Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jéé, krásný, nechci strašit, ale ještě poroste
…máš bříško ještě dost nahoře…
| Tohle je dva týdny stará fotka a já prd poznám jestli ho teď mám nahoře stejně nebo ne… |
@ikyki Až ti klesne, tak to poznáš, je to dost i vidět, zvláště u takových to velkých bříšek
Mimi ti jakoby klesne a spadne tak, že budeš mít pupík špičatej
A už tě nebude kopat do žeber…
@ivodička Hele já sem asi divná ale mě do žeber nekope
ale tak porod snad poznám jsem dost hysterická a mám nízký prah bolesti, takže já si myslím, že pojedu dřív než bude nutný
@ivodička No není to žádnej velkej hrdina ale láska se na to chystá, už podepsal i papír…a na další kontrole si to jde do pokladny zaplatit, tak uvidíme…znám se budu u sebe někoho potřebovat…minule jsem šla k zubaři a musela semnou dovnitř manželova maminka ![]()
@ikyki Tak to je dobře, já měla manžela u porodu dvakrát a nechtěla bych jinak, sice jsem na něho furt nadávala, ale on měl dost trpělivosti…pustil si televizi a neposlouchal mě
Taky jsem svého prvorozeného rodila u základního instinktu ![]()
A kdyby tam nebyl…neměli by jsme takovéto fotky
(pár sekund na světě)
@ivodička Taky chci takovou fotku, tak doufám, že to s nim nesekne a neprošvihnem to…nádherná fotka ![]()
@ikyki Když to vydržel můj chlap, tak musí už všichni ![]()
A u mého porodu hned malou také tátovi vrazili do náruče a on ji hodinu hlídal(museli mě pro komplikace odvézt). Dnes je na to patřičně pyšný, ale prý to byla nejdelší hodina v jeho životě ![]()
@ivodička to si člověk pamatuje do smrti, musí to být krásný okamžiky…já letím ležet tlačí mě pupek, tak zase zítra a děkuju za večerní pokec ![]()
Ahoj, tak tady už se i @ikyki pomalu chystá, do porodky, to je super
!Ještě k urychlení porodu, ale až po 38 týdnu, prostě víc sexovat, sperma má vyvolávací účinky. Taky se prý pije maliníkový čaj, ale víc si už nepamatuju, já nic nestihla, malej byl v 38 týdnu
.Jo a pěkné fotečky jak bříšek tak mimča.
@glorča No nechystám ale po 36tt jdu do maliníku a s tím sexem no uvidíme, přijdu si jak velrybka ![]()
Ahoj holky, tak vám musím říct, že 24.2.2013 se nám v 10.38h. narodila Eliška, vážila 2420g a měla 46cm. Narodila trošku před termínem 36+2 a krom žloutenky díky které jsme se dostaly domu až dnes je naprosto v pořádku! Porod byl velmi rychlý a hrozně super. Až bude víc času napíšu víc. Mějte se krásně a díky, že jste na mě myslely.
![]()
@lumpas
Jé hurá, už jsme si říkaly, že jsi asi ve špitále! Tak moc a moc gratuluju k malé, hlavně ať jste obě zdravé, ten rychlý porod ti závidím! Určitě pak napiš víc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Myslím, že na 31 tt taky unikát…teď je větší
roste snad každou hodinou