Focení v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7251
9.10.13 12:02

focení v MŠ

Hezký den maminky, asi to moc prožívám..dcera má zítra ve školce focení a já už hodinu marně vybírám, přebírám a zkouším jí v čem půjde..nic jsem nevybrala :-(absolutně netuším..tričko a punčochy mi přijde divné, šatičky má jen letní..můžete mi prosím poradit, či ukázat foto v čem jste nechávaly fotit vaše holčičky? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
9.10.13 12:03

Jak moc letní? Dala bych pod ně tričko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.10.13 12:05

@sunny1981 šatičky, pod ně max tričko, k tomu např punčocháčky. Víc to neřeš. Mi se dítě pokaždé stihlo ušmudlat, než přišel fotograf :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.10.13 12:07

Já se teda předem omlouvám, ale nechápu jak někdo neví co dát svému vlastnímu dítěti na sebe :zed:

• Citovat
  • Upravit
5532
9.10.13 12:07

A fotí se kolektivně nebo samostatně? Pokud se fotí kolektivně, dala bych punčošky, šatičky a přes to třeba lehčí svetřík - ale předpokládám, že fotit se budou ve třídě, takže je tam teplo i na letní šatičky bez svetru. Jinak třeba sukni s trikem…
Pokud se fotí jednotlivě, tak každá naše jednotlivá fotka je jen obličej a část těla - tudíž bych dala hezké tričko a spodek bych moc neprožívala ;)
Ale je fakt, že naše malá měla do školky spousty sukní a tričko se k tomu vždycky nějaké hodilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.10.13 12:09

Ahoj, já bych dala třeba i kalhoty (nebo punčošky a sukýnku)a k tomu svetřík, čelenku do vlásků a je to. Tak ať se fotka vydaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
9.10.13 12:10
@K-Black píše:
Já se teda předem omlouvám, ale nechápu jak někdo neví co dát svému vlastnímu dítěti na sebe :zed:

Neomlouvej se..tak jsem asi divná no..jasně že budu muset něco vybrat, ale tak můžu se optat na inspiraci, ne?..

@tterka fotí se celek i jednotlivci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.10.13 12:13
@K-Black píše:
Já se teda předem omlouvám, ale nechápu jak někdo neví co dát svému vlastnímu dítěti na sebe :zed:

dost často nevím ani já, co na sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
9.10.13 12:15
@Kakika píše:
dost často nevím ani já, co na sebe :lol:
:lol: :lol: :lol: tak to znám mooooc dobře.. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.10.13 12:18

Malá měli teď „zimní“ focení, ve třídě, se sněhulákem… měla leginy a šaty s dlouhým rukávem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
9.10.13 12:18

Jaké je téma focení?
U nás byl v září fotograf a téma bylo zima. Měl tam sáňky bílé koule. Jakože focení v zasněžené krajině. Děti si měli vzít zimní bundy a zimní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.10.13 12:20

Ty ji nacancas a fotograf ji soupne dozadu, kde bude videt jen od krku nahoru :)

• Citovat
  • Upravit
4647
9.10.13 12:22

No tak ono možná lepší přemýšlet víc než míň. Vždycky když donesli kluci fotky ze školky, tak jsem si říkala, že někteří rodiče asi nepřemýšleli vůbec nebo o tom ani nevěděli.

Ještě mě napadlo co nějaké legínky a tuniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.10.13 12:23

Ách, keby si tak dcéra nechala aspoň poradiť, čo si oblečie… od 4 rokov presne vie, čo si oblečie :roll: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.10.13 12:29

Dávám vždycky tričko, pnčochy a sukýnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí