KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
1.3.13 17:02

@ikyki koukám, že jsi změnila profilový obrázek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.3.13 18:19

@ivodička Miluju jahody :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
1.3.13 20:51

@ivodička Koukám že sis změnila profilovku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
1.3.13 20:53

Holky chci se zeptat, začlo mě asi před 3 dnima bolet jako při MS trvá to chvilinku pak nic a za pár hodin třeba zase…a malá byla dost živá a čilá a poslední dny mi přijde trochu lenivá…mám se čeho bát nebo to souvisí s tím jak se vše připravuje a malá má méně místa?

• Citovat
  • Upravit
3361
1.3.13 20:59

@ikyki Tvrdne ti u toho břicho? V kolikátém týdnu přesně jsi??
A jinak s tou profilovkou…inspirovala jsi mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.3.13 21:05

@ivodička Tak já nevím co je tvrdne břicho mám ho tvrdý ustavičně takový vypnutý, jo přesně napnutý- přesně jsem 33tt neukončený, cejtím se fakt děsně…sotva funím, vše mě bolí…

• Citovat
  • Upravit
3361
1.3.13 21:14

@ikyki A bude hůř… :mrgreen: On ten poslední trimestr je náročný…
Jinak v tvém pokročilém těhotenství se už tyto bolesti dají přiřadit i k poslíčkům, taková bolest jako silnější menstruace, trvá chvíli, není to nijak pravidelné. Jak miminko klesá, tak tlačí už na čípek… To tvrdnutí břicha poznáš hned :) To se nedá přehlédnout, prostě ti totálně ztvrdne břicho :D
A s těmi pohyby, ono to mimi už vážně přichází o místo, takže už tam nemůže dělat kotrmelce, jako dřív :) Doufám, že je hlavičkou dolů, za chvíli by se už neotočilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.3.13 21:42

@ivodička jojo hlavičkou dolů už je od 28tt…asi to teď víc prožívám kromě začátečních nevolnosti mi totiž celý těhotenství nic nebylo…

• Citovat
  • Upravit
3361
1.3.13 21:50

@ikyki No jo, on nejlepší a nejhezčí je stejně druhý trimestr, první stojí za prd, člověku je furt blbě a furt se bojí, aby bylo vše v pořádku. A ten poslední, to už je pak pěknej záhul :D Já u druhého měla poslíčky dost brzy, byla jsem přesvědčená, že to nemůžu do termínu vydržet, nakonec týden před termínem jsem už i sekala trávník(kolemjdoucí se na mě dívali jak na blázna)…a ono nic. Nakonec mi až v den termínu praskla voda :) To už jsem nemohla ani chodit, byla jsem tlustá oteklá funící lokomotiva… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.3.13 22:05

@ivodička No po tom 36 tt kdy už je mimi hotové taky budu dělat vše pro uspíšení tohle totiž až do 40tt trpět nechci :D

• Citovat
  • Upravit
3361
1.3.13 22:11

@ikyki Nechci ti kazit radost, ale já se snažila u prvního všemi možnými zbůsoby(vymalovala jsem i celou ložnici) a porodila jsem 2 dny po termínu, první děcko se ve většině případů rodí v termínech, nebo přenáší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.3.13 22:14

@ivodička No tak to ti teda díky :mrgreen: tohle přesně jsem chtěla slyšet :pankac: :mrgreen: a co se tak proto dělá? sklenička červenýho se taky může?

• Citovat
  • Upravit
3361
1.3.13 22:19

@ikyki Ta je dobrá na krvinky, tu mi gyndař doporučil pít ob den… ale k porodu to nijak nepomohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.3.13 22:21

@ivodička Sem z toho bubnu fat na nervy…už se nemůžu dočkat až se vrhnu po šesti nedělí na hubnutí fakt si přijdu jak velryba :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3361
1.3.13 22:29

Jako jsem měla já ho určitě ještě nemáš… :) byla jsem unikát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.