Fotokniha CDSM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15457
6.10.13 14:17

Fotokniha CDSM

Na nakupvakci.cz mají v akci fotoknihu 80 - 84 stran za výhodnou cenu. Nemám vůbec představu, jak ta fotokniha vypadá. Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Abych si neobjednala fotoknihu a nebyla pak zklamaná. Zatím jsem měla pouze od Happyfoto - pevnou lepenou. Tady je v nabídce šitá s potištěnými deskami nebo v tvrdých plátěných deskách. Tak předem díky za jakékoliv rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
6.10.13 15:26

Nyní má Happyfoto akci na A 4 pevnou, lepenou 48 stran za 199,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
6.10.13 16:24
@lasička1 píše:
Nyní má Happyfoto akci na A 4 pevnou, lepenou 48 stran za 199,–

To vím, ale knihu do 14.10. nestihnu vytvořit - a je to málo stránek. Chtěla bych větší a více času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.10.13 18:51

@Sára 1 Já od nich mám kalendář a velká spokojenost

• Citovat
  • Upravit
684
6.10.13 19:01

Já mám od nich už knihy dvě a jsem moc spokojená. Přesně z takovéto akce - plátěné desky, A4. Ale nemám srovnání, jiné jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
6.10.13 20:23
@čarodějka1311 píše:
Já mám od nich už knihy dvě a jsem moc spokojená. Přesně z takovéto akce - plátěné desky, A4. Ale nemám srovnání, jiné jsem neviděla.

A to jsou jednobarevné ty desky? A jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.10.13 11:20

Jo, jednobarevné, s výřezem pro jednu fotku, která je na první stránce. Máme vínové, mně se líbí, vypadá to normálně, jako třeba svázaná diplomka v plátně (ne taková ta hnusná koženka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvdland
4.11.13 13:39

fotokniha

Ahoj, já jsem od nich už v loni brala fotokhihy a jsou fakt moc dobré. Ted už to dělám tak, že si fotoknihu udělám předem a pak čekám, až je v akci. Letos se o to pokouším. Bohužel, tím jak nejsi tlačená ji udělat co nejdřív tak z letošní dovolené jí stále nemám :-. Naštěstí na ni tolik nepospíchám :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák