Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska03 píše:
@Kleofasek je to hold jiný stav…může to být všechno z těhu
Beruško, je
A začínám ho pociťovat až v poslední době
Předtím bylo všecko v pohodě. Teď mě kde co bolí, ráno zvracím a jsem unavená.
Začal mě druhý trimestr, kdy se má ženská cítit líp ![]()
@Kleofasek tak to tě lituji… mě běží 3 trimestr a to je taky luxus
všecko mě bolí, nohy, ruce drsně oteklé, únava, nemotornost… no báječné
ale já už to mám za pár, tak snad to zvládneme ![]()
@Kleofasek píše:
Beruško, jeA začínám ho pociťovat až v poslední době
Předtím bylo všecko v pohodě. Teď mě kde co bolí, ráno zvracím a jsem unavená.
Začal mě druhý trimestr, kdy se má ženská cítit líp
Buď ráda, že zvracíš:-)
Mně je jen blbě a nezvracím:-(
Najím se, je mi blbě, nenajím se, je mi ještě hůř.
Na ty záda bys měla nějak cvičit protahovací cviky - neučili Vás to ještě minule v kurzu?
Ahojky děvčátka
teď jsem vás o víkendu hoodně zanedbávala - uklízeli jsme po omítkářích, ale z toho co jsem stihla dočíst…
Kleuš mě se to stává taky, když chvilku ležím na zádech a chci vstát tak jsem jak stoletá stařena - bolí mě strašně záda, od pasu dolů. Ale za chvilku to přejde. Únava u mě taky přišla v podstatě až ve druhém trimestru - do té doby v pohodě. Teď můžu spát pořád. Včera jsem si chvilku složila ruce na stavbě a vytuhla jsem…
Jinak my máme konečně hotové omítky, dokonce si omítkáři po sobě téměř vzorově uklidili. Já včera půl dne myla rámy oken - jen rámy dámy, v sedě na štaflích tak abych se nikam nenatahovala. Zbytek dne jsem byla holka pro všechno, přines, uvař kafe atp. Nicméně z domu jsme vyrazili před 10 (přebrat po omítkářích domeček) a vrátili se až v 9 večer. Tudíž jsem odpadla a navíc jsem dnes úplně kožka. Doufám že toto je mých posledních 10 opravdu pracovních dnů. Naštěstí bude klid, užvaněný kolega má týden dovču…
Snad to stihneme nachystat, aby v pondělí mohli nastoupit podlaháři a nachystali a zalili podlahovku… Teda chystá Alda s tchánem
… Ten chlap je takový idiot
![]()
@Renatt píše:
Buď ráda, že zvracíš:-)
Mně je jen blbě a nezvracím:-(
Najím se, je mi blbě, nenajím se, je mi ještě hůř.
Na ty záda bys měla nějak cvičit protahovací cviky - neučili Vás to ještě minule v kurzu?
já cvičím každý den. Takže tím to nebude. Dneska mě to třeba nebolí
Spíš když dělám něco náročnějšího. Ale to jsou potom zážitky ![]()
@Strsim je to blbé napsat, ale su ráda, že v tom nejsu sama, s tyma zádama
Uplně to mám stejné, jak to popisuješ. A dneska mě nebolí hlava, konečně ![]()
Tak mě teď už asi 14 dní bolí hýžďový sval a je to děs. Dneska jsem nemohla skoro ani chodit. Nevím, co s tím budu dělat. ![]()
@Bananas píše:
Tak mě teď už asi 14 dní bolí hýžďový sval a je to děs. Dneska jsem nemohla skoro ani chodit. Nevím, co s tím budu dělat.
Tak to mě zase dnes hlava třeští… ale je to asi únavou - včera jsem to na domečku fakt přehnala - byla jsem tam celý den a bylo to fakt moc.
A to počkejte holky až vás mimi kopne do močáku, jsem včera myslela, že se u toho počůrám jaká to byla prda ![]()
@Bananas píše:
A to počkejte holky až vás mimi kopne do močáku, jsem včera myslela, že se u toho počůrám jaká to byla prda
@Strsim píše:
Tak to mě zase dnes hlava třeští… ale je to asi únavou - včera jsem to na domečku fakt přehnala - byla jsem tam celý den a bylo to fakt moc.
Simčo, nepřeháněj to tolik, navíc jsou vedra. Rači si někam zalez a odpočívej.
@Kleofasek Však počkej, pak se nebudeš tak smát, až to mimi provede Tobě ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, mám dotaz. Je normální, že mě teď poměrně často bolí hlava? Trvá to cca 5 dní. A taky mě dost bolí v kříži, hlavně po nějaké námaze
Asi se mě klube aj pupek, protože mám větší břicho, ale na váze nemám nic nahoře. Tak jsem si říkala, že jestli to není od toho a ta hlava pak od těch zad
Já se chcu pak zeptat doktorky, ale jdu až další čtvrtek.
Ale tak, že když ležím v posteli, tak se nemůžu ani přetočit na jiný bok, protože to hrozně bolí