Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc děkuji, jsem ráda, že jsem tu
Potřebuji si o tom s někým poklábosit, ikdyž tedy mám suprového chlapa, který si o tom semnou povídá ale co si budem povídat. Ženský pokec je ženský pokec
A budu ráda za rady a zkušenosti, co tu holky máte… ![]()
@jitule193 Páni 31, to je síla
není to tak dlouhé…je to jen 10 dní než si uděláš test…pravdou ale je, že mě ta doba přišla nekonečná…odpočítávala jsem minuty, co minuty sekundy a stejně sem nevydržela až do 10. dne
myslím si, že pokud je to jen o té neprůchodnosti a žádný jiný problém nemáte máte velkou šanci…mě doktorka říkala, že pro tyhle tipy jako jsme my, myslím ty co nemají problém jen třeba nemají průchodné vejcovody nebo vejcovody nemají vůbec je KET lepší než celý cyklus IVF tak snad Tě to podpoří stejně jako před půl rokem mě ![]()
@ikyki píše:
@jitule193 Páni 31, to je sílanení to tak dlouhé…je to jen 10 dní než si uděláš test…pravdou ale je, že mě ta doba přišla nekonečná…odpočítávala jsem minuty, co minuty sekundy a stejně sem nevydržela až do 10. dne
myslím si, že pokud je to jen o té neprůchodnosti a žádný jiný problém nemáte máte velkou šanci…mě doktorka říkala, že pro tyhle tipy jako jsme my, myslím ty co nemají problém jen třeba nemají průchodné vejcovody nebo vejcovody nemají vůbec je KET lepší než celý cyklus IVF tak snad Tě to podpoří stejně jako před půl rokem mě
Ano spermiogram je na výbornou a dr, také říkal, že nevidí důvod proč by to nemělo vyjít. Ale moje povaha je taková, že maluji ve všem čerta na zeď už dopředu tak si myslím, že to nebude tak jednoduché abych měla to štěstí a vyšlo to na poprvé, to jsem prostě celá já
Ale i přez to doufám
Mimochodem vím, jak to u tebe probíhalo
pročítala jsem si diskuzi
a rovnou Ti gratuluji ![]()
@jitule193 Děkuju, hele taky sem dokonalej malíř čerta ale KET vyšel první takže…no problem ale taky si myslím, že každá co se pustí do IVF a pak čeká na výsledek není jen pozitivně naladěná, v každý hlodá červík, to bude asi normální ![]()
@ikyki píše:
@jitule193 Děkuju, hele taky sem dokonalej malíř čerta ale KET vyšel první takže…no problem ale taky si myslím, že každá co se pustí do IVF a pak čeká na výsledek není jen pozitivně naladěná, v každý hlodá červík, to bude asi normální
No v pátek si mám píchnou ještě pregnyl tak test nemá cenu dělat dřív než mi řekli, budu jako kšandy
trochu mi pobolívá břicho jako na MS tak se bojim, uvidíme…
@ivodička píše:
@jitule193 Jé, tak tfuj tfuj tfuj. Tady v diskuzi je spoustu po KET těhotných…tedy teď už to mají za pár, tak tě tu vzájemně podpoříme
(já těhotná tedy nejsem, už doma dva keťáčky mám). Ale můžeš se ptát, na co chceš…
Ahoj
moc děkuji za přijetí a podporu… a ptát se určitě budu jak se znám
jsem nervózní jak to dopadne asi jako byl každý tady
Ale těší mě ty úspěchy
@jitule193 Ahoj, vítám tě mezi námi.
31 mrazáčků je fakt něco, tolik dětí jste určitě ani neplánovali, že?
Kam chodíš do car? Tady se opravdu dozvíš věcí… Je to tu super, ta podpora, kterou nechápe nikdo kdo tímto neprošel. Opravdu super. A vůbec, holky tu dokáží poradit i s věcma které se ketu ani moc netýkají, velká pochvala a díky všem co tu píší…
![]()
@lumpas píše:
@jitule193 Ahoj, vítám tě mezi námi.31 mrazáčků je fakt něco, tolik dětí jste určitě ani neplánovali, že?
Kam chodíš do car? Tady se opravdu dozvíš věcí… Je to tu super, ta podpora, kterou nechápe nikdo kdo tímto neprošel. Opravdu super. A vůbec, holky tu dokáží poradit i s věcma které se ketu ani moc netýkají, velká pochvala a díky všem co tu píší…
![]()
Ahoj, děkuji
chodím do IVF centra Zentren Prof. Zech v Plzni. Abych pravdu řekla, s celou třídou dětí jsme nepočítali a taky mě dali hodně zabrat
Ano, tato diskuze se mi taky moc líbila ráda jsem jí pročítala ale nenapsala
.Ale dnes už začínám být nervózní, nechala jsem si dát jen jednoho mrňouska a pobolívá mi v podbřišku tak mám strach ![]()
@jitule193 píše:
No v pátek si mám píchnou ještě pregnyl tak test nemá cenu dělat dřív než mi řekli, budu jako kšandytrochu mi pobolívá břicho jako na MS tak se bojim, uvidíme…
Jo tak to jo, tak když budeš píchat pregnyl opravdu nemá cenu dřív jak 10. den od píchnutí…fíha úplně jsem se vrátila na začátek, ty pocity a tak…a jinak pakliže si pročítala tak jsme bolest na MS měli prakticky každá, já chodila na záchod s tím, že už mrcha přišla…
@ikyki píše:
Jo tak to jo, tak když budeš píchat pregnyl opravdu nemá cenu dřív jak 10. den od píchnutí…fíha úplně jsem se vrátila na začátek, ty pocity a tak…a jinak pakliže si pročítala tak jsme bolest na MS měli prakticky každá, já chodila na záchod s tím, že už mrcha přišla…
@jitule193 píše:taky mám ten pocit, že se to každou chvilku rozjede
No četla jsem to tak mi to trošku uklidnilo
Já to do 5.února asi nevydržim
Znám ten pocit, já si byla naprosto jistá, že ms dorazí uvidíš dobře to dopadne…a znáš to kdo si počká ten se dočká ![]()
@jitule193 Ahoj,taky tě zdravím a moc držím palce, ať se mrně uchytí!
Neboj, bolesti břicha jako na menzes nic neznamenají, fakt jsme je měla každá jak už psala Kyki.31 embryjek, tak to je mazec, asi jsi měla pěkné bolesti břicha, že? A co hyperstimulační syndrom, byl, nebo tě minul při takovém množství vajec?5.2 na Tě budu myslet.Je fakt, že z téhle diskuse vyšlo hodně těhotných ![]()
@glorča píše:
@jitule193 Ahoj,taky tě zdravím a moc držím palce, ať se mrně uchytí!Neboj, bolesti břicha jako na menzes nic neznamenají, fakt jsme je měla každá jak už psala Kyki.31 embryjek, tak to je mazec, asi jsi měla pěkné bolesti břicha, že? A co hyperstimulační syndrom, byl, nebo tě minul při takovém množství vajec?5.2 na Tě budu myslet.Je fakt, že z téhle diskuse vyšlo hodně těhotných
Ahojky, děkuju, bolesti jsem měla opravdu veliké, břicho jako balon a týden jsem se nemohla pohnout ale hyperstimulák mě jako zázrakem minul
Musela jsem tedy jezdit každý den na kapačky ale dnes už se tomu smějeme, jako by se nic nestalo ![]()
@jitule193 po tom pregnylu raději počkej na test 12 dní, já ho měla ještě 12 den slabě pozitivní a 14 den už negativní…(u prvního IUI)…
@ivodička píše:
@jitule193 po tom pregnylu raději počkej na test 12 dní, já ho měla ještě 12 den slabě pozitivní a 14 den už negativní…(u prvního IUI)…
Noo, dr. říkal test udělat 5.2. a hned zavolat výsledek. Stejně pak budu testovat každý den, jak se znám
Uvidíme holky uvidíme…už aby to bylo. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.