Foťák pro čtyřletou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
29.6.14 17:26

8o mě to teda přijde hodně brzy..já jsem asi fakt sto let za opicema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.6.14 17:27
@lucenka píše:
Kluk dostal ve 3 letech klasický digitál z aukra asi za 500. Kluka baví pořád fotit, je na něj opatrný. Fotky si nechává tisknout do alba. To by z těch dětských moc nešlo, mají příšerné parametry.

To je asi lepší. Poohlédnu se po nějakém. Myslím, že jí to bude taky bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.6.14 17:31
@Gituš píše:
Já hlasuju pro nějakou koloběžku, brusle, panenku, kočárek, oblečky k panence, kreativní sadu na tvoření. Ale zbytečnost, jako dětský foťák ne, to už radši nějaký normální „dospělácký“, ale ani ten bych cíleně dítěti nekoupila. Je reálná šance, že ji po týdnu bavit nebude, tak ať ten foťák můžete používat pak dál a ne ho za ty prachy jen odložit do skříně.Mým holkám budou v srpnu taky 4 roky, budou se kupovat hračky a „blbinky“, ale ne žádná technika (tablet, foťák, nic takového). Holky dostanou první opravdové kolečkové brusle, pak nějaké hračky, kreativní sady, knížky a oblečení. Foťák a mobil hodně dlouho nedostanou.

Oblečky chci koupit k svátku, má pár dní před narozeninami. Kromě bruslí vše máme. Ale ta kreativní sada by byla taky pěkný dárek, jakou přesně máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
29.6.14 17:43

Taky bych koupila spíš něco jiného - třeba Duplo nebo Lego, nějaké nádobíčko, kuchyňku atd. A pokud opravdu foťák, tak nějaký levný normální kompakt z druhé ruky. Tyhle dětské jsou předražené a parametry to má jak deset let starý mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.6.14 17:48
@AnastazieB píše:
Taky bych koupila spíš něco jiného - třeba Duplo nebo Lego, nějaké nádobíčko, kuchyňku atd. A pokud opravdu foťák, tak nějaký levný normální kompakt z druhé ruky. Tyhle dětské jsou předražené a parametry to má jak deset let starý mobil.

Asi s tím zatím počkám. Kuchyňku má, duplo jsme jí kupovaly ke 2nar. skoro za 3000a dokupovaly, ale už by snad mohla to lego. Uvidím no..hraček má plno, ale stejně nevím co dřív koupit..tak asi ten domek pro panenky a lego pro holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.6.14 17:53

Jestli by foťák chtěla, několikrát se zmínila, šla bych do něj. Možná ne jako hlavní dar, to spíš ten domek.. ale asi bych pořídila něco, z čeho budu mít záznam, kdyby se jí nějaká hezká momentka povedla.. takže nějaký klasický nedětský foťáček za pár korun, klidně jetý. Dneska už je elektronika levná, kor starší modely:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
29.6.14 17:58

Já jsem fotomaniak, takže bych se tomu nebránila. Pokud by jí to opravdu bavilo, tak proč ne? :nevim: Je to hezký koníček.
Jo a taky hlasuju za nějaký levný, ale „opravdový“ kompakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
29.6.14 18:19
@dendule4 píše:
8o mě to teda přijde hodně brzy..já jsem asi fakt sto let za opicema :mrgreen:

mě taky :D ale už se nedivím jak pořád čtu jak dětí školkové věku umí používat techniku, ale neumí si pořadně zavazat boty a jíst příbory…

• Citovat
  • Upravit
3371
29.6.14 18:28

@curry12 Například na výrobu mýdel, svíček, navlékání korálků, něco s modelínou, se sádrou, výroba balonků, šperků, koukni na mall :-D My jich už doma několik máme a holky se tím dost zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.6.14 18:32

@curry12 ja jsem jednoznacne pro fotak, brzy to neni vubec, zalezi jen na diteti, nekoho to silene bavi a nekoho ne… nicmene bych urcite neporizovala zadny detsky a spis bych koupila nejaky z druhe ruky ci dala diteti svuj stary ;-) Moje starsi ma 5 roku a uz nejakou dobu rada foti, je dost zajimave sledovat fotky detskyma ocima kdyz je stahnu do pocitace :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.6.14 18:35
@anubis25 píše:
mě taky :D ale už se nedivím jak pořád čtu jak dětí školkové věku umí používat techniku, ale neumí si pořadně zavazat boty a jíst příbory…

no vidis a moje 5 leta k tomu vsemu cte, pise, jezdi na kole, skutru, vyrabi naramky z gumicek a jako bonus umi fotit…nechapu co ma technika spolecneho s motorikou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.14 18:37

Pujcuju normalne muj fotak, ale jelikoz je tezkej, tak foti normalne mobilem. Urcite od tri let si umi fotak na mobiku i pustit sama :-) a uz si parkrat i stahla detske pexeso, jen hlasi „maminko, stahla jsem si hru“ :mrgreen: jak to dela bez cteni, netusim. Na techniku je opatrna, i hlida pred mladsim.

• Citovat
  • Upravit
655
29.6.14 18:43

Co ma spolecneho technika s tkanickama atd? :nevim: moje ctyrletka umi i lezt pp stromech, zavazat si boty jako prvni ve skolce, vidlickou a lzici spravne snist i spagety, skopit seno, ted se uci na kole (postranni kolecka nevedem), lita na kolobrnde, v bazenu je jak doma, letos uz jedeme na vodu a pod stan. Technika je preci dobrej kamarad a je jen na rodicich, jestli je technika jedinym zdrojem zabavy ;)

@anubis25 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 18:44

Juj, omylem jsem tukla na anonym :-)

@Anonymní píše:
Pujcuju normalne muj fotak, ale jelikoz je tezkej, tak foti normalne mobilem. Urcite od tri let si umi fotak na mobiku i pustit sama :-) a uz si parkrat i stahla detske pexeso, jen hlasi „maminko, stahla jsem si hru“ :mrgreen: jak to dela bez cteni, netusim. Na techniku je opatrna, i hlida pred mladsim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.6.14 18:56

@Mirii @arcinka díky za rady holky, tak ho nakonec asi koupím, jsem pořád na vážkách, ale myslím si, že je to hezký koníček, ona se i hrozně ráda fotí. Kamarádka má doma fotomístnost, tam hrozně ráda pózuje. Snad seženu nějaký jetý :) Souhlasím, technika přece není jediná zábava a nevylučuje to další dovednosti. Jinak ráda jezdí na koloběžce, na kole jí teprv učíme, pamatuje si spoustu básniček, od tří počítá do 30,hezky maluje, slož stovkové puzzle, příborem jí v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák