Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky jo je, ja mam jednorohou delohu takze vejcovod nespojuje delohu…takze mam zdravou jen jednu stranu, ale sice mam vajecniky dva ale reagoval mi jen jeden ten druhy vubec, takze si myslim ze to jde, proc by neslo?
hlavne ze je i ten jeden ![]()
Kdyz vam ho vzali, meli jste normalne ms? zadne komplikace pri IVF nebyly?
MS jsem po odebrání vaječníku měla rozházenou střídala se po 14dnech a po dvou měsících, napravila to HA, teď HA neberu asi 6let a MS jako hodinky po 27dnech.
Při IVF jsem měla mírný OHSS, ale to mívají i ženy s oběma vaječníky.
Ja ho sice mam jak jsem se zminila ale ptala jsem se na to dr. a ten mi rekl ze vajecniky nemaji s ms nic spolecneho ze je to cele o sliznici
tak se neboj, jen asi budes mit min foliku treba nez kdybys mela dva, ale jak rikam ja mela jen jeden vajecnik ok a bylo 15 vajicek z toho 8foliku a z toho 5 embrijek
a tobe ho vzali nebo ti ho budou brat? a proc? jestli se teda muzu zeptat?
Mam cystu 6cm vpravo, uz potreti me ceka laparka a dneska me dr rekl, ze by mi nejradeji vajecnik vzal cely, cumela jsem na nej jak na pero
jenze ja se chystam na IVF, pac chci donosit kamaradce miminko, ona nemuze, a ja nevim pokud by mi vajecnik vzali, zda-li by to bylo mozne
Tyjo tak to neporadim, ale myslim ze jo! ze to problem nebude! a je nutne ho brat? nejde to nejak jinak? mne dal norithisteron a dostala jsem brutalni ms a cysta praskla ![]()
Jajo ja prave nevim, jako myslim, ze neni tak extra velka aby kvuli tomu brali vajecnik, navic i muj gyndar rikal, ze na vajecnik to urcite neni ![]()
Zvazuju to, ze sjedu jeste do jedne nemocnice a tam se poptam, spis me to prijde, navic je me 26let, bez vajecniku byt nechcu
@pipiinka no prave ja si taky myslim ze to neni dobrej napad
ja bych se urco poptala jinde!
Pipi, určitě by to bylo možné, ale snad nebude potřeba vzít celý vaječník ![]()
@jaja84 píše:
@pipiinka no prave ja si taky myslim ze to neni dobrej napadja bych se urco poptala jinde!
navic dr arogantni jak sfina
chjo, normalne me prave do te zpravy napsal, odebrani vajecniku vpravo, jsem vysla to ctu, tak jsem se tam vratila a az pak me to vysvetlil ![]()
@pipiinka píše:
navic dr arogantni jak sfinachjo, normalne me prave do te zpravy napsal, odebrani vajecniku vpravo, jsem vysla to ctu, tak jsem se tam vratila a az pak me to vysvetlil
pry, ze pokud mi ho necha, tak je vysoka moznost rakoviny a on jako zena, by si ho dal vzit pryc
@pipiinka no tak to bych byla teda hodne namichla! a rozhodne bych sla jinam! a to jsi byla jako poslana od tveho gyndy do nejake nemocnice jo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.