Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@evi3 píše: Ách, keby si tak dcéra nechala aspoň poradiť, čo si oblečie… od 4 rokov presne vie, čo si oblečie![]()
![]()
náhodou, buď ráda, že ví co chce
![]()
Téma netuším..
No asi to nebudu moc hrotit..i když vzadu asi neskončí je nejmenší ze třídy ![]()
Když mi fotí děti kamarádka - profesionální fotografka vždy mi říká, obleč jim jednobarevné věci, hlavně nic strakatého a s nápisy:-). Má vyniknout dítě a ne tričko:-).
Pamatuju se, jak mi jednou mamka na focení dala šatičky s sebou a převlékla jsem si je až před focením. Protože kdybych v tom byla už od rána, kdo ví, jak by šatičky dopadly po svačině. ![]()
Já bych dala legínky a tuniku a nebo hezké tričko, nebo punčošky, sukýnku a tričko a něco hezkého do vlásků..taky nás čeká focení, ale až v prosinci:-)
Pro mě aktuální téma:)…u nás v MŠ se fotí příští týden - teď mi to volal chlap:) Takže téma taky nevím…no asi to vyřeším punčochy, šatky a pod ně tričko…my sukně ani nemáme - a když to nebude chtít dám jí legíny a tričko (tuniku) - to je u nás nejoblíbenější - předpokládám, že stejně bude vypadat děsně, páč bude ušmudlaná po sváči a rozcuchaná…tak jak to umí:)…ale snad to bude alespoň roztomiléééé:)
@LuckaPt píše:
Jaké je téma focení?
U nás byl v září fotograf a téma bylo zima. Měl tam sáňky bílé koule. Jakože focení v zasněžené krajině. Děti si měli vzít zimní bundy a zimní boty.
Tak to jsme měli přesně ve školce včera, sáňky, koule. Že by stejný fotograf? ![]()
Syn měl džíny, triko, vestičku, zimní boty a dcera triko, sukni, punčocháče, vestu, zimní boty.
Ahoj!
Tak našeho mladýho čeká taky první focení ve školce. Bude to už na Vánoce a fotka dítěte bude uvnitř vánoční ozdoby. Tak by mě taky zajímalo, co mu dát.
@pampalin píše:
Ahoj!
Tak našeho mladýho čeká taky první focení ve školce. Bude to už na Vánoce a fotka dítěte bude uvnitř vánoční ozdoby. Tak by mě taky zajímalo, co mu dát.
Holka se loni fotila punčochy, sukně, tričko a na tom vesta světlá, taky měli takové Vánoční pozadí.
Kluci jsem si podrobně nevšimla co měli, ale rifle, košili, tričko nebo vestu.
My na focení dostali pokyny od fotografky. Děti se fotily na pozadí s hvězdičkama a měli i v ruce hvězdičku a pokyny jsme měly… nic modrého, nic bílého nebo béžového a nic moc vzorovaného…je rozdíl jestli se bude fotit celá postava nebo jen obličej…nás ještě upozorňovali i na ponožky, protože jsme měli celou postavu. Jinak se fotil v riflích a červeném tričku…tak se fotila i většina kluků…holčičky měly punčošky, a sukni se svetýrkem a nebo šatičky.
Můžu se zeptat, jak focení dopadlo? Sice se teď v MŠ i ZŠ hodně fotí, ale fotky jsou dost strašlivé nejsou?? Za nás byly mnohem lepší, vždycky když teď nějakou vidím, tak je to dost hrůza… alespoň v Praze. U Vás to dopadlo dobře?
Ahoj!
No, mně osobně se ty fotky taky nelíbí, ale vůbec. Chápu, že na to má paní fotografka asi málo času, ale podle mýho by měla ty prcky umět nějak zaujmout, aby se tvářili přirozeněji. Přemýšlím o tom, že ho příští rok snad už ani fotit nenechám a udělám si fotky sama. ![]()
@Petulele píše:
Můžu se zeptat, jak focení dopadlo? Sice se teď v MŠ i ZŠ hodně fotí, ale fotky jsou dost strašlivé nejsou?? Za nás byly mnohem lepší, vždycky když teď nějakou vidím, tak je to dost hrůza… alespoň v Praze. U Vás to dopadlo dobře?
Mě se nelíbí vůbec, po první várce v létě jsem říkala jaká je to hrůza, že nic horšího nemůže být a ejhle v zimě přišel jinej fotograf a je to ještě horší.
Jsem z Brna.
Chtělo by to změnu, více kreativity a klidně bych šla i do černobílých fotek než do tohoto. Škoda, mít lepší techniku jdu se nabídnout na zkoušku já sama ![]()
Tak my máme kupodivu fotky hezké, žádný kýč..navíc i na takovém hrubém papíru, aby se neumatlaly..jsem spokojená, teda ž na cenu, ta mi přišla přemrštěná..270Kč za dvě větší fotky, dvě menší, dvě miniPFkové a jeden stolní kalendář, který se mi teda vůbec nelíbí..je tam výřez na tu jednu profilovou fotku a celý rok tak člověk kouká jen na ni..