Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nakonec jsem definitivně rozhodla, že od tohoto fotografa už nikdy nic. Ten odpor k tomu lemplovi mám obrovský. Jednak nám učitelky průběžně posílají fotky na WA, nedávno i společné z čarodějnic, které si mohu upravit jak chci a navíc nejsou tak strojené, takže památku mít bude. A druhak když jsem se dítěte ptala, jestli se chce s nima přece jen vyfotit, tak mi řeklo, že nechce, že maximálně s jednou kamarádkou. Takže dobrý.
@Bibi110 píše: Více
Takže všichni se budou fotit a tvoje dcera bude stát opodál? ![]()
To vždycky rikaly učitelky, že tohle je strašný.. Když jedna maminka nedá svolení na nějakou aktivitu, třeba, že nemůže ve školce péct a jíst ty věci
takže děti před vánocema pečou perníčky a jedno dítě nemůže.. No to samozřejmě pak nedělá celá třída, protože to tomu jednomu dítěti nemůžou udělat ![]()
@a12 No ona se asi na společnou fotit bude, akorát její máma si to nekoupí. A to chápu, protože stížnosti na fotky jsou a oni se pořád drží toho samého. A že by nedala nějaká matka svolení na aktivitu, to jsem ještě neslyšela. Asi bych jí řekla, ať si nechá dítě ten den doma, když se jí to nelíbí. Že nehodlám hlídat Aničku, aby nehrábla na formičku a nedělal perníček. To je fakt tohle možný chtít?
@Monchichik píše: Více
No psala, že se dítěte ptala, jestli se chce s nima vyfotit.. A, ze ne.. Tak mi z toho vyšlo, že na fotce ani nebude.
Na začátku školního roku se třeba musí dát souhlas s focením, jakože na stránky školky, kdyz jedna maminka nedá, její dítě tam musej zamazavat. A právě jedna maminka se na, schůzce ptala, jak to je s „domácím pečením“ že třeba na narozeniny přinese doma dělaný muffiny nebo něco.. Tak se hned zeptala rodičů.. Ze uz taky byl případ, že si to rodiče nepřáli. Jako jo, ja se taky zdraham jist jejich výtvory
občas něco prinesl domů, ve skole maj kroužek kuchtika tak jsem se hned ptala, jestli to dělal jen on, nebo se v tom patlal někdo jinej, všichni víme, jak děti vaří a pečou ![]()
Třeba když jsme koupili perníčky ze školky, mami ochutnej
no moc se m ido těch zdobenych perníčků nechtělo, kdyz vím, jak ten sníh deti olizujou ![]()
U nás se na narozeniny doma pečené věci nosit nesmějí. Jinak to co tam patlají dohromady na kroužku bych taky do pusy nedala
, ale já navíc čím jsem starší, tak tím méně jsem ochotná jíst věci, které vařil někdo jiný bez mé přítomnosti ![]()
@Monchichik píše: Více
Ja taky no, třeba vánoční cukroví bych si od lidi, co to nabízí někde na sociálních sítích fakt nekoupila
ja si vzdycky představím, jak to patlaj a ty ruce od těch krémů oliznou a vezmou další cukratko
a to nemluvím i tom, že nevíme v jak čistý kuchyni to delaj, že jo., kdo a co se kolem toho motá ![]()
@a12 No přesně, já teda mám problém už jíst i po restauracích, já bych tam musela jít nejdříve zvizitýrovat kuchyni ![]()
@a12 ne, fotit se nebude, protože v době focení nebude ve školce vůbec.