Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky holky, vím že je to asi normální, ale nějak jsem čekala, že to s ním bude čím dál jednodušší a je to spíš naopak
. To uspávání je děs. K polským výrobkům, normálně je mi to jedno, co je odkud, jak píše lumpas, stejně je všechno čína či polsko, jen poslední dobou se poláků trochu bojím, kvůli jejich průserům v jídle a jen doufám, že třeba v šatstvu a hračkách nemají co zprasit, i když hračky jsou většinou plast a tam by se měly taky dodržovat normy a látky se barví…Je lepší o tom nepřemýšlet, to už by jsme nekupovaly nic, že? Je fakt, že jídlo kde je uvedeno Polsko už prostě nekupuju. Vyrábí se tam i kukuřičné křupky, které prodávají ve zdravé výživě, takže ty už taky ne ![]()
@glorča To máš pravdu, nekoupili bychom nic. Tvůj synek asi prožívá období vzdoru, je to úžasné období…
My ho máme pořád a přichází to ve vlnách a Maruška se do něho pomalu začíná dostávat.
Jen si to prostě užívej a říkej si, že by mohlo být i hůř (ale i lépe) ať jsi připravená na vše. Mě se stalo, že jsem něco na téma období vzdoru hledala na emiminu a když jsem to četla, tak jsem si říkala, že máme doma vlastně miláčka a do měsíce se mi stalo něco co jsem četla a celý text jsem měla před očima a myslela, jsem, že vsteky prasknu!!!
Dnes už se tomu směju, ale v ten okamžik bych toho kluka nejradši zmlátila jak psa!
Ještě k tomu jídlu, když ono to nezdravé chutná zrovna nejlépe…
![]()
@lumpas No období vzdoru má už tak půl roku, ale nějak se to stupňuje víc a víc, ještě štěstí, že jsem otěhotněla hned, teď už bych do druhého asi nešla
!Taky si občas pročítám ty diskuse o „malých puberťácích“,taky si říkám, že jsou na tom děti i hůř, ale právě pak něco vyoslí a hned si vzpomenu, jak jsem se dotyčným usmívala
,a že to mám za to
! @ikyki A co ty, jaká? Už vypráno, vyžehleno, naskládáno..?
@glorča Nene zase takovej rychlík nejsem…dělám to pomalu ale jistě…vždycky tak jednou za 3 dny něco povyperu… ![]()
Ahojky, já dobře, až na to malý zlobidlo, který mě každý den přidělá tak 5 šedivejch vlasů
!Ve čtvrtek jdu na kardio(Uz ve 20 týdnu),tak doufám, že bude vše O. K,chci se vyhnout plodovce.Tak mi prosím držte palce ![]()
@glorča Držím palce!! Moje kamarádka teď prodělala 2.IVF, měla jen 3 embria. Na další jít už nechce, nemají prý peníze. Tak teď musím myslet furt i na ni…Musím ji do této diskuze alespoň pomyslně zavést, ať ji také očaruje…:-)
Jinak malej mi marodí, dnes měl horečku skoro 40, děs…
@ivodička jéje,to vypadá na chřipku, co? Snad to nechytne i malá…Hele, klidně sem kamarádku zaveď, alespoň se to tu oživí, a třeba se lépne štěstíčko i na ni ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala. Měla jsem docela dost práce. Dnes jsem testovala a bohužel je negativní
zítra jedu na krev… Ale cítím, že to nevyšlo…
@jitule193 také je mi to líto, ale třeba budeš překvapená.
@ivodička p těch chřipkách mi ani nemluv. Děti dobraly antibiotika a stejně mi příjdou nic moc. Navíc na orl mi dr. řekla, že kluk je zralý na nosní mandle a mě napsala anitibiotika, protože mám chycený dutiny. ![]()
@glorča ve čt. na tebe budu myslet, jdeš ráno nebo odpoledne. Určitě to dopadne.
U nás je to také pracovní mazec. Pořád se něco děje, kor jak jsou obě děti doma (Lukáš není ve školce), tak se mám co ohánět (vaření, úklid, zábava aj.) a do toho jezdíme po doktorech. No znáte to.
Díky tomu to tak hrozně rychle utíká a utíká až hrůza. Tak se opatrujte a dávejte zprávy co a jak. ![]()
Ahoj holky, je to právě potvrzené- miminko nebude…
Ale nevzdáme se a jdeme na další pokus- doufám, že nám mrňousek vyjde…
@jitule193 píše:
Ahoj holky, je to právě potvrzené- miminko nebude…Ale nevzdáme se a jdeme na další pokus- doufám, že nám mrňousek vyjde…
Vyjde nakonec to vyjde každému a vy nemáte žádny problém kromě těch tvých vejcovodu ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.