Jak to chodí v Natalartu

1097
23.7.12 10:19

jak to chodí v Natalartu

Ahoj holky. Rozhodla jsem se založit novou diskusi. Zajímalo by mě jak to chodí v natalartu. Jsem tam objednaná a zatím nikdo mi nedal vědět Většina holek chodí na námko…takže jestli je tady mezi váma nějaká co by chtěla si o tom povídat a nějak mi do toho zasvětit abych se moc nestresovala tak budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1097
23.7.12 10:47

@tatranka1 Děkuji děkuji… :-D No jsem z toho taková nesvá, myslela jsem si že tohle nikdy nebudu potřebovat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.7.12 10:55

@tatranka1 víš po pravdě já vůbec neví co jsou IUI a tak… Vůbec jsem se oto nikdy nezajímala… Takže teď jsem jak alenka v říši divů… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.7.12 17:45

@tatranka1 Nene ke konkrétnímu ne…
Heleť a jak často se tam tak chodí??? Já to totiž budu podstupovat natajno, aby v práci nic nezjistili, protože jinak by mi vyrazila, je to hrozná,,píp,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.7.12 20:11

Jenomže právě já mám hrozně dlouhou a nepravidelnou ms…Takže nikdy nevim kdy přijde… no a navíc teď když mi konečně ve čtvrtek skončila, tak včera do byl 15DC jsem zase večer špinila, tak jsem si vzpoměla že někdo říkal že se takhle projevuje i Ovu, tak jsme si pro jistotu vrzli kdyby náhodou se ještě poštěstilo, než půjdu do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.7.12 20:36

Heleť možná mudu jako trubka ale zeptám se IUI se platí? a kolik? A kolikrát se může udělat? A pak IVF nejsou 2-3 zadarmo odd pojišťovny jak jsem si myslela? tedy někdo mi to říkal tak jsem se nepídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.7.12 16:05

@tatranka1
Za 3 IVF 7000,–??? No tak to není tak hrozný, když za 3… horší by bylo za jeden…to by mi kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.7.12 21:19

@tatranka1 to tak to si mi moc nepotěšila......ale za 4 iui tp byly 300 celkem, to už jsem pochopila dobře?
No to je jedno stejně mi to asi nemine, tak se asi připravím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkka
30.7.12 17:43

IVF

Hezký den, nezlobte se, že se zapojuji do Vaší diskuse, mě toto téma také zajímá, nebot manžel byl v Natalartu na spermiogramu a ten dopadl špatně, za 3měsíce KO tj. v září, pak Případně IVF, pokud se to nezlepší. Také by mě zajímala časová náročnost tj. kolikrát tam budeme muset jít, než-li by došlo k samotné IVF, a zda pak dělají další vyšetření ke zjáištění, zda příčina není někde jinde konkr. genetické, umunologické apod. A zda po zavedení emb.je nutný klidový režim tj. dovča nebo neschopnost atd. Děkuji Vám za případné podrobné info. Děkuji moc a zdravím, Tina

• Citovat
  • Upravit
1097
30.7.12 19:03

Ahojky. Já ti v tom bohužel nepomůžu, to musí tatranka…já jsem čekatelka na první návštěvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkka
3.8.12 10:52

Hezký den, děkuji za odpověd. Nám bylo doporučeno IVF ICSI, prosímtě tak pokud jsi byla na IVF, můžeš mi napsat, jak to probíhalo konkrétně časově tj. odběr vajíček, zavedení, léky atd. Děkuji moooooc. Tina

• Citovat
  • Upravit
tinkka
3.8.12 11:40

Děkuji myslím, že si to pamatuješ docela dobře, jde o orientace, takže super…šlo mě o to, zda je potřeba nějaký čas dovolené a to asi bude, vid…nebo ty jsi byla na neschopence potom po zavedení embrya? Je třeba nějaký klidový režim po? Díky díky moc…je super že se to u Vás povedlo hned na první pokud vid…a jak to ted u Tebe probíhá, vše ok? Ještě jednou díky…jo a kdo Tě embryo zaváděl? Tina

• Citovat
  • Upravit
tinkka
3.8.12 13:16

Tak to gratuluji, je to super, že to funguje…hlavně, že je holčička zdravá …my tam pujdeme v září, tak uvidíme co se bude dít dál, chtěla jsem vědět předběžně co a jak kv. práci a tak…ještě jednou díky za info a at se daří. Tina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.25 05:21

Ketv natalartu

Ahoj všem,

Kdo, prosím, postupoval KET v Natalartu v Plzni? Musel přijít partner podepsat papíry, či je stačilo přinést z domova?
Nebo musíme na poštu pro ověřený podpis?
Partner hodně cestuje kvůli práci, tak proto se ptám. Když jsme na KETU byli před lety, stačilo aby papíry podepsal doma a já je jen donesla. Tak zda to platí stále stejně.

Děkuji za info

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.