FN Olomouc - těhulky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
31.7.12 18:18

Holky, já jsem byla dneska s kámoškou ve městě a byla sem spocená jak myš.
Byly jsme spolu 4 hodiny a z toho dvě chodili po obchodech :roll:
Jsem hotová :roll:

• Citovat
  • Upravit
5868
31.7.12 18:30

Ahoj holky, mohu se přidat?
Taky jsem chodila do Caru ve FN Olomouc, sice k žádnému zákroku nakonec nedošlo, ale díky dr. Michnové, která mi nasadila správné léky jsem v lednu počala (po 2 letech snažení) miminko a v září se nám vyklube na svět ;)
Vaši diskuzi jsem vždy po očku sledovala a moc moc si přála, aby se vám to taky povedlo a když jsem viděla, že to některým holkám vyšlo, byla jsem upřímně moooc ráda - takže mocinky gratuluji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
31.7.12 18:40

@beruska03 jasně, uvítáme každou dušičku. Jo jo Dr. Michnová byla fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
31.7.12 18:51

@Bananas a ona má taky miminko, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
31.7.12 18:55

Jo jo, syna myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
2.8.12 16:32

Tak konečně začínám mít hlad a jím trochu víc. Tak už asi začnu přibírat. No bylo na čase v polovině 5. měsíce začít jíst. Už i to maso mi chutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
2.8.12 16:58

@Bananas já měla v té době hlad cca co 2 hodiny a musela jsem se fakt najíst, jinak mi bylo divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
2.8.12 17:03

Tak to ani náhodou, vůbec jsem neměla hlad ale mimčo si bralo, to co potřebuje, protože roste normálně. Tak uvidím, co se začne dít teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
3.8.12 16:10

Poslední dva dny jenom lítám na malou, jestli to takhle půjde dál, tak potěš koště :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.8.12 16:12

Ahoj holky, tak dneska depkařím :zed:
Zas mě pobolívá břicho a včera jsem si ho prohmatávala a zdá se mě menší :nevim: :zed: Doufám, že se mě to jen zdá :roll:
Už ať je ta kontroláááá nebo se zblázním…
Renčo, četla jsem na jiné diskuzi, že HCG krásně porostlo a GV taky :potlesk:
Tak to je paráda :palec: A srdíčko přece može byt pozdějc :pankac:
V 5+5tt je ještě brzy.

• Citovat
  • Upravit
14662
3.8.12 16:18
@Kleofasek píše:
Ahoj holky, tak dneska depkařím :zed:
Zas mě pobolívá břicho a včera jsem si ho prohmatávala a zdá se mě menší :nevim: :zed: Doufám, že se mě to jen zdá :roll:
Už ať je ta kontroláááá nebo se zblázním…
Renčo, četla jsem na jiné diskuzi, že HCG krásně porostlo a GV taky :potlesk:
Tak to je paráda :palec: A srdíčko přece može byt pozdějc :pankac:
V 5+5tt je ještě brzy.

Kleofášku, tak třeba hubneš, já v těhu taky hubla:-)
Neboooj, vše je v pořádku :kytka:
Co ten domácí UTZ? Ještě nezachytíš srdíčko?

Já vím, že může být brzo na srdíčko, ale já chci všechno hned:-)
Jinak dr říkal, že je vše v nejlepším pořádku, krev, hormony i váček vyrostl jak má a mám být v klidu.
No to se lehko řekne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
3.8.12 16:29

@Renatt Mě bylo srdíčko vidět v 6+5 a to ještě doktorka se sestrou čučely do monitoru, aby ho vůbec viděly. Neboj, všechno bude v pořádku. Jasně, člověk je nedočkavý, ale vyděržaj pijaněr :)
@Kleofasek Nekontroluj se tak, v ničem Ti to nepřidá. Mě se dneska zdá, že cítím jak se mrňousek hýbe, sem tam mě něco v břiše polechtá, myslím, že by to mohlo být ono. Já jsem na začátku zhubla 2 kila a až teď začínám mít hlad. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.8.12 16:29

@Renatt UZ mám v Příluku, zítra si pro něj jedem. Před tím jsme nic neslyšeli, tak jsem ho skovala. Ale počítám, že ještě nic neuslyšíme :roll:
Na krabici je psané od 14-16tt :roll:

A když máš všecko v pořádku, tak se znepokojuj :kytka:. I když já to znám :mrgreen:
Já su taky taková :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17327
4.8.12 17:57

Ahojky děvčátka,

zdravím zase z domu, včera večer jsme dorazili domů. Celkově jsem kožka, dnes další náročný den, navíc hnusné horko.
Právě si hrajeme s neteřinkou s fimem a jak budu mít hotovo pochlubím se.

Jinak jsem dnes v KM na náměstí na přehlídce veteránů potkala tu nazrzlou sestřičku z FN. Chvilku jsem váhala stejně jako ona, ale nakonec prý říkala, že viděla ž emi roste bříško tak jsem to určitě já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.8.12 18:00

Jo a Michnová má chlapečka Adámka :mrgreen: mám pocit, že se narodil nějak v dubnu, ale jistá si nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.