FN Olomouc - těhulky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
19.8.12 18:03

Ahoj holky, mám dotaz. Je normální, že mě teď poměrně často bolí hlava? Trvá to cca 5 dní. A taky mě dost bolí v kříži, hlavně po nějaké námaze :(
Ale tak, že když ležím v posteli, tak se nemůžu ani přetočit na jiný bok, protože to hrozně bolí :( Asi se mě klube aj pupek, protože mám větší břicho, ale na váze nemám nic nahoře. Tak jsem si říkala, že jestli to není od toho a ta hlava pak od těch zad :roll: Já se chcu pak zeptat doktorky, ale jdu až další čtvrtek.

• Citovat
  • Upravit
5868
19.8.12 18:33

@Kleofasek je to hold jiný stav…může to být všechno z těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
19.8.12 18:49
@beruska03 píše:
@Kleofasek je to hold jiný stav…může to být všechno z těhu :)

Beruško, je :D A začínám ho pociťovat až v poslední době :D Předtím bylo všecko v pohodě. Teď mě kde co bolí, ráno zvracím a jsem unavená.
Začal mě druhý trimestr, kdy se má ženská cítit líp :D

• Citovat
  • Upravit
5868
19.8.12 20:01

@Kleofasek tak to tě lituji… mě běží 3 trimestr a to je taky luxus :roll: všecko mě bolí, nohy, ruce drsně oteklé, únava, nemotornost… no báječné :zed: ale já už to mám za pár, tak snad to zvládneme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
19.8.12 20:42
@Kleofasek píše:
Beruško, je :D A začínám ho pociťovat až v poslední době :D Předtím bylo všecko v pohodě. Teď mě kde co bolí, ráno zvracím a jsem unavená.
Začal mě druhý trimestr, kdy se má ženská cítit líp :D

Buď ráda, že zvracíš:-)
Mně je jen blbě a nezvracím:-(
Najím se, je mi blbě, nenajím se, je mi ještě hůř.
Na ty záda bys měla nějak cvičit protahovací cviky - neučili Vás to ještě minule v kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.8.12 07:12

Ahojky děvčátka

teď jsem vás o víkendu hoodně zanedbávala - uklízeli jsme po omítkářích, ale z toho co jsem stihla dočíst…

Kleuš mě se to stává taky, když chvilku ležím na zádech a chci vstát tak jsem jak stoletá stařena - bolí mě strašně záda, od pasu dolů. Ale za chvilku to přejde. Únava u mě taky přišla v podstatě až ve druhém trimestru - do té doby v pohodě. Teď můžu spát pořád. Včera jsem si chvilku složila ruce na stavbě a vytuhla jsem…

Jinak my máme konečně hotové omítky, dokonce si omítkáři po sobě téměř vzorově uklidili. Já včera půl dne myla rámy oken - jen rámy dámy, v sedě na štaflích tak abych se nikam nenatahovala. Zbytek dne jsem byla holka pro všechno, přines, uvař kafe atp. Nicméně z domu jsme vyrazili před 10 (přebrat po omítkářích domeček) a vrátili se až v 9 večer. Tudíž jsem odpadla a navíc jsem dnes úplně kožka. Doufám že toto je mých posledních 10 opravdu pracovních dnů. Naštěstí bude klid, užvaněný kolega má týden dovču…

Snad to stihneme nachystat, aby v pondělí mohli nastoupit podlaháři a nachystali a zalili podlahovku… Teda chystá Alda s tchánem :roll:… Ten chlap je takový idiot :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.8.12 16:02
@Renatt píše:
Buď ráda, že zvracíš:-)
Mně je jen blbě a nezvracím:-(
Najím se, je mi blbě, nenajím se, je mi ještě hůř.
Na ty záda bys měla nějak cvičit protahovací cviky - neučili Vás to ještě minule v kurzu?

já cvičím každý den. Takže tím to nebude. Dneska mě to třeba nebolí :nevim: Spíš když dělám něco náročnějšího. Ale to jsou potom zážitky :zed:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
20.8.12 16:05

@Strsim je to blbé napsat, ale su ráda, že v tom nejsu sama, s tyma zádama :oops: :roll: :) Uplně to mám stejné, jak to popisuješ. A dneska mě nebolí hlava, konečně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4611
20.8.12 16:06

Tak mě teď už asi 14 dní bolí hýžďový sval a je to děs. Dneska jsem nemohla skoro ani chodit. Nevím, co s tím budu dělat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.8.12 16:10
@Bananas píše:
Tak mě teď už asi 14 dní bolí hýžďový sval a je to děs. Dneska jsem nemohla skoro ani chodit. Nevím, co s tím budu dělat. :zed:
:lol: prdýlka?
No to jsou věci, já se duševně připravuju, že mě asi bude bolet časem všecko :lol:
A nejde to nějak namasírovat? Mě třeba dneska nebolí nic a z toho to další den je uplně obráceně. Dneska mi ani nebylo špatně. Fakt je to asi nárazové.
Teď sem akorát docvičila, pak jsem měla relax s mimískem a smažím palačinky :)
  • Citovat
  • Upravit
17327
20.8.12 18:21

Tak to mě zase dnes hlava třeští… ale je to asi únavou - včera jsem to na domečku fakt přehnala - byla jsem tam celý den a bylo to fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
20.8.12 18:22

A to počkejte holky až vás mimi kopne do močáku, jsem včera myslela, že se u toho počůrám jaká to byla prda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.8.12 20:07
@Bananas píše:
A to počkejte holky až vás mimi kopne do močáku, jsem včera myslela, že se u toho počůrám jaká to byla prda :zed:
:lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
20.8.12 20:08
@Strsim píše:
Tak to mě zase dnes hlava třeští… ale je to asi únavou - včera jsem to na domečku fakt přehnala - byla jsem tam celý den a bylo to fakt moc.

Simčo, nepřeháněj to tolik, navíc jsou vedra. Rači si někam zalez a odpočívej.

• Citovat
  • Upravit
4611
20.8.12 20:40

@Kleofasek Však počkej, pak se nebudeš tak smát, až to mimi provede Tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.