KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
18.2.13 14:52

@glorča Týden od odchodu hlenový zátky? 8o tak to sem ani netušila

• Citovat
  • Upravit
167
18.2.13 14:56

Díky moc za rady, stejně musím počkat až přijede manžel z práce. Teď jsem koukala na tránky http://www.lubusky.com/…ve-vody.html a tady píšou, že by v mém týdnu porod vyvolaly za 24h. V případě, že je to plodovka. No uvidíme, co se bude dít do 17.h. než přijede Manžel. Ještě jednou díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.2.13 14:57

@ikyki Jo jo, ale nemusí to být samozřejmě pravidlo, ale ta zátka je tam kvůli infekci, aby se nedostala do por.cest,takže když odejde značí to, že se něco děje, že se tělo chystá k porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.2.13 14:58

Jo ještě k té zátkce, 1. jsem to nepostřehla, po 2. odešla cca do 2hodin před porodem a celá, nedala se přejít bez povšimnutí… a teď tápu. Říkám, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.2.13 14:59

@lumpas No tak moc držím palce tak nás informuj

• Citovat
  • Upravit
1512
18.2.13 15:00

@lumpas Přeju ať vše dobře dopadne, pak napiš, co se děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.2.13 15:01

Jasný, budu informovat. Díky za podporu a info. papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.2.13 22:05

@lumpas Tak držím palečky… :) U prvního porodu mi zátka odešla a začala jsem rodit ten den, u druhého asi 14 dní? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.2.13 22:16

Tak to vypadá, že si ji tam nechali, když nepíše…jééé moc ji držím :palec:

• Citovat
  • Upravit
167
19.2.13 08:42

Ahoj holky, tak to byl planý poplach. I když s pěknou přípravou na porod. Kdyby něco, tak prý máme jet, vypadá to na pěkný fofr. Čípek zkrácený na 1cm a na 2 prsty otevřená. Jo a prý to bude pěkný rošták, dle uz. Neskutečně se nám to miminko mlelo a dr z toho byla uplně hotová. :mrgreen: Ještě jednou všem děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.2.13 09:24

@lumpas Teda ty to bereš fofrem! A co říkala dr. když už jsi otevřená, nechtěli si tě tam nechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.2.13 10:34

@glorča Dr. jen říkala, že je to krásně připravený a právě, že to vypadá na rychlovku, tak kdyby něco, tak máme hned jet. Ale že můžu i přenášet. Ale vzhledem k tomu, že Maruška byla také 36+3 a byl to fofr, tak tohle by vůbec „nepodceňovala“. Ve čt. jdu do poradny, tak přemýšlím, jestli by se mnou neměl jet doprovod kdyby dr. zavelel ZŮSTÁVÁTE TU!!! A si by mě trefilo, ale co by se dalo dělat. O tomm, že by mě tam nechali ani nemluvili a já jsem moc ráda. Večer manžel přiveze děti a ve čt. při poradně se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.2.13 10:50

@lumpas jéje, to jsou nervy, co? :mrgreen: Já když vzpomenu na sebe…
I když s tím otevřením, já takto byla taky a čípek mrcha i při porodu takto držel a držel…tak snad to budeš mít rychlejší, moc držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.2.13 12:06

@lumpas :mrgreen: Haha takže to můžeš každým dnem klidně očekávat co…tak držím nadále palce

• Citovat
  • Upravit
50
19.2.13 14:14

Je tak to drzim palecky zavidim uz bych to taky chtela mit za sebou!!!
Jiank to me mimi se fakt napilo moc plodovky a uz je lepsi cise ne tak jak by melo byt, ale zmensilo a to je dulezite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.