KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
27.11.12 09:36

Jo kojení, to je velká věda… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.11.12 15:30

Ahojte děvčata, nějak jsem nezvládala psát. Dnes jsem byla na UZ a dr.mi řekl, že se jedno mimčo přestalo vyvíjet…Druhé je zatím v pořádku, tak doufám, že to tak zůstane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.11.12 15:31

@ikyki Ahoj a jak se daří tobě, dlouho jsi nepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.11.12 21:18

Ahojky…Holky každý den Vás čtu ale už sem se v tom úplně ztratila, takže doufám, že se vám všem daří dobře :hug: u mě vše v pořádku začali jsme 5 měsíc, už cítím pohyby a asi čekáme holčičku… :srdce: má někdo nějaké novinky?

• Citovat
  • Upravit
3361
29.11.12 09:33

@glorča Tak hlavně, že to druhé je v pořádku, jak jsem tak pročítala kdysi diskuze, hodně maminkám se tohle stalo, hlavní je, že se to jedno drží!! Mojí příbuzné se to stalo taky, čekala dvojčata-z normálního otěhotnění-a asi v 10 týdnu ji řekli, že už tam také je jenom jedno…a té holčičce je dnes už 11 let. Tak hlavu vzhůru, určitě to jedno bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.11.12 09:34

@ikyki Jé, holčička… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.11.12 15:24

@ivodička Děkuju :hug: @ikyki To je krásné, holčička :lol:,přála jsi si ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.11.12 16:58

Přála ale pak jsme se dostala do situace kdy jsem si kvůli manželovi přála kluka a nakonec je i manža posrandírovanej z holky…a jak se máte vy?

• Citovat
  • Upravit
1512
30.11.12 11:05

@ikyki No jak už jsem psala, čekám teď jedno mimi a bojím bojím, aby vše dopadlo! Jinak se mám dobře, nevolnosti mě nějak míjejí, naposled mi bylo zle ještě když jsem brala utrogestan a pak když mě přepadla migréna, jinak že jsem těhotná ani nevím :nevim: :D, tak se zase trápím, jestli je to normální 8o! I když v prvním těhotenství jsem nevolnosti taky neměla…Akorát nějak víc a rychleji přibírám než poprvé, tak už se děsím toho, jak budu vypadat, ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.11.12 11:07
@glorča píše:
@ikyki No jak už jsem psala, čekám teď jedno mimi a bojím bojím, aby vše dopadlo! Jinak se mám dobře, nevolnosti mě nějak míjejí, naposled mi bylo zle ještě když jsem brala utrogestan a pak když mě přepadla migréna, jinak že jsem těhotná ani nevím :nevim: :D, tak se zase trápím, jestli je to normální 8o! I když v prvním těhotenství jsem nevolnosti taky neměla…Akorát nějak víc a rychleji přibírám než poprvé, tak už se děsím toho, jak budu vypadat, ach jo :lol:

Myslím, že buď jedině ráda, že žádné nevolnosti nemáš, já si je užila pořádně a není to žádnej medík…uniklo mi jaktože čekáš jedno, byla jsi na redukci nebo to to jedno nakonec vzdalo samo?

• Citovat
  • Upravit
3361
30.11.12 11:58

@ikyki Manžel si prvně zase přál holčičku a byl to kluk. Ale až budeš mít mimi doma, tak se ti bude připadat, že to, co máš, je prostě nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.11.12 13:02

@ivodička Pro nás je to nejdůležitější ať je hlavně miminko zdravé na tom jestli má pindíka nebo ne přece nesejde

• Citovat
  • Upravit
3361
30.11.12 13:07

@ikyki Tak to určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
9.12.12 14:35

Ahojky děvčata, nějak to tu zanedbáváme! Tak pěkně povinně sem každá napište, třeba jak se máte, co těhulování, co Vánoce, a atd!!!Já se zatím mám fajn, dárky sháním jako každý rok na poslední chvilku(nejraděj bych si nafackovala, pokaždé si říkám, že musím začít dřív :D ),ve čtvrtek jdu na screening, tak kdo to zvládnete držte mi prosím pěkně palce! A pište sem, krucinál :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.12.12 20:49

Ahoj holky, nějak se tu nestíhá, že? :mrgreen: @glorča @glorča ty jdeš na prvotrimestrální screening? Bude to dobrý, uvidíš… u NÁS doma se vánoční atmosféra podobá spíš manévrům. V sobotu jsem začala péct za pomoci Lukáška… ;) Tak doufám, že toto hektické období přežiju. Sháníme dárky kde se dá, ale nějak není fantazie, takže opruz. Na víkend budeme mít děti u našich a u nás vypukne pečící šílenství naplno! Když to dám, tak budu balit i dárky. Takže typický odpočinek pro těhotnou. Navíc to hrozně letí… Ve čt. jsem byla kontrole v 25.tt, vše dobrý, jen jsem si vyslechla poznámku ohledně váhy… Naštěstí dr. je rozumný a bere na vědomí, že mám doma 2 děti a je to prstě mazec. :think: Tak se tu opatrujte, jdu odpočívat… Kdyby náhodou, tak všem krásné a KLIDNÉ prožití Vánočních svátků a v novém roce hodně zdraví a rostoucí bříška… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.