Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Není jedno, jestli je bezpečná? Smrdí a mám do toho dát led, který si dám do pití? Letí…
@Anonymní píše:
Zdravím! Mám doma klasické formy na led, ale vyklepat z nich ten led a vytáhnout ho je peklo. V Pepcu jsem ale zahlédla formu na led, kde na dně každého čtverečku je takový silikonový konec, díky kterému se dá kostka vymáčknout. Problém je v tom, že forma byla zabalena v plastu a po otevření jsem zjistila že smrdí takovou umělinou a celkem dost. Jiný silikon co mám doma takhle nesmrdí. Několikrát jsem formu pořádně vymya, zkoušela jsem ji dát do mrazu a nic. Máte s tím zkušenosti? Je forma bezpečná? Nějaký tip jak se toho smradu zbavit? Díky!
Vyhodit do popelnice …
My jsme si to kupovali s mamkou a teda nemáme žádný problém
Každopádně bych to teda vyhodila a koupila jiný ![]()
Stejnou formu máme od Tefalu. Do smradlavé formy bych nic určeného k jídlu nedala a vyhodila ji.
@Anonymní píše:
Zdravím! Mám doma klasické formy na led, ale vyklepat z nich ten led a vytáhnout ho je peklo. V Pepcu jsem ale zahlédla formu na led, kde na dně každého čtverečku je takový silikonový konec, díky kterému se dá kostka vymáčknout. Problém je v tom, že forma byla zabalena v plastu a po otevření jsem zjistila že smrdí takovou umělinou a celkem dost. Jiný silikon co mám doma takhle nesmrdí. Několikrát jsem formu pořádně vymya, zkoušela jsem ji dát do mrazu a nic. Máte s tím zkušenosti? Je forma bezpečná? Nějaký tip jak se toho smradu zbavit? Díky!
Mám takú z tescoma, má I vrchnák. Mám ju asi 6 rokov a žiaden problém. Z pepca ju vyhoď.
Meli jsme tuhle formu na led v praci a barvila kostky ledu lehce do ruzova (dole byl ruzovy silikon), takze za me bych ji okamzite vyhodila nebo reklamovala.