Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikyki Take jsem nerozumela tomu ze neco takoveho muze byt tak snad v utery nam reknou ze mimi je v poradku
@lumpas no taky jsme byli prekvapeni mela jsem mit dvojcatka, ale jedno zaniklo a mela jsem jid na vycisteni. Nastesti mi jeste pani doktorka udelala dalsi sono a zjistila ci nasla jeste to jedno ze to zvladlo!!!ten co zanikl hodil stin a nejaky bordylek a presne na nej takze to udelalo clonu pres to dobre mimi no nastesti delaji u dvojcat dve sona kdyby nahodou!!!Jeste ze me nebrali bo bych prisla o mimi jsem p. doktorce velmi vvdecna ![]()
@ivodička ze začátku mi bylo děsně, měla jsem 61kg a když jsem začala nabírat byla jsem strašně zoufalá, přišla jsem ji vozembouch ale pak jsem otěhotněla i přes ty kila jsem si přišla strašně krásná a říkala jsem si, že mi za tu mojí fazolku ty kila stojí
No já minulé těhotenství začínala na 60 kg(ale jsem malá, mám161cm),takže lehce oplácaná jsem skoro odjakživa(sice byly doby s 50 kg, ale to je dávno)
,končila jsem na 74kg, ale do 3 měs jsem měla zase 60.Teď jsem před otěhotněním to dopracovala na 64 kg, teď mám 68 a pěkně přibírám, stačí pár dní doma s rýmou a kliďo 2 kg nahoře
,taky se bojím, že už to nepůjde dolů tak snadno
.Mě během 10 let váha pěkně kolísala od 55 do 64 kg, ach jo, moc ráda papám ![]()
@ivodička @ikyki no radsi bych mela klid a ne tolik nervu na pochodu ted jsem zvedava jak dopadne zas to uterni sono a uvidime jestli uz budu mit klid!!!A co vy jak???
@Lenken Teda nedivím se, že máš nervy na pochodu, ale uvidíš, že na kontrolním Uz bude vše dobré, pokud se jí nezdál jen žaludek(asi se mimčo opravdu hodně napilo).Také držím palce!
@Lenken Tak to je jasný, že bys měla radši klid…ale uvidíš, že to snad bude dobrý, přijde mi to nějaký divný, že by se miminko napilo víc aproto mělo větší žaludek… ![]()
No uvidime jak vse dopadne do ted jsem verila ze budu mit poivf miminko a vy
slo ta a ted verim ze zas bude mimi v poraku takze musi
Ahoj holky, mám takový dost hloupý dotaz. Od pátku mi asi odchází plodová zátka a od včerješka od odpoledne mám nepravidelné a slabé křížové bolesti. Bohužel mám pocit, že mi se zátkou odtéká i plodovka. Nevíte jak to poznám aníž bych musela do porodky? Trpím na výtoky, tak si nejsem jistá, ale tohle se mi nějak nezdá… Díky za rady…
@lumpas jaký si týden??? každopádně možná bych do tý porodky radši zajela
Ahoj, jsem 35+3 záda mě bolí přesně v kříži, tedy dneska. Spíš to možná vypadá jako bych byla nastydlá (ta bolest). Břicho mi u toho netvrdne, ale včera mě v zádech píchalo a v intervalech (jako při 1. por.) jen to včera byl hoodně slabý odvar.
@lumpas nejsou to poslíci ale zase ta zátka no nevim, já sem plašan já bych jela…víš co říká? Radši 100 krát jen tak než jednou pozdě
@lumpas Ahoj tak zátku asi poznáš, čirý nebo narůžovělý hustý hlen,,,po odchodu zátky se říká že zhruba do týdne porodíš…Hele, pokud se ti to nezdá, raděj bych jela buď za tvým gyndařem nebo do porodnice.Oni mají na plodovku testovací papírky, ale jestli se dají sehnat třeba v lékárně, to fakt netuším
.Je to ještě brzy, raději bych na kontrolu jela..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.