Forma na led z Pepca - zápach

Anonymní
22.7.23 14:26

Forma na led z Pepca - zápach

Zdravím! Mám doma klasické formy na led, ale vyklepat z nich ten led a vytáhnout ho je peklo. V Pepcu jsem ale zahlédla formu na led, kde na dně každého čtverečku je takový silikonový konec, díky kterému se dá kostka vymáčknout. Problém je v tom, že forma byla zabalena v plastu a po otevření jsem zjistila že smrdí takovou umělinou a celkem dost. Jiný silikon co mám doma takhle nesmrdí. Několikrát jsem formu pořádně vymya, zkoušela jsem ji dát do mrazu a nic. Máte s tím zkušenosti? Je forma bezpečná? Nějaký tip jak se toho smradu zbavit? Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
22.7.23 14:49

Není jedno, jestli je bezpečná? Smrdí a mám do toho dát led, který si dám do pití? Letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116305
22.7.23 14:50

Vyhodila bych to. Pochybný výrobek z pochybneho obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.7.23 14:51

Takovyhle veci v pepcu nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
22.7.23 15:47
@Anonymní píše:
Zdravím! Mám doma klasické formy na led, ale vyklepat z nich ten led a vytáhnout ho je peklo. V Pepcu jsem ale zahlédla formu na led, kde na dně každého čtverečku je takový silikonový konec, díky kterému se dá kostka vymáčknout. Problém je v tom, že forma byla zabalena v plastu a po otevření jsem zjistila že smrdí takovou umělinou a celkem dost. Jiný silikon co mám doma takhle nesmrdí. Několikrát jsem formu pořádně vymya, zkoušela jsem ji dát do mrazu a nic. Máte s tím zkušenosti? Je forma bezpečná? Nějaký tip jak se toho smradu zbavit? Díky!

Vyhodit do popelnice …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12239
22.7.23 16:16

Vyhodit a priste takove veci nekupovat v Pepcu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
22.7.23 16:52

My jsme si to kupovali s mamkou a teda nemáme žádný problém :think: Každopádně bych to teda vyhodila a koupila jiný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21655
22.7.23 17:31

Stejnou formu máme od Tefalu. Do smradlavé formy bych nic určeného k jídlu nedala a vyhodila ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27929
22.7.23 20:16
@Anonymní píše:
Zdravím! Mám doma klasické formy na led, ale vyklepat z nich ten led a vytáhnout ho je peklo. V Pepcu jsem ale zahlédla formu na led, kde na dně každého čtverečku je takový silikonový konec, díky kterému se dá kostka vymáčknout. Problém je v tom, že forma byla zabalena v plastu a po otevření jsem zjistila že smrdí takovou umělinou a celkem dost. Jiný silikon co mám doma takhle nesmrdí. Několikrát jsem formu pořádně vymya, zkoušela jsem ji dát do mrazu a nic. Máte s tím zkušenosti? Je forma bezpečná? Nějaký tip jak se toho smradu zbavit? Díky!

Mám takú z tescoma, má I vrchnák. Mám ju asi 6 rokov a žiaden problém. Z pepca ju vyhoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.7.23 20:21

Meli jsme tuhle formu na led v praci a barvila kostky ledu lehce do ruzova (dole byl ruzovy silikon), takze za me bych ji okamzite vyhodila nebo reklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný