KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
2.3.13 16:46

@lumpas Měli jsme tušení :oops: moooc gratuluju, Elišce přeju ať se má čile k světu

• Citovat
  • Upravit
3361
2.3.13 19:00

@lumpas :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
2.3.13 20:18

@ivodička Buď už mi hrabe nebo nevím, napustila jsem si vanu ulevuje mi od bolestí v kříži, když jsem vylézela, padla kapička krve, myslela jsem si, že sem se při holení jen řízla jenže pak jsem spozorovala cucínek zbarvený do červena…jak má vypadat hlenová zátka… :?: :?:

• Citovat
  • Upravit
1019
2.3.13 20:28

Ahoj holky, v unoru jsem byla na ivf, bohuzel nevyslo, v patem tydnu ze me embrousek vysel :( chtela bych zkusit ket, mame jedno zamrazene embrio… chtela bych se zeptat, u nas v caru se plati za zmrazeni 2800 a za rozmrazeni a dani do delohy 3500, kdyz se ale stane, ze se embrio pri rozmrazeni rozpadne, nebo tak neco… tak tech 3500 se musi zaplatit? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.3.13 20:30

Lumpas Gartulace veliko at se vam dari a Eliska at roste jak zvody moc moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
2.3.13 20:31

@crazy0 To záleží jak to ten CAR má ale podle mě by se to platit nemělo…

• Citovat
  • Upravit
1019
2.3.13 20:41

@ikyki dekuji ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
2.3.13 20:50

@crazy0 Není zač ale ověř si to tam…držím :palec: ať to klapne

• Citovat
  • Upravit
1019
2.3.13 20:53

@ikyki určitě :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.3.13 21:01

@ikyki Hlenová zátka je spíše takový hustý krvavý hlen…ale klid, ze mě odcházel při druhém porodu ještě dlouho před porodem a po troškách :) Vždycky jen na toaleťáku trochu hlenu s krví, pak nic, pak znova-proto jsem si myslela, že budu určitě rodit dřív a nakonec jsem donosila až do termínu :)
V prvním těhotenství se mě stávalo, že jsem v pokročilém stádiu těhu stále trochu špinila, nikdy mi nic nenašli. Prý jenom pravděpodobně zvýšená propustnost cévek v dolním segmentu…pokud půjde o jasně červenou krev, zajdi k doktoru!!!
Neměla jsi nějakou zvýšenou námahu, nebo hodně horkou vanu?? No, dávej na sebe pozor, přijít to může kdykoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.3.13 21:04

@crazy0 KET je krio-embrio-transfer…platí se jen za transfer zamražených embrií do dělohy :) Alespon tak to bylo v mém CARu. A u nás vyšel na 5tisíc+1700 katetr…
Tak držím palce a ať ti to vyjde…

Příspěvek upraven 02.03.13 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.3.13 21:06

@lumpas …ještě jednou hodně štěstíčka a jen samou radost z toho malého človíčka… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
2.3.13 21:15

@ivodička Hele bez vany nedám ani ránu dávám si jí denně a pokaždé stejně teplá voda, horkou si nenapouštím…tak to vypadá, že to budu skoro stejně jako ty :mrgreen: díky za info…a námahu jsem dnes neměla žádnou

• Citovat
  • Upravit
1512
3.3.13 08:32

@ikyki Nazdárek,ještě k hlen zátce, ta krev by měla být alespoň trošku v hlenu, pokud to byla jen krev, raděj bych jela na kontrolu, Je fakt, že mimčo už je velké, překrvení dole taky, ale pro jistotu. pokud je to hlenové, pak jde nejspíš o zátku, já ji měla minule jen lehce růžovou, ale šla naráz :nevim:. @crazy0 U nás se platilo taky jen za rozmražení a zavedení, tak si tam raději zavolej (cca 5000kč). @ivodička Ahoj šílená rybo z Nema, ta tam byla nejlepčí :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
3.3.13 10:49

@glorča Díky, já se rozhodla změnit profilovku, jelikož jsem tam měla fotku svých dětí a napadlo mě, že by mě tu podle ní mohl někdo poznat, ze známých z okolí, všude na e-miminu rozkecávám, že mám děti z umělého, a přitom blízkému okolí to tajím, tak jsem takto raději tomu předešla…
No, a protože mám ráda modrou, jsem ve znamení ryb, miluju potápění a pohádku „hledá se nemo“, volba byla jasná… :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.