Aplikace na věrnostni karty, fungování v obchodě

58838
9.12.17 19:24

@Nieny ohledně aplikace nevím.
U zlaté teta karty jsou výhody, že je sleva 5% na každý nákup. K tomu samozřejmě všechny akce spojené s kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
9.12.17 19:35

U těch aplikací hodně záleží i na tom, jaké mají v obchodech čtečky, některé je přečtou, jiné ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
9.12.17 19:36

Ja mam aplikaci, vetsinou ale vyndavam karticku. Pouzivam jen pokud ji u sebe nemam.
Treba u me v praci z teto aplikace kod opisuji do kasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.12.17 19:42

Aplikaci pouzivam.. stocard, bud si v obchode nactou nebo opisou cislo. Neni s tim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
9.12.17 20:07

Mám aplikaci mobile-pocket. Já snad nikdy neměla s tím v obchodě problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
1.12.22 16:44

Mám trochu jiný dotaz, než zakladatelka.
Snad není obchodu, který by neměl aplikaci a k tomu slevy. Používáte je nebo ne? Přiznám se, že kdysi jsem používala kartičku do DM. Pak se to přestalo vyplácet (nebylo tam nic zajímavého pro mě). Nicméně v souvislosti se zdražováním přemýšlím, jestli aplikace nepořídit. Nicméně to stále vnímám tak, že prodávám své osobní údaje. A to i docela lacino. Což asi dělám i při platbě kartou. Jak to vidíte vy? Vyplatí se vám aplikace nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
1.12.22 16:49

@Hořec kartička z DM je jedna z mála, ve které se to fakt vyplatí, když si aktivuješ kupony. Ušetřila jsem tak fakt dost peněz, vytahuju ji při každém nákupu. Jinak mám kartičky asi úplně všude 😃 ještě se vyplatí appka z Alberta a Lidl, jinak nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
1.12.22 17:00

@Asiina, díky, DM znovu prověřím. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12655
1.12.22 17:01
@Hořec píše:
Snad není obchodu, který by neměl aplikaci a k tomu slevy. Používáte je nebo ne? Přiznám se, že kdysi jsem používala kartičku do DM. Pak se to přestalo vyplácet (nebylo tam nic zajímavého pro mě). Nicméně v souvislosti se zdražováním přemýšlím, jestli aplikace nepořídit. Nicméně to stále vnímám tak, že prodávám své osobní údaje. A to i docela lacino. Což asi dělám i při platbě kartou. Jak to vidíte vy? Vyplatí se vám aplikace nebo ne?

Mam vsechny karty nahrane a pouzivam pravidelne, billa, albert, dm, atd mam i na lekarny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.12.22 17:25

DM za mně 100% nebo aj Albert/Billa, mám karty nahrané v mobilní aplikaci Portmonka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15925
1.12.22 17:30
@Hořec píše:
Snad není obchodu, který by neměl aplikaci a k tomu slevy. Používáte je nebo ne? Přiznám se, že kdysi jsem používala kartičku do DM. Pak se to přestalo vyplácet (nebylo tam nic zajímavého pro mě). Nicméně v souvislosti se zdražováním přemýšlím, jestli aplikace nepořídit. Nicméně to stále vnímám tak, že prodávám své osobní údaje. A to i docela lacino. Což asi dělám i při platbě kartou. Jak to vidíte vy? Vyplatí se vám aplikace nebo ne?

Ne, nepoužívám. Nesnáším tohle fízlování ze strany obchodů a dost se divím, že tohle neřeší úřad pro ochranu osobních údajů a pro ochranu hospodářské soutěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
1.12.22 17:31

Používám hodně Tesco, Rossman, McCafe na kávy zdarma. Manžel ještě používá karty do Lidla a Alberta, ale tam žádné výhody moc nevidím.
A co se týče těch osobních údajů, tak vzhledem k tomu, že vše řeším přes telefon a vše platím kartou, tak to, že dám své jméno a adresu Tescu, je to poslední, co by mě trápilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák