IVF s jedním vaječníkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
24.7.12 13:14
@jaja84 píše:
@pipiinka no tak to bych byla teda hodne namichla! a rozhodne bych sla jinam! a to jsi byla jako poslana od tveho gyndy do nejake nemocnice jo?

jj dostala jsem zadanku a sla do nemocnice co jsem si vybrala, jsem o ni slysela samou chvalu, ale jako nevim, nevim

ja na to furt musim myslet, jsem dost na vazkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.7.12 13:16

@pipiinka no ale i kdyz tvuj doktor rikal ze to neni na odebrani :cert: a nemuze ti dat nejake prasky na ms aby jsi ji dostala a treba ti cysta praskne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
24.7.12 13:17
@jaja84 píše:
@pipiinka no ale i kdyz tvuj doktor rikal ze to neni na odebrani :cert: a nemuze ti dat nejake prasky na ms aby jsi ji dostala a treba ti cysta praskne?

to nevim, mno zkusim jeste do jedne nemocnice zitra dojet a uvidim co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.7.12 13:25

@pipiinka tak dej hlavne vedet :hug: drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.7.12 13:30

A to bude mimčo pro kamarádku z tvého vajíčka či jejího? Na donošení jejich embrya by to mít vliv nemělo, však donosí i holky s předčasným přechodem s darovanými vajíčky, vaječníky jim nefungují, při stimulce z nich nic nevydolují. A mojí babičce vzali jako mladé ženské jeden vaječník, z druhého snad část, tak myslela, že nebude mít děti a celkem si na tu myšlenku zvykla a prd, měla dva syny 2 roky po sobě :jazyk: S prvním tomu vůbec nechtěla věřit a prý doma skákala ze stolu, aby potratila :roll: :lol:

Ale vaječník bych si takto vzít nenechala, obzvlášť bych nevěřila doktorovi, který mi napíše odebrání vaječníku a jaksi to zapomene zmínit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
24.7.12 13:33
@Gladys píše:
A to bude mimčo pro kamarádku z tvého vajíčka či jejího? Na donošení jejich embrya by to mít vliv nemělo, však donosí i holky s předčasným přechodem s darovanými vajíčky, vaječníky jim nefungují, při stimulce z nich nic nevydolují. A mojí babičce vzali jako mladé ženské jeden vaječník, z druhého snad část, tak myslela, že nebude mít děti a celkem si na tu myšlenku zvykla a prd, měla dva syny 2 roky po sobě :jazyk: S prvním tomu vůbec nechtěla věřit a prý doma skákala ze stolu, aby potratila :roll: :lol:Ale vaječník bych si takto vzít nenechala, obzvlášť bych nevěřila doktorovi, který mi napíše odebrání vaječníku a jaksi to zapomene zmínit :evil:

jejich vajicko+spermie
jj neverim tomu, urco zajedu jeste k jinemu dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.7.12 13:36
@pipiinka píše:
jejich vajicko+spermie
jj neverim tomu, urco zajedu jeste k jinemu dr

tak na to ani vaječníky nepotřebuješ, děloha stačí. Hormony se dají dodat uměle, i fůra ženských s vaječníky bere různé utrogestany na udržení plodu, než se vytvoří placenta a začne si ten hormon vyrábět sama.
Držím palce, ať to klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
24.7.12 13:42

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
24.7.12 13:43

Názor na toho doktora si nechám pro sebe, nechci být sprostá :-)
Vzít vaječník kvůli cystě? Panebože. Já měla cystu 7*7 cm a normálně jsem dostala agolutin - injekce do zadečku, co ti vyvolá MS. Před těhu jsem měla cyst i několik za měsíc a každá odešla s MS, pokud by neodešla, dalším krokem jsou jiné prášky a v poslední řadě je operace, ale né vyndavání vaječníku.
Měla si se toho doktora zeptat, jestli by si jako ženská nechal vzít třeba taky prsa, že tam taky může vzniknout rakovina :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
24.7.12 13:52
@pavlinka77 píše:
Vzít vaječník kvůli cystě? Panebože. Já měla cystu 7*7 cm a normálně jsem dostala agolutin - injekce do zadečku, co ti vyvolá MS. Před těhu jsem měla cyst i několik za měsíc a každá odešla s MS, pokud by neodešla, dalším krokem jsou jiné prášky a v poslední řadě je operace, ale né vyndavání vaječníku.
Měla si se toho doktora zeptat, jestli by si jako ženská nechal vzít třeba taky prsa, že tam taky může vzniknout rakovina :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: ksakru skoda ze me to s temi prsy nenapadlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
24.7.12 14:33
@pavlinka77 píše:
Měla si se toho doktora zeptat, jestli by si jako ženská nechal vzít třeba taky prsa, že tam taky může vzniknout rakovina :cert: :cert:

Vždyť píše, že kvůli opakovaným cystám byla už 3× na laparoskopii, takže očividně to doktor nenavrhuje jen protože, že ho baví odřezávat vaječníky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
24.7.12 14:35

A jinak teda na IVF s cizím genetickým materiálem ti opravdu stačí jen děloha, hormony se upravujou lékama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
24.7.12 14:37
@ish píše:
A jinak teda na IVF s cizím genetickým materiálem ti opravdu stačí jen děloha, hormony se upravujou lékama.
;) diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.