KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
30.10.12 16:36

@lumpas Mému synovci bude v lednu 12 let a je na tom stejně…ale já kupuji dárky symbolycké :) Pro mě jsou důležité moje děti…
miluje značkové věci, jako nike a tak, tak jsem mu koupila triko adidas, ještě na konci léta, když bylo ve výprodeji. A ještě plánuji, že mu koupím propisku se jménem, viděla jsem je v dráčkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
31.10.12 14:38

@lumpas Taky bych to viděla na nějaké značkové tričko nebo něco podobného, když mají všechno, stejně jim radost neuděláš a oblečením je neurazíš(ani rodiče).Já už letos všem budu taky dávat symbolické dárky(lepší kávička, šampíčko, doutníčky..)pro dospělé, ale moc nevím, co malému. Máte nějaký tip? budou mu 2 roky…(mám zatím vymyšleno:stolek a židličky malé dětské, pak nějaké duplo kostky a pak nevím :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.10.12 15:20

Ahoj holky tak to mame potvrzene 2 miminka a zitra jeste krev pry at to je 100%.Vsem preju brzke //at nas je zas o neco vic!!!Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
31.10.12 15:36

@Lenken Ahoj,chápu dobře, že čekáš dvojčátka? A to už jsi viděla na ultrazvuku? No za mě veliké gratulace! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.10.12 18:00

@Lenken Nádhera, tak se držte vy tři :dance:

• Citovat
  • Upravit
50
31.10.12 18:08

@glorča Ano na ultrazvuku mam 2 flicky musim cise pocitat s tim ze to jedno se muze jeste ztratit, ale pry je to nadejne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.10.12 18:10

@ikyki Dekujeme snad bude vse celych 9mesicu ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
31.10.12 21:17

@Lenken OHROMNÁ gratulace!!!
Jak říkám, tahle diskuze je začarovaná, vychází z ní hodně těhulek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
31.10.12 21:20

@glorča Já dětem koupila prolézací tunel a projekční lampičku, co promítá hvězdičky na zeď. Pro malého mám nářadí a motorovou pilu mr. MANNY, je to jeho velké přání. Ty židličky je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.11.12 11:07

@ivodička Dekuji hodne ten pokecik tady pomaha aspon me!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.11.12 14:03

My koupili mladýmu návěs s autama a lapop. To se zblázní, bude pořád něco mačkat a hlavně hrozně vyroste, že bude mít „počítač“ jako máme my. :) Jinak kupuju oblečení… @Lenken Tahle diskuse je opravdu dobrá. Zrovna dneska jsem přemýšlela nad tím, že máme všechny stejné, nebo hodně podobné pocity a pak to prostě vyjde! :dance: A když jsme štěstím bez sebe, tak na vyšetření je problém… ani si to nedovedu představit a NECHCI to zažít! Proto obdivuji všechny které tím prošly a museli čelit těmto nepříjemnostem a ranám osudu. Proto nám všem co jsme na stejné lodi přeji ať klidně zvrací, je jim zle, ale ať máme všichni ZDRAVÉ DĚTI a porod přežijeme ve zdraví! :kytka: A je fakt dobrý vědět, že ty páry které si tímto neprošly, tak prostě nevědí!!! Pro ně je to jen, tak si něco píchneš a je to… Ona je to docela pravda, ALE… To oni nikdy nepochopí… Holky jsem fakt hrozná, co.. :oops: :lol: Mám dnes nějakou náladu… Bolí mě tříselná kýla a brácha má zítra 1. rozvodové stání o děti… Tak se na mě nezlobte… :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
1.11.12 15:40

@lumpas Ahoj,taky mám nějakou melancholickou náladu, to je to hnusné počasí! Asi mě bude držet celou zimu, jsem letní člověk. Hele, já než šla na IVF tak mě taky ve snu nenapadlo, co všechno to obnáší, a to jsem si prošla 1 neúspěchem, takže úplně obdivuju páry a ještě víc ženy z nich, co to prostě nevzdají a jdou třeba do 3 a víc IVF, tělo musí dostat hrozný záhul a psychika ještě víc. Tak mě napadlo, že v Carech nezaměstnávají psychologa(alespoň v našem ne-nebo to nevím),který by mohl trošku pomoci…To s bratrem je mi líto! @ivodička Tak prolézací tunel malej má, ale ta motorová pila se mi líbí, zatím miluje hračky, co vydávají zvuky a světla, pak si začal hrát i s kostkama..Sousedi mají hrací stolek od Fischer Price a je perfektní, ale dražší-hraje melodie, různé zvuky, učí barvy, má češtinu a angličtinu(jen opravdu jednoduché věci),abecedu atd.,je zhruba od roku až do předškolního věku, tak o něm uvažuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.11.12 10:43

@lumpas S bratrem je mi lito a mas pravdu ve vsem co pises!!!Ja bych asi taky nezvladle jit ani na to 2 IVF bo co jsem si zazila pri 1 tak pekne dekuji a psychyka hruza, ale je fakt ze mam doma tak super chlapa ze me vzdy nejak umel rozveselit najid plan co se bude delat jen at na to nemyslim a tak no!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.11.12 11:44

Jo, psychika…já absolvovala celkem dvě IVF a tři KETy. U prvního IVF vyšel druhý KET a u druhého IVF první KET. Jak to bylo u vás? Teda, některý z vás si pamatuji, hlavně andel, ta toho měla požehnaně, ale v ostatních se už ztrácím :oops: Popisky zapnuté nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
2.11.12 14:38

@ivodička Já jsem měla štěstí v neštěstí, mě pouze nevyšlo IVF a to dle lékaře proto, že mu dlouho trvalo zavedení embryí, já koza se před tím vyčůrala(ale nikdo mi neřekl, že nemám)a pak byla děloha nějak blbě zakloněná, a jak jsem se bála, tak jsem se nemohla uvolnit a prostě to nešlo. Tahal mě za čípek peánem, no strašnej zážitek, měla jsem pocit, že mi vnitřek vytrhne ven, no fuj. Jinak 1Ket vyšel, mám z něj syna,2 byl teď, tak se uvidí, jak dopadnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.