Jaké fotopozadí vybrat

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.12.17 21:21

Fotopozadi které ?

Ahoj,
S kamarádkou si chceme udělat doma fotky. Vanocni jsme měli vybraný hned.Ted váháme na klasické běžně fotky ne vánoční atd. Prosíme o rady co vám se líbí :) nebo popřípadě pokud máte jiný typ tak do 500 cca :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
9.12.17 21:49

Já bych šla do přírody, ta pozadí se mi zdají na fotkách vždycky hrozná. Ale kdybych musela, vyberu si to šedé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
9.12.17 21:52

Ježiši, to vážně potřebujete radu, co se líbí ostatním?? Snad si vyberte to, co se líbí Vám a kamarádce :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.17 21:57
@Shari81 píše:
Ježiši, to vážně potřebujete radu, co se líbí ostatním?? Snad si vyberte to, co se líbí Vám a kamarádce :zed: :zed: :zed:

No to asi bez vás nevíme :zed: :zed: :zed: jisté že si vybereme co se nám líbí záleží hlavně na nás ale to proboha přeci neznamená že se nemůžeme zeptat na názor ostatních :zed:

• Citovat
  • Upravit
luccifera
9.12.17 22:08

Do petikila jsou to mensi pozadi, kdy clovek musi stat blizko. Pokud to nebude fotak s objektivem s pevnym ohniskem, tak to bude vypadat blbe… taky jsem nad nejakym pro mimino premyslela, ale zatim o tom dost pochybuju. Jestli koupim, tak z Aliex… a asi bez podlahy. Jen pozadi, aby se od nej dalo stat dal a bylo tedy nezaostrene.

• Citovat
  • Upravit
9880
9.12.17 22:47

Asi jednu ze zdí..
Ty květiny a příroda mi přijde docela romantické na kamarádky, spíš pro pár.. a to pozadí jenom dřevo, to mi zase přijde, že se fotíte někde ve stodole
Ale asi tu tmavou zed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.12.17 23:11

Volila bych z tvého výběru tu šedou zeď. Když jsme byli v zimě loni u fotografky, tak nám doporučovala bilosede pozadí bez jakéhokoliv vzoru, v podstatě to byla látka.. říkala, že to bude nenásilné a neutrální a fakt se moc fotky povedly. Také jsme se fotili s obdobným pozadím jako jsou ty prkna, ale to se hodilo na černobílé fotky, ne na barevné. Za mě je favorit pozadí jednobarevné bez vzoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.12.17 23:59
@Anonymní píše:
Ahoj,
S kamarádkou si chceme udělat doma fotky. Vanocni jsme měli vybraný hned.Ted váháme na klasické běžně fotky ne vánoční atd. Prosíme o rady co vám se líbí :) nebo popřípadě pokud máte jiný typ tak do 500 cca :)

líbí se mi ta světlá zed - cihly šedý.. přijde mi to nejméně rušivé a takové pěkné umím si tam představit spoustu nápadů na focení ty ostatní jsou taková určující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.12.17 10:19

Všechno je to vcelku ohavné a kýčovité.

Jinak pokud nemáte doma vhodné reflektory a rozptylky, tak daleko lepšího světla dosáhnete venku v období tzv. zlaté hodiny. Potřebujete být někde kde nepříliš rušivé pozadí a dávat si pozor na stíny které vrhá třeba nos.

časy pro zlaotu hodinu zde

http://www.meteogram.cz/…apad-slunce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.17 11:04
@Ou píše:
Všechno je to vcelku ohavné a kýčovité.

Jinak pokud nemáte doma vhodné reflektory a rozptylky, tak daleko lepšího světla dosáhnete venku v období tzv. zlaté hodiny. Potřebujete být někde kde nepříliš rušivé pozadí a dávat si pozor na stíny které vrhá třeba nos.

časy pro zlaotu hodinu zde

http://www.meteogram.cz/…apad-slunce/

Chceme se fotit vyloženě doma už jen skrs oblečení co jsem vyráběla pro holky na to opravdu venku počasí není…nehledě na možnosti fotek pozic atd…fotek venku máme plno v Ulicich atd všude v přírodě i trávníky jsou nasáklé vodou zablácené…v tomto opravdu se fotit nehodláme…to až na jaře až na to bude počasí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák