Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, mohu se přidat?
Taky jsem chodila do Caru ve FN Olomouc, sice k žádnému zákroku nakonec nedošlo, ale díky dr. Michnové, která mi nasadila správné léky jsem v lednu počala (po 2 letech snažení) miminko a v září se nám vyklube na svět ![]()
Vaši diskuzi jsem vždy po očku sledovala a moc moc si přála, aby se vám to taky povedlo a když jsem viděla, že to některým holkám vyšlo, byla jsem upřímně moooc ráda - takže mocinky gratuluji!!! ![]()
@beruska03 jasně, uvítáme každou dušičku. Jo jo Dr. Michnová byla fajn ![]()
Tak konečně začínám mít hlad a jím trochu víc. Tak už asi začnu přibírat. No bylo na čase v polovině 5. měsíce začít jíst. Už i to maso mi chutná ![]()
@Bananas já měla v té době hlad cca co 2 hodiny a musela jsem se fakt najíst, jinak mi bylo divně…
Tak to ani náhodou, vůbec jsem neměla hlad ale mimčo si bralo, to co potřebuje, protože roste normálně. Tak uvidím, co se začne dít teď.
Poslední dva dny jenom lítám na malou, jestli to takhle půjde dál, tak potěš koště ![]()
Ahoj holky, tak dneska depkařím ![]()
Zas mě pobolívá břicho a včera jsem si ho prohmatávala a zdá se mě menší
Doufám, že se mě to jen zdá ![]()
Už ať je ta kontroláááá nebo se zblázním…
Renčo, četla jsem na jiné diskuzi, že HCG krásně porostlo a GV taky ![]()
Tak to je paráda
A srdíčko přece može byt pozdějc ![]()
V 5+5tt je ještě brzy.
@Kleofasek píše:
Ahoj holky, tak dneska depkařím
Zas mě pobolívá břicho a včera jsem si ho prohmatávala a zdá se mě menší![]()
Doufám, že se mě to jen zdá
Už ať je ta kontroláááá nebo se zblázním…
Renčo, četla jsem na jiné diskuzi, že HCG krásně porostlo a GV taky
Tak to je parádaA srdíčko přece može byt pozdějc
V 5+5tt je ještě brzy.
Kleofášku, tak třeba hubneš, já v těhu taky hubla:-)
Neboooj, vše je v pořádku ![]()
Co ten domácí UTZ? Ještě nezachytíš srdíčko?
Já vím, že může být brzo na srdíčko, ale já chci všechno hned:-)
Jinak dr říkal, že je vše v nejlepším pořádku, krev, hormony i váček vyrostl jak má a mám být v klidu.
No to se lehko řekne ![]()
@Renatt Mě bylo srdíčko vidět v 6+5 a to ještě doktorka se sestrou čučely do monitoru, aby ho vůbec viděly. Neboj, všechno bude v pořádku. Jasně, člověk je nedočkavý, ale vyděržaj pijaněr ![]()
@Kleofasek Nekontroluj se tak, v ničem Ti to nepřidá. Mě se dneska zdá, že cítím jak se mrňousek hýbe, sem tam mě něco v břiše polechtá, myslím, že by to mohlo být ono. Já jsem na začátku zhubla 2 kila a až teď začínám mít hlad. ![]()
@Renatt UZ mám v Příluku, zítra si pro něj jedem. Před tím jsme nic neslyšeli, tak jsem ho skovala. Ale počítám, že ještě nic neuslyšíme ![]()
Na krabici je psané od 14-16tt ![]()
A když máš všecko v pořádku, tak se znepokojuj
. I když já to znám ![]()
Já su taky taková ![]()
Ahojky děvčátka,
zdravím zase z domu, včera večer jsme dorazili domů. Celkově jsem kožka, dnes další náročný den, navíc hnusné horko.
Právě si hrajeme s neteřinkou s fimem a jak budu mít hotovo pochlubím se.
Jinak jsem dnes v KM na náměstí na přehlídce veteránů potkala tu nazrzlou sestřičku z FN. Chvilku jsem váhala stejně jako ona, ale nakonec prý říkala, že viděla ž emi roste bříško tak jsem to určitě já ![]()
Jo a Michnová má chlapečka Adámka
mám pocit, že se narodil nějak v dubnu, ale jistá si nejsem…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Holky, já jsem byla dneska s kámoškou ve městě a byla sem spocená jak myš.

Byly jsme spolu 4 hodiny a z toho dvě chodili po obchodech
Jsem hotová