Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ivodička Buď už mi hrabe nebo nevím, napustila jsem si vanu ulevuje mi od bolestí v kříži, když jsem vylézela, padla kapička krve, myslela jsem si, že sem se při holení jen řízla jenže pak jsem spozorovala cucínek zbarvený do červena…jak má vypadat hlenová zátka…
![]()
Ahoj holky, v unoru jsem byla na ivf, bohuzel nevyslo, v patem tydnu ze me embrousek vysel
chtela bych zkusit ket, mame jedno zamrazene embrio… chtela bych se zeptat, u nas v caru se plati za zmrazeni 2800 a za rozmrazeni a dani do delohy 3500, kdyz se ale stane, ze se embrio pri rozmrazeni rozpadne, nebo tak neco… tak tech 3500 se musi zaplatit? Dekuju
Lumpas Gartulace veliko at se vam dari a Eliska at roste jak zvody moc moc gratuluji
@crazy0 To záleží jak to ten CAR má ale podle mě by se to platit nemělo…
@ikyki Hlenová zátka je spíše takový hustý krvavý hlen…ale klid, ze mě odcházel při druhém porodu ještě dlouho před porodem a po troškách
Vždycky jen na toaleťáku trochu hlenu s krví, pak nic, pak znova-proto jsem si myslela, že budu určitě rodit dřív a nakonec jsem donosila až do termínu ![]()
V prvním těhotenství se mě stávalo, že jsem v pokročilém stádiu těhu stále trochu špinila, nikdy mi nic nenašli. Prý jenom pravděpodobně zvýšená propustnost cévek v dolním segmentu…pokud půjde o jasně červenou krev, zajdi k doktoru!!!
Neměla jsi nějakou zvýšenou námahu, nebo hodně horkou vanu?? No, dávej na sebe pozor, přijít to může kdykoliv ![]()
@crazy0 KET je krio-embrio-transfer…platí se jen za transfer zamražených embrií do dělohy
Alespon tak to bylo v mém CARu. A u nás vyšel na 5tisíc+1700 katetr…
Tak držím palce a ať ti to vyjde…
Příspěvek upraven 02.03.13 v 21:06
@lumpas …ještě jednou hodně štěstíčka a jen samou radost z toho malého človíčka…
![]()
@ivodička Hele bez vany nedám ani ránu dávám si jí denně a pokaždé stejně teplá voda, horkou si nenapouštím…tak to vypadá, že to budu skoro stejně jako ty
díky za info…a námahu jsem dnes neměla žádnou
@ikyki Nazdárek,ještě k hlen zátce, ta krev by měla být alespoň trošku v hlenu, pokud to byla jen krev, raděj bych jela na kontrolu, Je fakt, že mimčo už je velké, překrvení dole taky, ale pro jistotu. pokud je to hlenové, pak jde nejspíš o zátku, já ji měla minule jen lehce růžovou, ale šla naráz
. @crazy0 U nás se platilo taky jen za rozmražení a zavedení, tak si tam raději zavolej (cca 5000kč). @ivodička Ahoj šílená rybo z Nema, ta tam byla nejlepčí
!
@glorča Díky, já se rozhodla změnit profilovku, jelikož jsem tam měla fotku svých dětí a napadlo mě, že by mě tu podle ní mohl někdo poznat, ze známých z okolí, všude na e-miminu rozkecávám, že mám děti z umělého, a přitom blízkému okolí to tajím, tak jsem takto raději tomu předešla…
No, a protože mám ráda modrou, jsem ve znamení ryb, miluju potápění a pohádku „hledá se nemo“, volba byla jasná…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@lumpas Měli jsme tušení
moooc gratuluju, Elišce přeju ať se má čile k světu