Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale stejně si každý pak jméno zkomolí po svém…našemu Martínkovi říkám Martí, Marťas, Marťan. A Markétce nevím proč jsem začala říkat Maky, Makina…a když mě naštve, tak na ni křičím „Markétice palice“-a to se nějak chytlo, už ji tak oslovuje i brácha ![]()
@ivodička Právě každý si najde to svoje…u nás to byl šílenej boj to jméno pro holčičku jsem ráda, že jsem se s manželem aspoň shodli…
@Lenken Ahoj,hlavně že se mimi udrželo. Prosím tě a co ti budou dělat za vyšetření, osběr plodovky nebo nějaké speciální? @ikyki A ty jsi v jakém týdnu, už jsem se taky určo ptala, ale hrozně to letí
.A Beátka je fakt krásné, je fakt, že si každý jméno stejně přizpůsobí a někdy ani člověk nepozná, jak se vlastně to dítě jmenuje ![]()
@Lenken Ahoj, já jsem tedy totálně mimo mísu. Je to hrozně hloupé, ale já myslela, že jsi výsledek měla jiný. To, že jsi ve 20tt mě překvapilo a je to hrozně super! Máš půlku za sebou…
Já mám fakt HOSIPA! ![]()
bRÁCHA MÁ Martina a taky mu říkáme i Marťáku. A má ještě Lucku ta je zase Lucišák, Lucíšek. Švagrová má Karolínu a tý dokonce říkali Kajaku. A Márovi říkali Majdo. Je to fakt úlet s těma jménama…
@glorča Prosim tě zítřkem začínám 8 měsíc takže 32tt…strašně to uteklo, a s tím jménem máš pravdu
@ikyki Týjo, ty už to máš fakt zapár
,fakt to děsně letí, to není možný! Holky naše, za chvíli budete rodit, to je mazec
!Já jsem teprve ve21 týdnu…
@glorča Jen si to užívej opravdu to rychle uteče…a hlavně teď už jeto úmorný, celý těhotenství jsem byla v pohodě a teď se mi blbě spí, chodí, dýchá a to jsem přibrala jen 4 kg…
@ikyki No to jsi fakt dobrá, já mám 4 kg nahoře teď, takže jak budu vypadat na konci, to nechci vidět
!Blbě se mi dýchá už teď, ale jsem alergik s chron rýmou, takže to mám pořád, ale vydýchat kopec s kočárem už je pro mě fuška!
@ivodička Já nabrala 20 kg hormonama při IVF na začátku těhotenství jsem hodně zhubla kvůli nevolnosti…po porodu hodlám jít na původní váhu před IVF
@ikyki jestli budeš kojit, tak to půjde dolů samo…akorát po mém druhém porodu to furt nějak nejde ![]()
@ivodička Nikdy jsem z hubnutím neměla problém a nahrává mi i můj věk, takže nemám strach, že bych to nedala tak uvidíme uvidíme ![]()
@ikyki no jo, no, v 18 letech jsem měla 56kg a připadala jsem si tlustá. Teď mám 72kg a nevím, co s tím…ale za ty 2 raubíře to stálo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@ivodička U nás už jí teď každý říká Bety…Beo jsme celá rodina zavrhli právě, že to je jako Belo a to nám přijde psí