KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
25.1.13 12:37

@jitule193 Koukám do kalendáře a říůkám si, že už to máš za pár a zároveň tak daleko… To vydržíš a mimi s tebou. :mavam: :mavam: Jak už tu někdo psal, že si vzpomněl jak to prožíval on.. Tak já se podělím o legrační zážitek z našeho pokusu ivf když jsme dělali Marušku. Já byla u dr. a manžel byl na 1. odběru krve. Když vylezu z odrinace, tak manžel tam nebyl a sestra mě ujistila, že právě šel na řadu ( na odběr) a mile se usmála. Za chvilku tam byl frmol ( u sester) a slyším jak některá vykřikuje tlumeně, nebo se o to snaží, ne, ne, ne, pak nastalo ticho, já nervozně přešlapovala, pak vykoukla sestra říkala se škodolibím úsměvem, že manžel omdlel. Když vylezl, byl jak mrtvola a já si z něho dělala legraciů, že mu v Podolí spolnili životní sen, že se probral a nad ním stály 4 baby a ještě ho krmily čoko - bonbonkama :mrgreen: Pak z něho začal zase téct pot, sestry ho pozvaly opět k nim a za chvilinku byl zpět s dalším bonbonkem. To mě bonbon nikdy nenabídly! Když jsme byli na opu, tak mi manžel hrdě hlásil, že mu krev brali znovu, ale že tentokrát neomdlel… Prostě pašák… :hug: :dance: :potlesk: Vždy když si na to vzpomenu, fakt se musím smát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.1.13 12:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.1.13 13:05

@lumpas :D Tak teď jsem se opravdu zasmála- CHUDÁK! :D Alspoň, že ty bonbonky mu dali :D Za těchto okolností je to opravdu dlouhá doba ale nic jiného než čekat nezbývá :) Už mi bolí i prsa k tomu břichu tak jen trnu. Ale jsem ráda, že se Vám díky mě vracejí vzpomínky. Ještě podotknu, že náš taťka taky nevypadal svěže, když mi měl píchnout první injekci Agolutinu do zadku :D Dnes už to zvládá lépe než já :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.1.13 13:30

@jitule193 Podle mě jsou prsa dobré znamení. Tedy mě bolely vždy když jsem zpočátku těhu, jinak ne. Vydrž… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
25.1.13 14:06

@lumpas Moc hezká historka…pak když s odstupem času člověk vzpomíná tak zjišťuje, že těch úsměvných historek bylo mnohem víc :D pro mě je třeba můj manžel naprostej hrdina…na IVF jsme šli jen výhradně kvůli mému problému s jinou ženskou by mu stačilo aby si štrejchnul v pohodlí postele…takže já jsem mu nesmírně vděčná za to co chudák musel prožít… :srdce: myslím si, že každej chlap je hrdina, píchnout svý ženský injekci a ještě do zadku to chce taky notnou dávku kuráže a nebo odběr krve…ten je jen pro hrdinu a odběru spermatu ani nemluvím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
167
25.1.13 14:23

@ikyki To jsme na tom stejně, tohle vše je také jen kvůli mě a dovolím si říct, že i díky ignoranci doktorů. Tak mě napadá, že když jsme ještě chodili do Gennetu a tam podstoupili naše 2ivf, tak při 1 opu jsme měli pro sebe jeden pokoj, kam mě převezli po zákroku a manžel tam na mě čekal. Tam prý nastala komedie, protože když mě přivezli, tak mi řekli ať si přelezu na postel a já to prý okomentovala ve spánku, že mlusím stěhovat celý kombajn! Můj muž se prý začal chlámat jako blázen a sestry to v sobě dusily a snažily se být taktní… Toto znám jen z vyprávění od manžela, ale vždy když to vyprávě, se držel za hlavu a horzně se chechta. Nebo když jsme už v Pododlí podstupovali 3. ivf, tak pri opu se mnou anesteziolog mluvil a přišlomi to zpětně hrozně nebezpečné, protože člověk ze sebe vypustí opravdu vše aníž by chtěl. Tak když jse dr. začala cukat, že to fakt bolí, tak anesteziolog začal vydržte, teď děláte Pepíčka, já, že né, to je tchán, dr. se nevzdal a pokračoval, tak teď děláte Vašíka, já zase, že né, že to je Klaus, dr. tak Mirečka a já zase, že to je Topolánek, celý tým se chlámal a já s nima. Když jsem to líčila manželovi, tak se hrozně smál a držel se za hlavu co jsem to mezi těma „pražákama“ vypustila z pusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.1.13 15:36

Chichichi, teda vy máte zážitky, mě se nic tak úsměvného nepovedlo! :,( Stěhovat kombajn :lol:!Jinak u nás to bylo také kvůli mě, ale můj muž je hrdina menšího kalibru, u krve se mu dělá blbě, ale neomdlel, zato injekci by mi nepíchl asi i kdybych měla umřít, musela jsem sama :D..Jo a co jsem žvanila po narkózách(taky jsem pár prošla)nevím, ale určitě to pro personál musí bývat zábava, to poslouchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
25.1.13 16:19

@lumpas :lol: :lol: semnou po anestezii prý taky byla švadna, já jsem jim prý zase na sále vyprávěla jakej je manžel kanec v posteli a prý jsem si neodpustila ani ty nejpeprnější historky…sestřička mi pak říkala, že takhle rudýho doktora ještě neviděla, no já se taaak styděla…když mě vezli ze sálku nutně jsem zase potřebovala vědět kolik je hodin…jako kdybych to v tu chvíli potřebovala :lol: :lol: @glorča manžel hrdina ukáááž já ti to píchnu, zabodl mi to do břicha jak koňovi do zadku a ještě se zavřenejma očima…pak už sem si to píchala sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
167
25.1.13 16:24

@ikyki stejně to musí být pro doktory kšeft, poslouchat tyhle srandy :mrgreen: Manžel kanec, fakt dobrý!!! :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
25.1.13 16:27
@lumpas píše:
@ikyki stejně to musí být pro doktory kšeft, poslouchat tyhle srandy :mrgreen: Manžel kanec, fakt dobrý!!! :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :palec:

výborný doktor se mi pak když mi přišel říct kolik se odebralo vajíček nebyl schopnej ani do očí kouknout :lol:

• Citovat
  • Upravit
167
25.1.13 16:32
@ikyki
@ikyki píše:
výborný doktor se mi pak když mi přišel říct kolik se odebralo vajíček nebyl schopnej ani do očí kouknout :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.1.13 17:14

@ikyki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já zase, když mě vzbudili, tvrdila, že se opaluji u moře a ať mě tam ještě nechají, že jsem ještě moc bílá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
25.1.13 20:11
@ivodička píše:
@ikyki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já zase, když mě vzbudili, tvrdila, že se opaluji u moře a ať mě tam ještě nechají, že jsem ještě moc bílá…

Nene :D :D tak to je taky velmi dobré

• Citovat
  • Upravit
1512
25.1.13 20:46

Teda vy jste čísla! @ikyki To byl nějakej stydlivej lékař, většinou si chlapi ještě přisadí, aby jako dotyčný pacient věděl, co vyváděl :mrgreen:!Ale časem se otrká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
25.1.13 20:48

@glorča No je pravda, že byl hodně mladej, bejt u toho můj gyndař taky bych byla rudá já a to až na prdel*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.