Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na nakupvakci.cz mají v akci fotoknihu 80 - 84 stran za výhodnou cenu. Nemám vůbec představu, jak ta fotokniha vypadá. Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Abych si neobjednala fotoknihu a nebyla pak zklamaná. Zatím jsem měla pouze od Happyfoto - pevnou lepenou. Tady je v nabídce šitá s potištěnými deskami nebo v tvrdých plátěných deskách. Tak předem díky za jakékoliv rady a zkušenosti.
Nyní má Happyfoto akci na A 4 pevnou, lepenou 48 stran za 199,–
@lasička1 píše:
Nyní má Happyfoto akci na A 4 pevnou, lepenou 48 stran za 199,–
To vím, ale knihu do 14.10. nestihnu vytvořit - a je to málo stránek. Chtěla bych větší a více času.
Já mám od nich už knihy dvě a jsem moc spokojená. Přesně z takovéto akce - plátěné desky, A4. Ale nemám srovnání, jiné jsem neviděla.
@čarodějka1311 píše:
Já mám od nich už knihy dvě a jsem moc spokojená. Přesně z takovéto akce - plátěné desky, A4. Ale nemám srovnání, jiné jsem neviděla.
A to jsou jednobarevné ty desky? A jak to vypadá?
Jo, jednobarevné, s výřezem pro jednu fotku, která je na první stránce. Máme vínové, mně se líbí, vypadá to normálně, jako třeba svázaná diplomka v plátně (ne taková ta hnusná koženka).
Ahoj, já jsem od nich už v loni brala fotokhihy a jsou fakt moc dobré. Ted už to dělám tak, že si fotoknihu udělám předem a pak čekám, až je v akci. Letos se o to pokouším. Bohužel, tím jak nejsi tlačená ji udělat co nejdřív tak z letošní dovolené jí stále nemám :-. Naštěstí na ni tolik nepospíchám
.