KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
8.3.13 11:52

Tak jsem napsala do dvou CARů, jak je to „zeptej se lékaře“ zjistím si co nejvíce informací, v pondělí se na všechno v mém CARu také zeptám a uvidíme, určitě se vám ozvu a dám vám vědět, jak to dopadlo :hug: děkuji vám, že jste mi napsaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.3.13 13:04

@crazy0 Ja ho brala utrogestan az do konce prvniho trimestru mela jsem mit 2 catka a nakonec jedno zaniklo a tak jsem ho brala po celou dobu!!!A na caru mi rekli jak vyjde tehu test i jen trosku tak pokracovat zadnem pripade neprestat brat utros!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.3.13 13:14

@ivodička Ahoj, tak to vás fakt lituji, takové starosti!!! Stejně je neuvěřitelné jak jsme každý jiný. Kamarádka zase říkala, že dala v roce dcerce napít kravské mléko a naskákaly jí boule po těle… Prý také alergie. Teď jí jsou téměř čtyři roky a mléko pije normálně a v pohodě. Jiná kamarádka zase říkala, že se jí pořád osypával syn od narození a mám pocit, že ani nepřišli na to co mu je… Někteří doktoři mě fakt fascinují. Každopádně celé rodině přeji pevné nervy! :kytka:

Tak mě napadá, vy co už nechcete, nebo nebudete mít už další dítko, že je smutné, že už ten super pocit z narození miminka nezažijete??? :oops: :oops: Je to fakt silný zážitek, až neskutečný a jedinečný a trvá jen zlomek vteřiny… A přesto vám na vždy zůstane v paměti ten pohled na to malé když se klube na svět… Naše Elí, snad jen vystrčila hlavu a začala křičet jako na lesy… :mrgreen: No nic, jsem plná emocí… :oops: :) :)

@crazy0 kam že to chodíte do car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.3.13 13:18

Ještě k tomu utrogestanu. Já jako dr. amatér jsem si utrogestan sama vysadila, protože mi po něm bylo hrozně zle a po týdnu jsem začala slabě krvácet. Volala jsem pro radu do car (jasně, že jsem zapřela vysazení) a dr. mi řekla, přestat zavádět, ale polykat… Víc už jsem si to nelajzla a poctivě jsem to brala až do konce 1. trim. Tedy dokud dr. neřekl dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
9.3.13 09:01

@lumpas To víš že mě mrzí, že už ten pocit nikdy nezažiju…je to to nejkrásnější, co může být, ale to bych si musela dělat mimčo každý rok :mrgreen:
A mě bohatě stačí ti dva moji raubíři…občas si říkám - syn problémový, dcerka nemocná, to třetí by bylo určitě zdravé a ze všech nejhodnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.3.13 10:13

@lumpas chodim do apolinare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
10.3.13 16:25

@ivodička A třeba taky zlobivé a nemocné, je to jako sázka do loterie, že? :mrgreen: Taky si myslím, že mi bohatě budou stačit 2,ale lumpasku obdivuju! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.3.13 19:20

Holky, prosim vas, zitra jedu do apolinare, pry, kdyz budu po ultrazvuku v poradku, tak zahajime stimulaci pred ket, rovnou mi pichnou pregnyl a za dalsich 7dni pujdu na ket, moc tomu memu caru uz neverim, je toto normalni postup? Prosim vas, jak a cim vas stimulovali pred ket? Jak a kdy se meri vyska sliznice? Vubec o tom minule nemluvili… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
10.3.13 19:36

@crazy0 mě u prvních Ket ničím nestimulovali, jen píchli pregnyl a pak jsem brala utrogestan. U dalších KET jsem brala estrofem myslím od 2.dne cyklu a asi od 14 dne cyklu estrofem dál + utrogestan…
pokud budeš mít rostoucí folikul, tak by sliznice měla růst sama od sebe, protože estrogeny vylučuje právě ten folikul, potom by už jen stačilo načasovat tu ovulaci…ale každý to měl jinak, glorča myslím píchala injekce. fakt je to všude jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.3.13 19:42

@ivodička jsi hodna, dekuji, jsem z toho fakt na mrkev, hlavne kdyz vim, ze mam jen jednoho mrazacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
10.3.13 19:45

@crazy0 Moc držím palečky…zkus se zmínit o tom utrogestanu. Samotné mi to vrtá hlavou…jsem moc zvědavá, jak dopadneš. Hlavně, tvé pocity před KET známe moc dobře všichni :) Takže tě tu rádi podpoříme… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.3.13 19:56

:hug: dekuji, urcite hned dam vedet a taky se zeptam, proc jsem ho pred tim nebrala dele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
10.3.13 21:19

@crazy0 Zítra budu držet palce a myslet na Tebe a uvidíš s tím utrogestanem se to nějak určitě vysvětlí :hug:

• Citovat
  • Upravit
1019
10.3.13 21:22

:hug: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.13 17:21

Ahojky holky, tak dnes jsem byla v CARu v Apo. KET mi posunuli na další měsíc, protože to vůbec nevypadá na ovulaci, takže si prý na ní počkáme, uměle mě stimulovat moc nechtějí, což je pro mě dobrá zpráva…
Ptala jsem se samozřejmě na ten Utrogestan, jestli ten samovolnej potrat nemohl být kvůli němu… takže prýž ne… že Utrogestan na 15dní prý dávají u každé a prý nemá smysl ho užívat dále… v tom jsem argumentovala, že vím, že jiné ženy díky němu donosily dítě… to se velmi divila a říkala, že na tom Utrogestanu prý vůbec nezáleží… taky jsem se ptala, jestli jen pro klid v duši ten Utrogestan můžu brát ten první trimestr a to se jí teda moc nelíbilo i přesto, že říkala, že vůbec tětu neškodí… tak a kde je zakopaný pes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.