Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky kdo jedete do lázní v listopadu? Já jsem si právě udělala rezervaci od 13.11. tak abych tam nebyla sama ![]()
Příspěvek upraven 20.09.22 v 16:26
@xmysutka FrantiškovY lázně, mnemotechnická pomůcka - ty lázně, takže tvrdé y
To se omlouvám. Zakládala jsem přes mobil a klikla jsem na automaticky návrh.
@xmysutka píše:
To se omlouvám. Zakládala jsem přes mobil a klikla jsem na automaticky návrh.
v pohodě, jen to praští do očí, napiš adminům, ať ti ten nadpis opraví
To se omlouvám. Zakládala jsem přes mobil a klikla jsem na automaticky návrh. Tolik se těším že jsem si to po sobě neprečetla
Já se picnu
, jsem z tohoto lázeňského trojúhelníku a když to čtu tak se mi kroutí palce u nohou, to by snad napsal lépe i Němec… ![]()
Dobře takže se otočí na to že budeme řešit to že neumím česky. Četla jsem minulé příspěvky a doufala jsem že tu potkám třeba někoho prima jako když jely holky spolu na začátku roku. ![]()
@xmysutka Ahoj, také mám rezervaci od 13.11., budu ráda, když se seznámím s někým, kdo tam také jede ve stejném termínu 😊
@LalaXX ahoj, já zatím rezervaci nemám. Ale chtěla bych stejný termín. Přišla mi zprava ze mám schváleno a paní na pojišťovně říkal, ze si mužů rezervovat sama, ze si to sparuji. Tak pročítám diskuze a vymyslim kam.
Do jakého zařízení jedeš ty? ![]()
@d.evca11 píše:
@LalaXX ahoj, já zatím rezervaci nemám. Ale chtěla bych stejný termín. Přišla mi zprava ze mám schváleno a paní na pojišťovně říkal, ze si mužů rezervovat sama, ze si to sparuji. Tak pročítám diskuze a vymyslim kam.Do jakého zařízení jedeš ty?
Já nakonec po dlouhém přemýšlení jedu do Pawliku budova B líbí se mi, že tam je všechno průchozí společnou chodbou a když bude opravdu zima tak nebudu muset chodit na procedury venku. Taky tam je přístup do bazénu pořád. Pojala jsem jsem to jako dovolenou. Takže místo k moři jedu do lázní.
@xmysutka kolik té prosím vyšel doplatek v Pawliku? Me nabízela paní dneska 40-50tis ![]()
Nakonec jedu 20.11. a budu v DR. Adler ![]()
Platila jsem zatím na 3 týdny 27 000 Kč. Myslím že na měsíc je to asi 35 000 Kč za jednolůžkový pokoj. Já původně taky chtěla do Adlera ale nakonec mě všichni přemluvili že je vzhledem k tomu že bude zima lepší si připlatit.