Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych šla do přírody, ta pozadí se mi zdají na fotkách vždycky hrozná. Ale kdybych musela, vyberu si to šedé.
Ježiši, to vážně potřebujete radu, co se líbí ostatním?? Snad si vyberte to, co se líbí Vám a kamarádce
![]()
@Shari81 píše:
Ježiši, to vážně potřebujete radu, co se líbí ostatním?? Snad si vyberte to, co se líbí Vám a kamarádce![]()
![]()
No to asi bez vás nevíme
jisté že si vybereme co se nám líbí záleží hlavně na nás ale to proboha přeci neznamená že se nemůžeme zeptat na názor ostatních ![]()
Do petikila jsou to mensi pozadi, kdy clovek musi stat blizko. Pokud to nebude fotak s objektivem s pevnym ohniskem, tak to bude vypadat blbe… taky jsem nad nejakym pro mimino premyslela, ale zatim o tom dost pochybuju. Jestli koupim, tak z Aliex… a asi bez podlahy. Jen pozadi, aby se od nej dalo stat dal a bylo tedy nezaostrene.
Asi jednu ze zdí..
Ty květiny a příroda mi přijde docela romantické na kamarádky, spíš pro pár.. a to pozadí jenom dřevo, to mi zase přijde, že se fotíte někde ve stodole
Ale asi tu tmavou zed
Volila bych z tvého výběru tu šedou zeď. Když jsme byli v zimě loni u fotografky, tak nám doporučovala bilosede pozadí bez jakéhokoliv vzoru, v podstatě to byla látka.. říkala, že to bude nenásilné a neutrální a fakt se moc fotky povedly. Také jsme se fotili s obdobným pozadím jako jsou ty prkna, ale to se hodilo na černobílé fotky, ne na barevné. Za mě je favorit pozadí jednobarevné bez vzoru.
@Anonymní píše:
Ahoj,
S kamarádkou si chceme udělat doma fotky. Vanocni jsme měli vybraný hned.Ted váháme na klasické běžně fotky ne vánoční atd. Prosíme o rady co vám se líbínebo popřípadě pokud máte jiný typ tak do 500 cca
líbí se mi ta světlá zed - cihly šedý.. přijde mi to nejméně rušivé a takové pěkné umím si tam představit spoustu nápadů na focení ty ostatní jsou taková určující
Všechno je to vcelku ohavné a kýčovité.
Jinak pokud nemáte doma vhodné reflektory a rozptylky, tak daleko lepšího světla dosáhnete venku v období tzv. zlaté hodiny. Potřebujete být někde kde nepříliš rušivé pozadí a dávat si pozor na stíny které vrhá třeba nos.
časy pro zlaotu hodinu zde
@Ou píše:
Všechno je to vcelku ohavné a kýčovité.Jinak pokud nemáte doma vhodné reflektory a rozptylky, tak daleko lepšího světla dosáhnete venku v období tzv. zlaté hodiny. Potřebujete být někde kde nepříliš rušivé pozadí a dávat si pozor na stíny které vrhá třeba nos.
časy pro zlaotu hodinu zde
http://www.meteogram.cz/…apad-slunce/
Chceme se fotit vyloženě doma už jen skrs oblečení co jsem vyráběla pro holky na to opravdu venku počasí není…nehledě na možnosti fotek pozic atd…fotek venku máme plno v Ulicich atd všude v přírodě i trávníky jsou nasáklé vodou zablácené…v tomto opravdu se fotit nehodláme…to až na jaře až na to bude počasí
Ahoj,
nebo popřípadě pokud máte jiný typ tak do 500 cca 
S kamarádkou si chceme udělat doma fotky. Vanocni jsme měli vybraný hned.Ted váháme na klasické běžně fotky ne vánoční atd. Prosíme o rady co vám se líbí