Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto pracím gelem, konkrétně s tím, co mají teď v akci v Lidlu - s marseilským mýdlem?
Formil kupuji a jsem s ním spokojená, ale zrovna ten s marseilský mýdlem mě nenadchnul. Ostatní perou podle mého líp.
Dík za tipy
snad ho budou zítra mít, byla jsem totiž dopoledne v Lidlu a byl vyprodaný :/
Také používám na mírně znečištěné prádlo, na silně dávám raději prášek, ale možná by vypral také. Hezky voní a ta cena nyní v akci je bezkonkurenční
![]()
Fakt vam hezky voňi? ja si k nemu - s tim mars. mydlem - minule cuchala a prisel mi to silenej smradek, ale tak to je koncentrat, kdyz je vyprano, tak to voni lip? ![]()
kamoska Formil obecne hodne chvali…
Formil pere dobře, to s marseilským mýdlem není s ním ale jen s jeho vůni, pere tak obyčejně, kupuju ho a liju jen když potřebuju přeprat synovo poslintané oblečení..jinak peru v těch dalších.
@obrazek píše:
Fakt vam hezky voňi? ja si k nemu - s tim mars. mydlem - minule cuchala a prisel mi to silenej smradek, ale tak to je koncentrat, kdyz je vyprano, tak to voni lip?
kamoska Formil obecne hodne chvali…
Formil OK, ale jinak se ztotožňuji, já byla ráda, když jsem ten s mars. mýdlem doplácala, to byl puch i po vyprání, cítila jsem to pořád
![]()
Sama jsem ještě nezkoušela, ale chystám se, až dodělám co mám doma. Slyším na něj ze všech stran jen chválu.
Také s ním peru, pro manžela montérky
a dobrý. Na oblečení pro kluky mi smrdí, ale každá máme jiný čumáček ![]()