Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký den maminky, asi to moc prožívám..dcera má zítra ve školce focení a já už hodinu marně vybírám, přebírám a zkouším jí v čem půjde..nic jsem nevybrala
absolutně netuším..tričko a punčochy mi přijde divné, šatičky má jen letní..můžete mi prosím poradit, či ukázat foto v čem jste nechávaly fotit vaše holčičky? Moc děkuji
@sunny1981 šatičky, pod ně max tričko, k tomu např punčocháčky. Víc to neřeš. Mi se dítě pokaždé stihlo ušmudlat, než přišel fotograf
![]()
Já se teda předem omlouvám, ale nechápu jak někdo neví co dát svému vlastnímu dítěti na sebe ![]()
A fotí se kolektivně nebo samostatně? Pokud se fotí kolektivně, dala bych punčošky, šatičky a přes to třeba lehčí svetřík - ale předpokládám, že fotit se budou ve třídě, takže je tam teplo i na letní šatičky bez svetru. Jinak třeba sukni s trikem…
Pokud se fotí jednotlivě, tak každá naše jednotlivá fotka je jen obličej a část těla - tudíž bych dala hezké tričko a spodek bych moc neprožívala ![]()
Ale je fakt, že naše malá měla do školky spousty sukní a tričko se k tomu vždycky nějaké hodilo ![]()
Ahoj, já bych dala třeba i kalhoty (nebo punčošky a sukýnku)a k tomu svetřík, čelenku do vlásků a je to. Tak ať se fotka vydaří ![]()
@K-Black píše:
Já se teda předem omlouvám, ale nechápu jak někdo neví co dát svému vlastnímu dítěti na sebe
Neomlouvej se..tak jsem asi divná no..jasně že budu muset něco vybrat, ale tak můžu se optat na inspiraci, ne?..
@tterka fotí se celek i jednotlivci..
@K-Black píše:
Já se teda předem omlouvám, ale nechápu jak někdo neví co dát svému vlastnímu dítěti na sebe
dost často nevím ani já, co na sebe ![]()
Malá měli teď „zimní“ focení, ve třídě, se sněhulákem… měla leginy a šaty s dlouhým rukávem…
Jaké je téma focení?
U nás byl v září fotograf a téma bylo zima. Měl tam sáňky bílé koule. Jakože focení v zasněžené krajině. Děti si měli vzít zimní bundy a zimní boty.
Ty ji nacancas a fotograf ji soupne dozadu, kde bude videt jen od krku nahoru ![]()
No tak ono možná lepší přemýšlet víc než míň. Vždycky když donesli kluci fotky ze školky, tak jsem si říkala, že někteří rodiče asi nepřemýšleli vůbec nebo o tom ani nevěděli.
Ještě mě napadlo co nějaké legínky a tuniku.
Ách, keby si tak dcéra nechala aspoň poradiť, čo si oblečie… od 4 rokov presne vie, čo si oblečie
![]()