci) tak mi řekl, že asi musím čekat minimálně čtyřčata :mrgreen: Já jsem v podstatě zabalená, protože Mařinka se narodila 36+3, a měli jsme 2 volné víkendy po sobě, tak jsem toho využila. Teď máme zase 2 víkendy děti doma, tak by na to nebyl čas. Jinak už prý mám maličký nález, ale prý je to dobrý… Jinak teď zažíváme hektické období. Maruška má zánět stř. ucha a praklo jí to, takže jsme byli v sobotu na pohotovosti a dnes jsem byla pro jistotu s Lukáškem a ten má krvavý zánět spojivek a opět poslech na průduškách… Asi mi z toho hrábne, máme snad každý měsíc antibiotika, tedy od tý doby co začal chodit do školky… :zed: :nevim:
Tak vám přeji hodně zdraví, protože jinak je to na hlavu!!! Lumpas, zase mi to tu zlobí. Také se vám stává, že vás to prostě odhlásí a nemůžete se přihlásit?

Jak jsou dětičky nemocné jeto naprd…ať se brzo uzdraví a je jim hej

• Citovat
  • Upravit
1512
28.1.13 18:37

Já ještě nic moc nechystám, ale jsem za vámi pozadu, rodím až v červnu(teda doufám) :lol:!Příští týden jdu na Uz ve 20 týdnu, tak jsem zvědavá, jestli chcanda zůstane chcandou, nebo to bude pindík(je mi to fuk, hlavně ať je vše v pořádku).No a pak začnu pomalu chystat, buď holčičí či klučičí, naštěstí mám všeho dost(sestra má žabku) :lol: @lumpas Mě to neblbne, zůstávám přihlášená. Tak ať se ti děti brzo uzdraví, teď jak hapluje počasí, ty svinstva hodně řádí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.1.13 19:51

@glorča Jj ve 20tt jsem taky s věcičkama byla v klídku ale kupovali jsme prakticky po prvním trimestru a sem za to ráda, kupovat to najednou až teď tak nás to snad zrujnuje…

• Citovat
  • Upravit
3361
28.1.13 21:01

@ikyki Ano, vyprané, vyžehlené, vyskládané ve skříni, složenou postýlku (ne tedy povlečenou)-to jsem si tenkrát řekla, že povlíknu až přijedu z porodnice a jak mě to štvalo, že nebyla připravená, když jsem přijela…:-) manžela to samozřejmě nenapadlo :lol: Až se vrátíš z porodnice, věř, že nebudeš mít na organizování věciček čas, jen si všechno připrav -i do detailů, jako vystavit mastičky k přebalovacímu pultu :) Já to tenkrát nehrotila a pak mě to štvalo zabývat se po návratu, kam si vlastně položím plínky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.1.13 23:25

@ivodička Taky mám v plánu povlíknout postýlku až přijedu ale teď když píšeš tohle…jenže kdy ji povlíknout, tak aby to nebylo brzy a když to budu odkládat tak abych to stihla kdyby něco…

• Citovat
  • Upravit
3361
29.1.13 11:56

@ikyki U druhého děcka jsem už byla chytřejší-postýlku jsem měla připravenou, povlečenou i s mantinelem a přikryla jsem ji dekou, aby se na ni neprášilo:-) Stejně pak dáš pod miminko vyvařenou plenku, kterou budeš neustále měnit(alespon u mě to tak bylo-děti neustále blinkali a slintali:-)..) Jinak si myslím, že je vážně lepší mít vše připravené včas a pak si poslední týdny těhotenství jen užívat-budeš ještě vzpomínat, věř mi :D
Jé, jak ráda bych to vrátila, když koukám na malou, které je už 16 měsíců a vzpomenu si na mou radost z těhotenského testu a na můj porod…ach jo, to už snad není pravda…stejně je to nejkrásnější, co může člověk zažít…když ti po tom hroznym a otřesnym porodu ukážou to mrně a ty si řekneš, pane bože-tak tohle je to moje mimino? A nebude ti to furt docházet… :D Já své první děcko jen neustále pusinkovala, nemohla jsem se na něj vynadívat, byla jsem úplně zahalená smíšenými pocity…jo, tak vypadá mateřství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.1.13 12:02

@ivodička Ani mi nemluv už se jí nemůžeme dočkat, každý den ji hladím do bříška a představuju si jaký by bylo kdyby tu už byla s námi…nemůžu se dočkat dubna

• Citovat
  • Upravit
3361
29.1.13 12:20

@ikyki Dočkáš:-)) A pak se ji už nikdy nezbavíš :mrgreen: Už to máš za pár, uteče to jako voda, uvidíš :lol: A už se těším, až tě potkám v diskuzi „mimi stále řve, co s tím mám dělat“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.1.13 12:25

Jé, vy to tak hezky popisujete, že jsem si teprve uvědomila, že čekám dalšího pidižvíka :mrgreen:,nějak mě to doteď moc nedocházelo, nějak na to s tím mým malým čertem nezvládám myslet :D! Já nevím, jestli se víc těším nebo bojím, jak to budu zvládat.. :oops:. @ikyki Jo,určitě si všechno pěkně nachystej, já si postýlku chystala ve 38 týdnu a to jsem i rodila, takže jsem to stihla tak tak, taky jsem ji přikryla prostěradlem. Je to dobrý, mít už všechno přichystané, jak píše @ivodička jsi víc v klidu i po návratu z porodky. Také začnu, tentokrát nejpozději v 36 týdnu, ale oblečky už dřív, ať v pohodě stíhám. Taky se už chystám po Uz ve 20 týdnu začít pomalu nakupovat plínky a ubrousky a kosmetiku když bude v akci, také je dobré mít něco z lékárničky, ale to mám vše ještě teď po malém(libenar kapky do nosu, Paralen čípky a pod.).Musím si udělat seznam, co mi chybí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.1.13 12:28

Jo a ještě je k nezaplacení koupit odsávačku do nosa na vysavač a nějaký dobrý čelový teploměr, s tím válčím doteď, manžel koupil nějaký topcon, nebyl levný, ale ta svi…se vždycky do dalšího měření vybije a já musím používat ten rektální, chudák malej, většinou přijdu na to, že je teplejší v noci :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.