Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Janca:
Tady by se ti nelíbilo.
Mamina i já jsme tvrdohlavé můry.
Tak kérka jde odstranit.
![]()
Aniralk píše:
Janca:Tady by se ti nelíbilo.
Mamina i já jsme tvrdohlavé můry.
Tak kérka jde odstranit.
![]()
ja bych se k vam hodila ja sjem taky tvrdohlava
a mura taky
no to si ji ratsi necham prekerovat ![]()
Ahoj, no my se brali 20.8.2011, stálo nás to kolem 90000 se vším všudy pro 55 lidí, blízká rodina a dobří přátelé. Obřad byl v kostele, hostina na chatě, grilovalo se maso, byly klobásky, chleba, zelenina, pochutiny, dorty, cukroví, zákusky. Kupovali jsme nějaký tvrdý alkohol (7l), z pití jsme platili jen nealko a pivo s vínem. Prstýnky z bílého zlata za 4000 oba, dorty od známé, kadeřnice kosmetička kámoška, nehty druhá kámoška, kytky 2000, šaty půjčovné 6000, oblek ženichovi asi 8000. Kdyby známých nebylo, tak se nevdám:D
janca: já přemýšlela nad předělání draka, ale zatím nejsou peníze, takže teď to neřeším. Ale upřimně, pentagram si neumím představit už. ![]()
Margery: Taky si myslím, že budu potřebovat hodně kamarádek. ![]()
Aniralk píše:
kaaaca-h: Ehm… já počítám šaty, 30 lidí/600, cukroví, šaty, oblek, fotograf a pod.. a jsem na 50.000. Asi počítám teda špatně.17.6.2012 se vám sem dojdu vynadávat, že jsme zaplatili víc.
Já když jsem to přepočítávala, tak to bylo 1400 na hlavu. Se tam ňák rozjeli. Schvala jsem si účet na památku. Měli jsme super hosty, kteří nás asi chtěli obrat o co nejvíc. Jedni si tam objednali dvě flašky vína, jedno stálo 1800Kč. Byla jsem dost nasraná, ale bylo trapný před všema a taky vůči nim jim říkat, že si snad dělaj prdel. A to nebyli jediní, co si objednávali to nejdražší, co uviděli. Doporučuji udělat nápojový lístek na rozlejvání a když bude chtít někdo něco jó extra, ať si to sám zaplatí. zkušenost pro moje sourozence. Mě to ani nenapadlo. Vdávat se znovu, udělám to tak.
jo ja taky potrebuju kamosky snad doufam ze se zadna na mne nevyprdne ![]()
No jako ono se to nezdá, ale každá kravina stojí třeba stovku a nasčítá se to…já jsem třeba chtěla vínovo-bílou dekoraci na svatbě a museli jsme to celé platit, protože jsme zjistili, že to je barevně neobvyklá kombinace…to mi přijde divné, ale tak kytky jsme aspon potom odnesli babičkám na hroby…
Honzuovka píše:Aniralk píše:Já když jsem to přepočítávala, tak to bylo 1400 na hlavu. Se tam ňák rozjeli. Schvala jsem si účet na památku. Měli jsme super hosty, kteří nás asi chtěli obrat o co nejvíc. Jedni si tam objednali dvě flašky vína, jedno stálo 1800Kč. Byla jsem dost nasraná, ale bylo trapný před všema a taky vůči nim jim říkat, že si snad dělaj prdel. A to nebyli jediní, co si objednávali to nejdražší, co uviděli. Doporučuji udělat nápojový lístek na rozlejvání a když bude chtít někdo něco jó extra, ať si to sám zaplatí. zkušenost pro moje sourozence. Mě to ani nenapadlo. Vdávat se znovu, udělám to tak.
kaaaca-h: Ehm… já počítám šaty, 30 lidí/600, cukroví, šaty, oblek, fotograf a pod.. a jsem na 50.000. Asi počítám teda špatně.17.6.2012 se vám sem dojdu vynadávat, že jsme zaplatili víc.
No trošku jsem s tím počítala, proto jsem jim řekla rovnou, že panáky at si platí sami a dobře jsem udělala…to bychom se opravdu nedoplatili, protože za ten den skoro vypili bar…
Margery píše:Honzuovka píše:No trošku jsem s tím počítala, proto jsem jim řekla rovnou, že panáky at si platí sami a dobře jsem udělala…to bychom se opravdu nedoplatili, protože za ten den skoro vypili bar…Aniralk píše:Já když jsem to přepočítávala, tak to bylo 1400 na hlavu. Se tam ňák rozjeli. Schvala jsem si účet na památku. Měli jsme super hosty, kteří nás asi chtěli obrat o co nejvíc. Jedni si tam objednali dvě flašky vína, jedno stálo 1800Kč. Byla jsem dost nasraná, ale bylo trapný před všema a taky vůči nim jim říkat, že si snad dělaj prdel. A to nebyli jediní, co si objednávali to nejdražší, co uviděli. Doporučuji udělat nápojový lístek na rozlejvání a když bude chtít někdo něco jó extra, ať si to sám zaplatí. zkušenost pro moje sourozence. Mě to ani nenapadlo. Vdávat se znovu, udělám to tak.
dobře jsi udělala.
Moje šaty byly tyto. Šité na míru
chtěla jsem nějaké jednoduché a v salonech nic neměli ![]()
Honzuovka píše:Aniralk píše:Já když jsem to přepočítávala, tak to bylo 1400 na hlavu. Se tam ňák rozjeli. Schvala jsem si účet na památku. Měli jsme super hosty, kteří nás asi chtěli obrat o co nejvíc. Jedni si tam objednali dvě flašky vína, jedno stálo 1800Kč. Byla jsem dost nasraná, ale bylo trapný před všema a taky vůči nim jim říkat, že si snad dělaj prdel. A to nebyli jediní, co si objednávali to nejdražší, co uviděli. Doporučuji udělat nápojový lístek na rozlejvání a když bude chtít někdo něco jó extra, ať si to sám zaplatí. zkušenost pro moje sourozence. Mě to ani nenapadlo. Vdávat se znovu, udělám to tak.
coze? tak to je moc! a to jako byli naky kamaradi? a mas moznost jim to oplatit? ![]()
Doprčic, nějak se to blbě otočilo. Škoda že nemám žádnou fotku na šířku, kde by byly ty šaty dobře vidět ![]()
pomeranca píše:
Doprčic, nějak se to blbě otočilo. Škoda že nemám žádnou fotku na šířku, kde by byly ty šaty dobře vidět
ja si otocila pc
a ten kabatek je nakej jako prusvitnej?jako lehkej vid? ten by na mne nevypadal blbe ![]()
janca.markova1984 píše:Honzuovka píše:Aniralk píše:Já když jsem to přepočítávala, tak to bylo 1400 na hlavu. Se tam ňák rozjeli. Schvala jsem si účet na památku. Měli jsme super hosty, kteří nás asi chtěli obrat o co nejvíc. Jedni si tam objednali dvě flašky vína, jedno stálo 1800Kč. Byla jsem dost nasraná, ale bylo trapný před všema a taky vůči nim jim říkat, že si snad dělaj prdel. A to nebyli jediní, co si objednávali to nejdražší, co uviděli. Doporučuji udělat nápojový lístek na rozlejvání a když bude chtít někdo něco jó extra, ať si to sám zaplatí. zkušenost pro moje sourozence. Mě to ani nenapadlo. Vdávat se znovu, udělám to tak.
coze? tak to je moc! a to jako byli naky kamaradi? a mas moznost jim to oplatit?
[/citace
to byla hlavně rodina. Kamarádi se chovali asi líp. Moje rodina v poho, jsme moraváci, hlavně se tančilo a povídalo. Ale manželova rodina. Samý vypatlaný pražáci, kteří si akorát přišli vychlastat hlavu. Neznali žádný tradice, takže průvod s nevěstou krásně ozdobenej, ostuškovaný auta, všichni načančaný v novém oblečení. Od manžela normálně přišli i někteří v džínách nebo jak na piknik. Když jsem chtěla rozkrojit dort, byli akorát nasr., že chci, aby šli všichni dovnitř, a tak to bylo i s jinýma tradicema. Akorát jsme ty pražáky museli nahánět, protože oni měli jedinej zájem a to stát na baru nebo u pípy. Většina z nich si udělala vlastní soukromou chlastačku za naše prachy. Jenže člověk jim tam nemůže nic říct.