Foťák pro čtyřletou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
354
29.6.14 16:54

foťák pro čtyřltou

Ahoj všem..potřebovala bych vaši rady a tipy. Dcera bude mít v červenci 4 roky a já se rozmýšlím co jí koupit. Nejdřív jsem byla rozhodnuta pro domek pro panenky, ale několikrát se zmínila, že by chtěla foťák. Je na věci opatrná, ale nevím, jestli by ji to nepřestalo bavit. Mají vaše děti foťák a jaký? Já viděla tento http://www.proton.cz/…axinemo.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
29.6.14 16:59

Ne nemají a ani jim ho nedam. ctyrletak by ho mel do deseti minut rozbitej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
29.6.14 17:01

Náš malej taky rád fotí, v srpnu mu budou 3r, používá náš vyřazenej starej digitál, a nestalo se že by s ním špatně zacházel, asi záleží na dítěti… :nevim: a drží ho to už tak pul roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.6.14 17:02

Já bych si teda pro tak malou slečnu dokázala představit lepší dárek než je foták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.6.14 17:02

Mají jen ty dětské, čtyřleťák si občas půjčí normální a trnu hrůzou, jak fotím, odložím, tak už ho bere. Nafotí toho dost, teoreticky by to šikovná holčička zvládnout mohla, jen nevím, jestli je to vhodný dárek pro čtyřleté dítě…i když mají i mobily. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.6.14 17:03

Nechápu, k čemu bude čtyřletýmu dítěti foťák, ale než tenhle, tak bych za ty prachy raději koupila klasickej digitál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
29.6.14 17:07

My taky koupili vnukovi foťák, tehdy měl taky asi 4. roky. Manžel ho koupil na Ebay, stál asi 500,– a vypadá jak malá kamera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.6.14 17:08

Naše malá taky rada fotí. Pořád má v ruce můj mobil a fotí co vidí. Pokud ho chce, tak proč jí ho nekoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354

Byl to nápad. Od babiček dostane kopýtko. Možná bude lepší ten domeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011

Dcera dostala v loni k Vanocum, detsky fotak, spokojenost na obou stranach, mimo foceni, tam ma hry, upravu fotek, usb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.6.14 17:10
@BoDaViDoVe píše:
Dcera dostala v loni k Vanocum, detsky fotak, spokojenost na obou stranach, mimo foceni, tam ma hry, upravu fotek, usb..

A jaký máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.6.14 17:13

Kluk dostal ve 3 letech klasický digitál z aukra asi za 500. Kluka baví pořád fotit, je na něj opatrný. Fotky si nechává tisknout do alba. To by z těch dětských moc nešlo, mají příšerné parametry.

• Citovat
  • Upravit
1011
29.6.14 17:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
29.6.14 17:17

Já hlasuju pro nějakou koloběžku, brusle, panenku, kočárek, oblečky k panence, kreativní sadu na tvoření. Ale zbytečnost, jako dětský foťák ne, to už radši nějaký normální „dospělácký“, ale ani ten bych cíleně dítěti nekoupila. Je reálná šance, že ji po týdnu bavit nebude, tak ať ten foťák můžete používat pak dál a ne ho za ty prachy jen odložit do skříně.

Mým holkám budou v srpnu taky 4 roky, budou se kupovat hračky a „blbinky“, ale ne žádná technika (tablet, foťák, nic takového). Holky dostanou první opravdové kolečkové brusle, pak nějaké hračky, kreativní sady, knížky a oblečení. Foťák a mobil hodně dlouho nedostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.6.14 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat